Merhaba hanımlar
Konumdan bilenler bilir eşimle boşanma aşamasına geldik hatta avukatla konuşuldu ams ne yaptı etti yine ikns etti beni ve barıştık son kez denemeye karar verdim belki kınayacaksınız ama

Nyse bir süredir baya iyi bana karşı herşey güzel taki bu güne kadar çok büyük bir konu değil ama sormsk istedim sizlere
Evde tadilat gibi birşey oldu dün. Mutfsktan ve bir odadan doğalgaz borusu geçirdiler evde tabi döküntü vs oldu mstksp kullanıldığı için bugün 1-2 gibi bitecekmiş
Benim planım annemide alıp gidip temizlemekti. Eşim bu sabah mesaj attı ben işteyken “yarın sabah temiZlik için kadın gelecek sen temizlik yapma” diye.
Bende dedimki böyle böyle planım vardı benim, boşver dedi sen yapma, ben istemiyorum dedim halledebilirim çok büyük bir şey değil ki dedim cevap vermedi
Büyük ihtimalle annesi ayarladı. Benim takıldığım şey şu ben o evde neyim? Bana sormadı bile kadın gelsin mi nasıl yapcaz ne yapcaz, kadını geçtim saatini bile sormadı ya brnim hiç mi söz hakkım yok, benim akrabalarımın arkadaşlarımın eşleri onlara sormadan böyle bişey yapmazlar
İnsan yerine koyulmadım yine haksız mıyım