haklisiniz aldatiliyormusum hemde bes aydir

Bir kere yaptı ve affettin diyelim sanıyormusun ki bir daha yapmıycak emin ol ilk fırsatta birini daha kandıracak ..

bunlar oluyo bu kadar entrika dönüyo siz hala kararsızım diyosunuz pardon ama karar vermeniz için daha ne tür entrika yalan olması lazım

adam diğer kadınla evlilik çocuk planları yapmış bile.siz hala çocuklarım için affedeyim diyorsunuz..
bazen böyle durumlarda kadınların ani şoka girip aklını yitirdiklerini düşünüyorum..yoksa yapıcı eleştiri yapın diyemez kimse şu durumda..bu ani şoktan uyandırmak için yanında olup bi tokat atmak istiyorum,kendine gel dercesine..

telde mesaj yakaladim beni bogdun mesajlastim dedi.anliyazcaginiz kocam yalanci imis ve karda yuruyup izini belli etmeyenlerdenmiste ama simdi fazla dürüst bu evliligin sonu muamma.
bak bu mesajında kendinde görmüşsün aslında eşinin gerçek yüzünü

Canim bence bosanmalisin ne demek evlilik cocuk hayali yaa adam evli 2 cocuk babası hadi gozden cikardi çocuklarını da mi düşünmedi bu herif? Amaaaaaa egitim durumum ne hadi bosandin diyelim ise girebilecek misin baba eline mi bakacaksin ailen arkanda mi cocuklarinada bakacak mi yarin oburgun baskasi ile evlenmeyi düşünur musun sonra yavruların uvey anne baba eline kalmasın

eşinin ankaraya gitme mevzusunda belliydi zaten aldattığı
adam 2 günlüğüne bavul doldurdu götürdü yazmışsın, sana yoldayım geliyorum diyor ama sene ve gidiyorsun koca yok

ya anlayamıyorum neden hala affetmeye gayret ediyorsunuz Gül gibi mesleğiniz var,aileniz var boşayın bu adamı tekrarı olacak bu işin, aldatan erkek hep aldatır,çocuklarınıza acıyın böyle bi evde büyümesinler,

Büyük konuşmak istemiyorum ama şu hayatta eşimden gelecek herşeye razıyım,hastalık,geçim sıkıntısı vs, aldattığını öğrendiğim an koyarım kapıya,iki çocukda bende var işim gücümde yok.

adam bir kere aldatmamış seni bellki öncesi de var (açtığın eski konularda anlatmışsın zaten)
sen ona dürüst ol demişsin, o da sana çok fazla dürüst olmuş ve mesajlaştığı flörtleştiği bayanları anlatmış sen de bu kadar da dürüst ol demedim diye yakınmışsın. ve hatta kocanın bahanesi de napayım sen beni çok bunaltmıştın

hani çok zeki bir arkadaş yazmış ya sen de kendine bak silkelen kendine gel diye, yahu adam senden soğumuş SENDEN..! yani heyacan duymuyor artık sana karşı sevgisi saygısı bitmiş..! adam aynı evin içinde 2 ay konuşmadı seninle..! k.çını döndü yattı..! sen hala bir şans daha versem belki düzelir diyorsun... işin kötü tarafı ne biliyor musun? bu adam bunları senin gözünün içine baka baka, göstere göstere inkar etmeyerek yaptı..! sence bu adam pişman mı olmuş? seni sevdiği için mi bu durumda? kandırma kendini..!

Son düzenleme:
Hazmedilecek gibi değik belli ki bu adam o kızın peşini bırakmicak kızda inanacak aldatılmaya devam edeceksiniz allah kolaylık versin

ben anlamadım ki. şimdi bunların ilişkisi vardı zaten siz kızla konuştunuz sonra arkadaşlar aldatılıyorsun dedi ve hala inanmadınız mı onlara? ve hala da şans vermeyi mi düşünüyorsunuz?????????
ŞAŞKINIM

Bu dünyada ne sapıtık erkekler var. Çocuklar için boşanın bence de, böyle babadan hayır gelmez, yazık çocuklara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…