Ben sizi cok iyi anliyorum neye takildiginizi da. Her iliskinin dinamigi cidden farkli. Normalde haber verirken bu sefer aklindan cikmasi ve ciktigi Zamanda da 2 kizla olmasi onun zaten kendince sizi rahatsiz edecek bir sey yaptigini biliyor olusu. Ertesi gun saklamadan soylemesi de onun icin normal zaten siz ne deseniz her turlu uste cikip hakli olmus kendince. Asla o cikabilir siz cikamazsiniz gibi bi dunya olamaz.
ve yurtdisinda hic bilmediginiz bi ortamda
Hic bilmediginiz insanlarla birlikteyken biraz daha hassas olmali. Bu guven meselesi degil . Sevdigi adam,yeni iki kadinla
Bi yerde takiliyorsa her kadinin akli kalir.
siz kendinizi sakin ezdirmeyin. Cikin bol bol gezin nispet yapin demiyorum. Hayatiniza devam edin o merak etsin sizi. Sizin aklinizdan ciksin haber vermek
Bi seyleri. bi sevgilim vardi,kizla mesajlasmalarini yakalamistim arkadasim konusmus demisti
kuzenim yazmisin bi degisigi.. ustune de sen bana hic guvenmiyosun cok kirildim diyip telefonunu butun gece kapatmisti. Sabah da gece cok canim sikildi yaptigina uzuldum dizi izledim dedi. Ama sonra annesi o ben bulusmustuk o gun . Annesi demez mi oglum dun neden eve 5’te geldin kizim su cocugu adamm et diye
yani demem o ki erkeklerin boyle haksiz konularda uste cikmasina kendinizi suclu hissettirmesine izin vermeyin.