Beğenmeyip değiştirmek istemesi anlaşılabilir.
Ama faturasını isteyip bir de sade geldi vs diye yorum yapması ayıp.
Bildiğimiz erkek öküzlüğü bu, sıkma canını. Bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef
Fatura istemesinin nedeni fiyatını öğrenmek için değil ki değişim yapmak için istemiştir,değişim yaparken fatura soruluyor sonuçta.Arkadaşlar merhaba.
Yılbaşı günü erkek arkadaşıma çok zor koşullarda (maddi) hediye almıştım, gerçekten onun beğeneceğini düşünerek. Verdiğimde de çok beğendiğini, mutlu olduğunu söyledi, teşekkür etti, durumumu bilerek keşke almasaydın dedi vs. Bugün beyefendi alışveriş yaparken aldığım markadan başka birşeyler beğenmiş olacak ki, hediyesinin "faturasını" istedi benden. Birden sinirlerim tepeme çıktı.
Sinirli olma nedenlerim;
1. Ona ne kadar zor koşullarda hediye aldığımı biliyor. Teşekkür de etti. İlk başta beğendiğini söylediği halde şimdi iştahı kabarıyor ve değiştirmek istiyor. Açık açık da "bana biraz sade geldi, beğenmedim" diyerek. Be adam, ilk başta beğendim demiştin, bu ne biçim saygısızlık. Şuana kadar aldığı hiçbirşeye o şekilşde yorum yapmadım kalbi kırılmasın diye. Onun zevki olduğu için giymesem de sakladım aldıklarını büyük bir sevgiyle.
2.Hediyenin faturası mı istenirmiş yahu? Şuana kadar hayatımda böyle bişey duymadım. Hem açık açık beğenmedim diyorsun(Sorun değil beğenmesin, burada zoruma giden şey ilk gün beğendim deyip sonradan iştahının kabarmasıyla bunu demiş olması. Sonuçta zevkler uyuşmuyor olabilir) . Kaldı ki ben sana değişim kartı koymuşum zaten, kaybetmeseydin değişim kartını. Hediye sahibinden fatura istenir mi hiç?!
İşte bu sebeplerden öfkelendim ve şuan ona "içimden delicesine kalbini kırmak geliyor, lütfen yarın konuşalım" dedim. "Ne yaptım ben sana" diyor şimdi de. Abartmış mıyım? Çok sinirli olduğumdan farkına varamıyorum, lütfen yardım edin =(
Kizmada sevgilin gorgusuzun teki. Bir insan -hele ki sevgilin- sana zor koşullarda düşünüp bir hediye aldiysa o hediye alinir bagira basilir, kullanmaya kiyilmaz, bir omur saklanır ve hep minnet duyulur. Ve sevgilinin beğenip aldiği hediyeyi begenmemek diye birşey olamaz. Asik olduğum insanin zevki diye o hediyeye de asik olunur. Değişim de anca küçük geldiyse büyük boyu ile söz konusu olabilir bunun içinde faturaya gerek yoktur değişim fişi yeterli olur. Beyefendi üzerine biraz daha ekleyip daha iyi birşey alacak herhalde. Yok yok bu heriften adam olmaz yerinde olsam verirdim yolu gitsin
Arkadaşlar merhaba.
Yılbaşı günü erkek arkadaşıma çok zor koşullarda (maddi) hediye almıştım, gerçekten onun beğeneceğini düşünerek. Verdiğimde de çok beğendiğini, mutlu olduğunu söyledi, teşekkür etti, durumumu bilerek keşke almasaydın dedi vs. Bugün beyefendi alışveriş yaparken aldığım markadan başka birşeyler beğenmiş olacak ki, hediyesinin "faturasını" istedi benden. Birden sinirlerim tepeme çıktı.
Sinirli olma nedenlerim;
1. Ona ne kadar zor koşullarda hediye aldığımı biliyor. Teşekkür de etti. İlk başta beğendiğini söylediği halde şimdi iştahı kabarıyor ve değiştirmek istiyor. Açık açık da "bana biraz sade geldi, beğenmedim" diyerek. Be adam, ilk başta beğendim demiştin, bu ne biçim saygısızlık. Şuana kadar aldığı hiçbirşeye o şekilşde yorum yapmadım kalbi kırılmasın diye. Onun zevki olduğu için giymesem de sakladım aldıklarını büyük bir sevgiyle.
2.Hediyenin faturası mı istenirmiş yahu? Şuana kadar hayatımda böyle bişey duymadım. Hem açık açık beğenmedim diyorsun(Sorun değil beğenmesin, burada zoruma giden şey ilk gün beğendim deyip sonradan iştahının kabarmasıyla bunu demiş olması. Sonuçta zevkler uyuşmuyor olabilir) . Kaldı ki ben sana değişim kartı koymuşum zaten, kaybetmeseydin değişim kartını. Hediye sahibinden fatura istenir mi hiç?!
İşte bu sebeplerden öfkelendim ve şuan ona "içimden delicesine kalbini kırmak geliyor, lütfen yarın konuşalım" dedim. "Ne yaptım ben sana" diyor şimdi de. Abartmış mıyım? Çok sinirli olduğumdan farkına varamıyorum, lütfen yardım edin =(
Değişim kartını kaybetmiş sevgilisi 2. Numarada yazıyor.Hata sizde. Alınan hediyeye beğenmeme ihtimali düşünülerek değiştirme kartı konulur nezaketen. Böylece kimse fatura istemek ya da kullanmayacağı bir şeyi saklamak zorunda kalmaz. Ayrıca sevgiliniz de olsa hediyeyi beğenmek zorunda değil ki.
Çok ayıp bir davranışşş..Bu ne biçim bi yüzsüzlük.Ben bu adamla olsaydım bir kez degil bin kez düşünürdüm ilerde bu insanla olabilecekmiyim diye.Benıım eskı sevgılımde resmen paracıydı pintiydi.Resmen bana gümüş takım almıstı diye yemek yediğimiz hesabı bana ödettirmişti.Midemi bulandırıyordu yaptıgı hareketler.Arkadaşlar merhaba.
Sinirli olma nedenlerim;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?