- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
size komik gelebilir ama gerçekten sinir bozucu olduğu için yazdım yaşları gerçekten merak ediyorsanız; tartıştığım iki arkadaş 28-29 ben 30 diğeri34 .yaşlar kaç ? çoluklu çocuklu kadınların yaptığı muhabbete gel ya
bu arada gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak bi konunun buraya kadar uzamasından duyduğum rahatsızlıktan yazdım.yaşlar kaç ? çoluklu çocuklu kadınların yaptığı muhabbete gel ya
komik mi dedim ben ? sadece yaşını başını almış insanların bu tarz şeyleri aşamıyor oluşuna şaşırıyorum ki bunda da sizi suçlamıyorum karşı tarafı kastediyorum..evet arkadaşlarınız gerçekten sinir bozucu ve olgunlaşamamışlar mesafe koymak en doğrususize komik gelebilir ama gerçekten sinir bozucu olduğu için yazdım yaşları gerçekten merak ediyorsanız; tartıştığım iki arkadaş 28-39 ben 30 diğeri34 .
inanın bu yaşıma kadar hiç kimsenin ne inancına ne siyasetine karıştım, sohbetini bile etmem sevmem zaten. evde eşimle iki farklı görüşteyken bile konuşmuyoruz ki; ne o beni değiştirebilir ne ben onu... ben sadece genelleme yapmasına tepki göstermiştim.Din,siyaset işlerini arkadaşlıktan uzak tutsak keşke..
Haklı olduğunuz yerler de var,cılkı çıkmış bu samimiyetin bence.
mesafe koymaya da gerek kalmadı zannediyorum zira yetmiyormuş gibi silip engellemiş bir tanesi beni..komik mi dedim ben ? sadece yaşını başını almış insanların bu tarz şeyleri aşamıyor oluşuna şaşırıyorum ki bunda da sizi suçlamıyorum karşı tarafı kastediyorum..evet arkadaşlarınız gerçekten sinir bozucu ve olgunlaşamamışlar mesafe koymak en doğrusu
Küstün mü,kırıldın mı diye üzerine gıtmeyin hiç kimsenın... Bu durumdan ders çıkarın,demek ki kakare kikire geçirmişler sizinle vakit. En basit tartışmada tepki bu olmamalı "terbiyesizleşme" diyen taraf adına söylüyorum.inanın bu yaşıma kadar hiç kimsenin ne inancına ne siyasetine karıştım, sohbetini bile etmem sevmem zaten. evde eşimle iki farklı görüşteyken bile konuşmuyoruz ki; ne o beni değiştirebilir ne ben onu... ben sadece genelleme yapmasına tepki göstermiştim.
üzülünecek birşey yok gereksiz insanlarmış kendiliğinden hayatınızdan çıkmış siyaset vb. sebeplerden arkadaşlık bitirmez normal bir insan öyle değil mi bence sevinmelisin şekerimmesafe koymaya da gerek kalmadı zannediyorum zira yetmiyormuş gibi silip engellemiş bir tanesi beni..
haklısın da bu kadar saçma sapan bi neden olmamalıydı.üzülünecek birşey yok gereksiz insanlarmış kendiliğinden hayatınızdan çıkmış siyaset vb. sebeplerden arkadaşlık bitirmez normal bir insan öyle değil mi bence sevinmelisin şekerim
inan insanlar o kadar saçma sebeplerden gidiyorlar ki hayatından inanamazsın senin gene iyiymiş ben benimkileri anlatsam karşımda saatlerce gülersinhaklısın da bu kadar saçma sapan bi neden olmamalıydı.
normalde olsa asla takılmazdım böyle şeylere, ama ailemden uzakta yaşıyorum ve çevremde bi kaç arkadasım diyebileceğim insanlar olsun istemiştim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.inan insanlar o kadar saçma sebeplerden gidiyorlar ki hayatından inanamazsın senin gene iyiymiş ben benimkileri anlatsam karşımda saatlerce gülersin
olur merak etme biri gider biri gelir kafana taktığına değmez inannormalde olsa asla takılmazdım böyle şeylere, ama ailemden uzakta yaşıyorum ve çevremde bi kaç arkadasım diyebileceğim insanlar olsun istemiştim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Siz haksızsınız bi noktada. Sizin ikisiyle küs olmanızdan doğumgününe davet eden kadına ne? Ona ayıp olmuş. Davetine gelmemişsiniz. Tabii ki özgürsünüz ama darılmaya hakkı olan tek insan o burda. Diğerleriyle de daha muhattap olmayın. Ayrıca da kavgaya gerek yoktu siyasi görüşünüz uymak zorunda değil. Görüşmezdiniz olur biterdi.mesafe koymaya da gerek kalmadı zannediyorum zira yetmiyormuş gibi silip engellemiş bir tanesi beni..
bende bilmiyorum artık ne düşüneceğimi :/bana sanki sizle konuşmamak için, bahane aramışta, tam fırsat ayağıma geldi diye düşünüp, saçma sapan tartışma yapıp, sataşarak alakayı kesmiş gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim.
bence bırakın, herkes kendi yerin de ve değerin de kalsınbende bilmiyorum artık ne düşüneceğimi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?