haklisiniz aldatiliyormusum hemde bes aydir

Yapıcı yorum yapılacak tarafı yok ki bu durumun. kimse ayrıl demeye bayılmıyor ama sırf kız bıraktığı için size gelmiş. o kız olmaz ilerde başka biri olur.adamda karakter yok ki . Asıl burda gerçekleri yüzünüze diyelim ki o adamdan biran once soğuyun.cocuklariniza yazık günah. ömür boyu bu acıyı içinizde taşıyıp kocanızdan çıkarmak için evde sürekli gerilim olacak. olan da çocuklara olacak. Kendinize olan saygınızı yitirmemek için o adamdan ayrılın.

Bu adamlara prim verdikçe ihanet hic bitmeyecek. Şükret çaresiz değilsin paranı kazanıyorsun. Ailende yanındaysa sence de biraz cesaretli olman gerekmez mi? Silkelenin. Çocuklarım için diyorsunuz ya. Şerefli bir baba çocuklarını asla boyle bir duruma sokmaz.

Yani yeni ogrenseniz hadi neyse dicem Ama siz kıza ulasiyosunuz,ailesi evlilik cüzdanınin kopyasını yolluyor ve eşiniz o kızla beraber olabilmek için hepsine yalan ,fotomontaj diyo.sizi yalanci cikariyo.seytanin aklına gelmeyecek yöntemlerle (birine arttırmış ya hani sizin aradığınız gibi) evli olduğunu inkar ediyor.ustune üstlük bu kızla iki gün geziyor tozuyor evlilik cocuk hayalleri kuruyor. Ucuz,insansı kişilik olacak kocanız.fiziksel duygusal bilişsel olarak tam bir aldatma yaşatıyor size.bu kıza aşık yani.bu kadar inkar etmiş sizi evliliğini.

Siz ne yapsam bilemedim diyorsunuz. İnanmayın bu da oyunu olabilir.yarin öbür gün kız dayanamıyorum ben aşığım evliyse evli derse ne yapacaklar.yine gorusecekler.sizle duzenini bozmadan bir hayat yaşarken o kızı da kandırmaya çalışacaktir.kiz da bu kadar salak miymiş ki herkes arıyor evli diyo.bu kızımız inanamiyor.ben hiç inanmadım yani.biraz da kızın işine gelmiş inanmamak.evlilik hayalleri falan....ortada yuva mi kalmis biseyler yapilacak.lütfen lütfen inanmayin şu yalancı aşağılık adama.gururunuzu bu kadar cignetmeyin bari.

Sagol sozlerin ilac gibi geldi aynen oyle yapacam
Saol sozlerin ilac gibi geldi aynen oyle yapacam bosanmicam surunsun yalvariyor.sabahtir mesajlara bogdu evet bendee de hatalar var bu aslinda iyi oldu gozumu acti belkide hep yapiyordu ben yeni sahit ol e allah buyuk yerin altimi yerin ustumu hic biraeybgizli kalmaz

tek gecelik bir ilişki olaydı ağlaması sızlaması normaldi ama uzun zaman koşmuş kızın peşinden sana yalan söylemiş. ayrılıp ayrılmaman konusunda bişey diyemem ama unutamayacaksın aklına gelecek bi an için ve barıştıktan sonra ihaneti için kavga ettiğinde sen suçlu olacaksın affetmeseydin neden hatırlatıyosun nerden çıktı şimdi kaç ay sonra diyecek. affedeceksen eğer birdaha hiç bu olay hakkında konuşmaman lazım ayrılmak zor ama bana kalırsa affetmek daha zor

Ne demek durduk yere aldatmaz? Evlilikte bir sorun varsa cözülür. Konusulur, gerekirse evlilik terapistlere gidilir, hatta bosanilir fakat ALDATILMAZ!! Evlilik artik hicbirsey ifade etmiyor mu? Evliligin kuralli sadakat degil mi? Üstelik bu adam tek gecelik bir hatada yapmadi (hos bence o'da af edilmez de). Bu adam bilerek, isteyerek aylarca bu kadin ile görüstü. Iki gün o kadin ile kalip seks yapti. Bir hata dedigin bilincsiz yapilir. Bu yaptigi bilincsizmiydi?? Bu adam diger kadindan tekmeyi yiyince isi aglamaya vurdu. Ne konu sahibini, ne cocuklarini zerre kadar umursamiyor! Düzenini umursuyor. Kim onun yemegi, ütüsünü, camasirini yapacak? Ve istedigi kadin ile degil, ama en azindan düzenli seks hayati olur.

Merak ediyorum, aldatan konu sahibi olsa, kocasi icin "esine ikinci sans ver" mi derdin yoksa "vur su kahpeyi" tarzi yorum mu yapardin? Hic erkeklerin böyle birseyi af ettigini gördünmü? Hayir, cünkü af edilecek birsey degil!

