haklisiniz aldatiliyormusum hemde bes aydir

Bir daha böyle bir şey olur zaten emin olun. Sonra ondan da tekme yer yine gelir ağlar sızlar yine affedersiniz. Burada ki kadınlardan ne gibi yorum bekliyorsunuz ki nasıl yardım edelim. O size pişman olduğu için ağlamıyor terk edildiği için ağlıyor. 5 ay peşinde koşmuş kadının heves değilmiş demek ki, gözü sizi bile görmemiş yatakları bile ayırmış.

kendinizi geçtim çocuklarınızın gururu için lütfen ayrılın.
bu haliniz ne size fayda sağlar ne de çocuklarınıza...
Düşünsenize tek ayak üstünde 1000 yalan söyleyen adam ilerde yine neden yapmasın?
Bilmiyordunuz yaşadınız bu şekilde ama bilerek buna katlanamazsınız.
Elinizde kanıt var açın boşanma davasını, nafaka, tazminat alın başlayın yeni hayatınıza.

Terket demesi kolay tabi. Ama çocukların da varmış. Bunu hazmet demiyorum kesinlikle süründür ama ayrılma. ve ona da ne olursa olsun ayrılmayacağın imajını verme. nasıl olsa beni terketmez katlanır deyip tekrar yapar aynı şeyleri. belli ki eşin yeni heyecanlar yeni aşklar arıyor. o zmn sende yeni biri ol. mesela imajını deiştir saçlarını değiştir. kendini salma bakımlı ol. evde sadece camaşırla ütüyle çocuklarla uğraşma. evde ölü gibi depresif gezme. silkin kendine gel. hem güzel, hem bilgili hem de güçlü kadın ol eşin seni paylaşamasın kimseyle peşinden koşsun. sen de onu hiç umursama. o seni kıskansın o kaybetme korkusu yaşasın

Canım boşanmak istemiyorum diyorsan affettiysen eskilerin tabiri ile dizini kırıp oturacaksın ama bu çektiğin gurur acısı hiçbir zaman geçmeyecek hiçbir zaman huzurlu olmayacaksınız sürekli aklına gelecek üzgünüm ama gerçek bu ve birincisini affedersen ikinciside gelir madem boşanmayacaksın o zaman durum bu kabul edecek susacaksın.

bir de sunu unutmayın
şimdi siz affettiniz aradan 5-6 ay gecti unutamıyorsunuz ama affettiniz aynı evde yasıyorsunuz eski düzen devam ediyor vs. işte o zaman bu olaydan dolayı aldatma nedeniyle boşanma davası acarsanız reddedilir çünkü affettiniz

İnsan neleri unutuyor. Evlatlarınıza sarılın ve unutun. Bu evlilikten sizede onlarada hayır gelmez.

Ben yinede kabul etmem ama siz öğrendiğinizde eşiniz yalvar yakar size dönse yine bi nebze pişman derim ama eşiniz zaten o zaman seçimini yapmış kızdan tekmey yiyince de bilindik hayatına razı olmuş. Sizi gözden çıkaran adam yarında başkasını sever. Şimdi olmasa bile gelecekte daha çok üzülmemek için boşanırdım çünkü ortada evliliği yürütmek isteyen seven bir eş yok bence.

Yani ne denir ki? Allah sabır versin. Birbirinizi ve sizden daha önemlisi çocuklarınızı yıpratacaksanız baştan bitirin. Yazık, günah ya. Bu erkeklerin derdi nedir ben anlamıyorum ki?

naparsınız ne edersiniz bilemem ama bu kadar olayda söyleyebileceğim en net şey eşinizin çok karaktersiz bi insan olduğu. nokta.

Lutfen bana yikixi degil yapici yorumlar verin .zaten kotuyum.biliyorum affedilecek tarafi yok reamen ona asik olmus beni sifirladi cikmazdayim
Sana yapici yorum yapmak demek seni kandirmak demektir. Guclu olmak ve onu hayatindan cikarmak zorundasin aslinda. Yaptiklari yenilir yutulur cinsten degil. Bu karakterde biri er gec baskasini bulur benim dusunceme gore ve gozlemledigim de bu oldu hep. Ogretmensin okumamis, issiz bir insan degilsin. Kendini neden bu kadar acizlestiriyorsun? Deger mi boyle bir canliya? Insan diyemiyorum kendime hakaret ediyormusum gibi hissediyorum.

Ayrıl..net..yazık etme kendine..kolay kolay ayrıl demem.kensin için de

sizin için ağlamıyor biten ilişkisi için ağlıyor. zaten barışma niyeti yok aileler girmiş araya.. adam da bari evdeki bulgurdan olmayayım demiş size razı olmuş. mecbur kalınan durumuna düşmüşsünüz. çok gurur kırıcı adam size değer vermiyor aşık olduğunu bile gelip size söyleyebilmiş. gururunuza yedirmeyin lütfen. bu karakterde biri için bunlar son olmaz zaten...

kiza nikah cuzdanimizin resmin yollladilar kiz inanmadi cunku esim fotomontaj demis.

Şöyle bir cümle yazmışsınız .Ne yorum yazılabilir ki .Adam seninle evliliğini inkar ediyor ama o kızı inkar etmiyor konu sahibi .Kocanın ağlaması kızdan ayrıldığı için .

Ayrıl o adamdan asla affetme nasıl afedeceksin kıza yalvarmış resmen montaj demiş siz gibi başkasını konuşturmuş aylarca peşinden koşup idare etmiş nasıl affedeceksin bi seferlik bi hata değil hem sizlere hem ona yalan söylemiş nasıl güveneceksin...???

Kızdan ayrılmış bari evdekinden olmayayım derdinde kullandırma kendini daha fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…