Haksız miyim

Biz birbirimize böyleyiz ama. Neredesin kimlesin tamam.
Ben çıkmam demiyorum denk gelse bende çıkarım çünkü çok doğal.

Ama bakin zaten gec de olsa soylemis iki kizla oldugunu. Siz neden soylemedin demissiniz, aklimdan cikti demis. Zaten gizlememiş söylemiş.

Bunun ustune kimdi, adi ne, kurstan mi, nerde oturdunuz gibi arka arkaya sorular siralamak gercekten konuyu uzatmak oluyor.

Yani "biz hep soylerdik niye soylemedin"den oteye sorgu memurluguna donuyor. Zaten oturmuslar bitmiş olay, siz siteminizi etmissiniz, sevgiliniz aciklamasini yapmis. Ustune gidip didiklemek evet sevgilinizin dediği gibi uzatmak olmus.

Peki kimdi bu arkadaslar isimleri neler kurstan mı nerede oturdunuz dedim.

Kendine iki kadınla kahve içmeyi hak görüyor, size çıkamazsın diyor. Gayet açık değil mi nasıl bir kafası olduğu? Haklısınız kendinizi suçlamayın. Kendisini açık ediyor erkek arkadaşınız, bence sorgulayın zaten bu ilişkiyi.

Sen iki erkekle çikamazsin ben çikarim dan sonrasi benim için ayrilik da. Kendi birseyler yapmasa saba bu kadar konuda bu kadar kesin ultimatom veremez net.

Şu dünya üzerinde sevgilisi “iki kadınlaydım” dediğinde “kim onlar, nereden arkadaşların” diye sormayacak kadın yoktur. Ayrıca kendisi iki kadınla çıkabiliyorken, size iki erkekle çıkamazsın ne mana?!

neyi haber vermeseniz?
iki erkek arkadaşınızla kahve içmenize izin yokmuş ki zaten..

Her zaman şunu düşünürüm 'ben yaparım ama sen yapamazsın' diyen bir erkek varsa ortada o erkeğin aklında pis düşünceler vardır. Mesela 'ben içmeye giderim ama sen gidemezsin' diyen kişi bence 'ben giderim takılırım, etrafı, mekandaki hatunları keserim' diyordur bence.
O yüzden dikkatli olun mutlaka.

Yani birbirinize her an herşeyi söylemek zorunda değilsiniz ama saklamak yanlış, saklamamış, siz sorunca söylemiş ama "sen iki erkekle çıkamazsın" kısmına takıldım. O iki kızla çıkıyor sorun yok, siz çıkınca sorun oluyorsa ben bunun altında iyi niyet görmem.

Ben sizi cok iyi anliyorum neye takildiginizi da. Her iliskinin dinamigi cidden farkli. Normalde haber verirken bu sefer aklindan cikmasi ve ciktigi Zamanda da 2 kizla olmasi onun zaten kendince sizi rahatsiz edecek bir sey yaptigini biliyor olusu. Ertesi gun saklamadan soylemesi de onun icin normal zaten siz ne deseniz her turlu uste cikip hakli olmus kendince. Asla o cikabilir siz cikamazsiniz gibi bi dunya olamaz.
ve yurtdisinda hic bilmediginiz bi ortamda
Hic bilmediginiz insanlarla birlikteyken biraz daha hassas olmali. Bu guven meselesi degil . Sevdigi adam,yeni iki kadinla
Bi yerde takiliyorsa her kadinin akli kalir.
siz kendinizi sakin ezdirmeyin. Cikin bol bol gezin nispet yapin demiyorum. Hayatiniza devam edin o merak etsin sizi. Sizin aklinizdan ciksin haber vermek
Bi seyleri. bi sevgilim vardi,kizla mesajlasmalarini yakalamistim arkadasim konusmus demisti kuzenim yazmisin bi degisigi.. ustune de sen bana hic guvenmiyosun cok kirildim diyip telefonunu butun gece kapatmisti. Sabah da gece cok canim sikildi yaptigina uzuldum dizi izledim dedi. Ama sonra annesi o ben bulusmustuk o gun . Annesi demez mi oglum dun neden eve 5’te geldin kizim su cocugu adamm et diye yani demem o ki erkeklerin boyle haksiz konularda uste cikmasina kendinizi suclu hissettirmesine izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…