Arkadaşım siz de hata yok.o zaman eşiniz hata yaptı şu an madem siz de gidin onu aldatın. Olacak şey mi.kabullenmeyin bu durumu.hata varsa ortada konusulur tartisilir kavga edilir.bagirirsin cagirirsin ama gideyim aldatayim demezsin.

o adamı mideniz nasıl kaldıracak. Yani yuva yıkıcı olmak istemem ama bu adamı yakalamissiniz adam pişman olsa o zaman olurdu.daha da bin türlü oyun çevirerek sevgilisini ikna etmiş üstüne.kiz gidince aklı başına gelmiş ne garip.nasil kabul etceksiniz başkasına aşık olmuş bir adamı. Kaybetmemek için elinden geleni de yapmış üstelik.

Ne deyim ki.....

güven tek kullanımlıktır, siz daha öncede güveni zaten bitirmişsiniz... terkedildiği için bana dönen adam müsveddesini koca diye hayatıma almam ben... cehenneme kadar yolu var... çocuk falan hikaye bence... ayrılın ayaklarınızın üstünde durun ve çocuğunuza bakın... en azından ben olsam tercih edeceğim yol bu olurdu.

kız eşinize tekmeyi vurmasaydı eğer size dönecekmiydi, inş çalışıyorsunuzdur

Ailelerin baristirmis olmasi daha fena zira aileler aldatildigini ve ffettigini biliyor

Şimdi diğeri ilişkisi bittiği için sana yalvarıyor.
Affedersen yine aynı şeyi yapıcağından yüzde bin emin olabilirsin. Bu sadakati başkasını buluncaya kadar sürücek sadece. Hayır bir daha yapmasa bile sen bunu sindirip unutabilicek misin, sana yaşattığı bu aşağılık duyguyla evliliğini sürdürüp onunla yaşlanabilicek misin? İhaneti affedip prim vermeyin erkeklere nolur. Affedilebilicek bişey olduğunu düşünüp bunu sizden beklemelesi, istemesi bile yanlış. Direk kendisi çıkıp gitsin senin hayatından.
Çocuklarım diyosun, hakediyolar mı sana bunları yaşatan ve tekrar yaşatması kuvvetle muhtemel olan bi adamı baba olarak? Onların annesine bu saygısızlığı yapmayı kendisi seçti.
Diğer kadına gelince kocanın inandırdığı falan yok. Gayet farkında neler olduğunun ama sürdürmüş ilişkiyi işine öyle gelmiş onun..
İşin özü: KESİNLİKLE AFFETME

mayası bozuk insanın aldatmak için sebebi olmaz ki aldatılmanında haklı gerekçesi olmaz... Aldatma kişinin kendi karaktersizliğini gösterir,karşı tarafın eksikliğini değil... bu bakış açısıyla umarım bir gün bu durumu tecrübe etmezsiniz inşAllah..

Birkere aldattaninnn.hem.devami gelirrr....guvenme..araya baska.kadin varr miden nasil.sindircek-.-----bi annn gelcekk bana.yaptiginaa o kizada yapiyomuydunnnn dicegin yerler cok.olcak

Ohaaa

Siz boşanmak istemiyorsunuz,
Sizde eşinizin sizi aldattığı kız gibi eşinize inanmak istiyorsunuz.
Eşinizinki sadece aldatma değil, iki tarafa da çevirdiği oyunlar korkutucu
Böyle bir insana güvenip kalan ömrünüzü şüphe içinde yeni kumpaslarla mı yaşamak istiyorsunuz
Kız terk etmiş eşinizi 2 ay sonra geri dönmeyeceği ne malum
Çocuğunuz iki ay eşinizin salonda yattığı evde daha mı mutlu büyüyor
Temmuzda da burada yazanları dikkate almamışsınız
Şimdi biraz dikkate alsanız

Önceki konularınizda mesajları dikkate almadiniz ama yazılanlar doğru çıktı
Bence yine çoğu kişi aynı fikirde bari bu sefer dikkate alın

Ben burda bi sans ver diyen kadinlari anlamıyorum konuyu tam okumuyor musunuz? Konu sahibi oteki kadini ogrendikten sonrada esi oteki kadinin yanina gitmis, konusmus,asigim naralari atmis. Hersey bir yana sevdiginiz, ayni yastığa baskoydugunuz adam baska birine aşığım dese bu affedilebilecek bisey mi allah aşkına. Adami affedince aşkı bitecek mi? Adam oteki kadinla evlilik hayalleri kurmus, evli olmadigina ikna etmek icin neler neler yapmis. Sadece bi hata degil bu hatalar zinciri

Çok birşey yazmak istemiyırum. Zaten tekrar bir araya gelmişsiniz ve bu kadar olan bitene rağmen kararsızımm diyorsun.
Hakkında hayırlısı canım. Umarım kararlarından ilerde pişman olmazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…