- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
kimlerleydin dedim. Iki kız ismi söyledi.
sen iki erkekle çıkamazsın gibi saçma sapan cümleler kurdu.
Bizim ilişkimiz boyunca durum hep şu kişilerle şuradayım haberin olsun şeklindeydi. Ve 4.5 sene sonra böyle bir durum oldu. Sorunlar olabilir ama bu habersiz bırakacağız anlamına mı gelmeliSaklamamış sonuçta. Siz dedektif gibi sorgulayarak sorunca haksız oluyorsunuz evet.
Önceden böyle değildi son 2 senedir böyle biri olduoldu paşam de.
nerden buluyosunuz şu adamları bilmem.
ya yapmayın allah askınaHerkese merhaba
Erkek arkadaşımla sorunlu bir dönemden geçiyoruz. Kendisi şuan yurtdışında. Dün 2 türk arkadaşla kahve içeceğiz dedi.
Bugün dün ne yaptın kimlerleydin dedim. Iki kız ismi söyledi. Bende keşke haber verseydin naptin nereye gittin normalde söylüyoruz ya hani dedim. Aklimdan çıkmış kusura bakma dedi. Bende yani bilmiyorum normalde gittigimiz yerleri haber veririz kimlerle birlikteyiz soyleriz ya dedim. Peki kimdi bu arkadaslar isimleri neler kurstan mı nerede oturdunuz dedim. Sen uzattıkça uzatıyorsun bi kez ayıp oldu dedin neden ikinci kez diyorsun falan filan triplendi. Bende bak bende iş arkadaşlarımla çıksam hangileri diye sorarsın bu normal dediğimde sen iki erkekle çıkamazsın gibi saçma sapan cümleler kurdu.
Dünyanın bir ucunda ve ben kimlerle nerede bilmek istiyorum o da aynı şekilde. Güven konusunda bir sorun yok. Iki kızla cıkmış olması rahatsız etmedi. Ama normalde birbirimize haber verirken kimle nerede olduğumuzu kendinin haber vermemesi ve ertesi gün ben sorduğumda böyle davranması sinirlerimi bozdu. Sizce ben haksız mıyım
iki sene bazı şeylerin farkına varmanız için yeterince uzun bir zamanÖnceden böyle değildi son 2 senedir böyle biri oldu
Aynen katılıyorum.Senin iki erkekle cikmana fesat bakiyorsa demek ki kendisi de cikinca fesat bir sey yapiyor
Ben cikabilirim sen cikamazsin bu ne sacma bir dusunce
madem kotu kendisi de cikmasin o zaman
Siz iki erkekle çıkmayın. Kız arkadaşınızı alın, bir erkekle çıkın. O zaman oluyor mu? Haksız haklı bilmem. Sen iki erkekle çıkamazsan o da iki kızla çıkamaz onu bilirim.Herkese merhaba
Erkek arkadaşımla sorunlu bir dönemden geçiyoruz. Kendisi şuan yurtdışında. Dün 2 türk arkadaşla kahve içeceğiz dedi.
Bugün dün ne yaptın kimlerleydin dedim. Iki kız ismi söyledi. Bende keşke haber verseydin naptin nereye gittin normalde söylüyoruz ya hani dedim. Aklimdan çıkmış kusura bakma dedi. Bende yani bilmiyorum normalde gittigimiz yerleri haber veririz kimlerle birlikteyiz soyleriz ya dedim. Peki kimdi bu arkadaslar isimleri neler kurstan mı nerede oturdunuz dedim. Sen uzattıkça uzatıyorsun bi kez ayıp oldu dedin neden ikinci kez diyorsun falan filan triplendi. Bende bak bende iş arkadaşlarımla çıksam hangileri diye sorarsın bu normal dediğimde sen iki erkekle çıkamazsın gibi saçma sapan cümleler kurdu.
Dünyanın bir ucunda ve ben kimlerle nerede bilmek istiyorum o da aynı şekilde. Güven konusunda bir sorun yok. Iki kızla cıkmış olması rahatsız etmedi. Ama normalde birbirimize haber verirken kimle nerede olduğumuzu kendinin haber vermemesi ve ertesi gün ben sorduğumda böyle davranması sinirlerimi bozdu. Sizce ben haksız mıyım
Bizim ilişkimiz boyunca durum hep şu kişilerle şuradayım haberin olsun şeklindeydi. Ve 4.5 sene sonra böyle bir durum oldu. Sorunlar olabilir ama bu habersiz bırakacağız anlamına mı gelmeli
Birbirinize haber verebilirsiniz tamam ama siz altında bir şey arar gibi sorunca bir de arada mesafe olunca çok itici oluyor. Sonuçta hiç haberiniz olmayacak bir şeyi gelip kendi söylemiş. Saklamamış kiBizim ilişkimiz boyunca durum hep şu kişilerle şuradayım haberin olsun şeklindeydi. Ve 4.5 sene sonra böyle bir durum oldu. Sorunlar olabilir ama bu habersiz bırakacağız anlamına mı gelmeli
Bu ayrıntıyı kaçırmışım gözden. Siz bildiğiniz gibi sorgulamaya devam edin. Ama çifte standart olduğu sürece kiminle kahve içtiğini bilseniz kaç yazarsen iki erkekle çıkamazsın gibi saçma sapan cümleler kurdu.
Güvenle sorun olsa 2 bin km de ilişki yürütmem zaten. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Biz bir yere giderken kimle ve nereye gideceğimizi haber veriyoruz. Zor bir olay da değil. 4.5 yıldır da hep böyleydi canım ben x kişisi ile şuraya geldim haberin olsun. Bu kadar.. ve dün erkek arkadaşım 2 turkle kahve içeceğim dedi. Nereye oturduğunu veya kimler olduğunu söylemedi. Konu kıskançlık değil. Kendisine böyle davranılsın isteyen adam yapmayinca bende neden diye soruyorum. Cevabi da iki kızla kahve ıctim şurada oluyor.Bakın öncelikle aldatacak olsa oralarda ruhunuz bile duymaz size yalan söyler şuraya gidicem der kızla gider falan yani zor değil açıkça kız arkadaşlarıyla gittiğini söylemiş gideceğini de haber vermiş ee ama siz diyorsunuz ki nereye gittiğini neden demedin, yok efendim neler yaptınız demedin ne yapacak size ayrıntılı rapor mu verecek? orada Türk birileriyle tanışınca bir kahve içmişler alt tarafı bunun neyinin açıklaması? hangi mekana gittik hangi kahveyi içtik bunu mu istiyorsunuz anlamadım. Zaten kahve içmeye gideceğini söylemiş saklamamış ki ertesi gün ben sorunca diyor falan ne alaka yani. Yapacak olan yapar her halukarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?