haksız mıyım?

Amaç yaptırmak mı yoksa senin bu huyunu bildiği için seni sinir etmek mi?

İkinizi de tanımıyoruz tabi olaya göre yorum yapıyoruz. Senin orada kadının dediği gibi “yaparım ablama ne olacak daha güzelini yaparım” demiş olsan ne olacaktı ki sanki. Hemen boğazına mı yapışacaktı yap diye.

Anlattiklarinda kendimi gördüm bende ilk evlendigim zamanlar hickimseye hayir diyemezdim afedersin ama kicimi yirtardim o istegi yerine getirtmek icin. Ama sonunda gördümkü kendi kendime sadece stres yapiyormusum ve degmiyormus. Ilk önce bir hedef edindim HAYiR demeyi ögrenmem lazim diye. Ve Allaha Sükür diyorum dahada mutluyum böyle. Insanlar bence o iyi niyeti kullaniyorlar hayir demicek nasilsa düsündügü icin.. Hayir demeyi ögren ve her istenileni yapma yaparsan seni köleleri saniyorlar ben yasadim bunlari cünkü .... ve cokta güzel dersimi aldim..

O zaman güne katılmasın yada dışarda yapsınlar günlerini, size yada annenize güvenerek iş yapıyorlar belliki.
Ben şahsen hiç hoslanmam bu tarz insanlardan, madem hakkıyla yapamayacaksın ,rica minnet baskalarindan isteyeceksin girme o işlere.
Yapmamaniz iyi olmuş, onların size yardımda bulunması gerekir bu şartlarda.
Eşinizede acil şifalar diliyorum bu arada.

sizin adınıza ben bile çok sinirlendim valla:) düşüncesizliğin daniskasıııı!!! küsmesi hayrınıza olur bence hiç tahammülüm yok çünkü böyle düşüncesiz insanlara. bence söylemeliydinizx açık ve net eşim hasta bakıma ihtiyacı var ve çalışıyorum biliyorsun diye utandırmalıydınız onu

Yok bir hafta sonra lazım olduğu için orda yap diye boğazıma yapismazdi da arayıp arayıp hatırlatır onca işimin arasında ugrastirirdi. Yapmak is değil aklımı oyalardi. Daha önce kaç gere kek poğaça börek yaptım yani her kadının bildiği şeyler. Daha önce hiç itiraz etmediğim ve her gördüğünü istediğinde yaptığım icin beni sinir etmek gibi bir amacı olamaz.

Küserse küsün bosver. .

Sende yapamam demesini ogrenmelisin ama ..
Karsidaki ne dusunurse dusunsun , madem o anlayisiz bir sekilde yap diyebilyor sende yapamam demesini bbilmelisin.

bence siz net tavır koyamıyorsunuz.bunları zor yaptım yapamam diyecektiniz.net olun.

Güne katılmışsa pasta-,börek yapmak kuzeninin görevi senin görevin değil yapmak zorunda değilsin bunun için küstüyse küssün bence,zaten yıllarca yapmışsınız ona saysın bunu da.

O zaman bilemeyeceğim tabi her zaman bu şekildeyse kullanıyor gibi..

Çok doğru söylüyorsun. Yaptın diye bi kıymetin de olmuyor köle gibi görüyorlar. Isteyebilmelerine şaşırıyorum artık. Benim de Hayır demeyi öğrenmem gerek. Onlardan küçük olduğum için bu kadar rahat kullanıyorlar ben de büyügume saygısızlık olmasın diyorum ama bu seferki bardağı taşırdı.

Eşim hasta yapamam demek en güzeli. Kestir at ne düşüncesizmiş, hem yap hem eve götür. Açsın baksın bir sürü yemek tarifi sitesi var.

Çok teşekkür ederim. Ben onlardan yardım da beklemiyorum ki. Gölge etme yeter derler ya aynen öyle.

Haklısın ben büyüğüm saygısızlık yapmayim diye sustukca istekte sınır tanimiyorlar.

Bence haksız değilsiniz, karşınızda ki kuzeniniz bencil.. Bu devirdeki insanlar her şeyi çıkarlarına göre yöneltiyorlar. Küserse küssün boş verin.. Ne kadar verici olursanız, sizden kıymetlisi olmaz.. Birde vermeyi kesin, senden kötüsü olmaz..

Eşim hasta yapamam demek en güzeli. Kestir at ne düşüncesizmiş, hem yap hem eve götür. Açsın baksın bir sürü yemek tarifi sitesi var.
Yapamıyor da değil gayet de güzel yapıyor ama kolayi varken neden yapsın ki. Böyle düşünüyor.

Doğru söylüyorsun o kadar süre yaptım bi kıymetim olmadı. Bir kere itiraz bile etmeden isteksizce yaparım dedim diye yüzü düştü hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…