hanımlar merhaba ben 14 aydır nişanlıyım 7 yıldır beraberdik.ben önlisans o öğretmenlik mezunu ben atandım o atanamadı.şimdi mevzu şu.üniversite okurken aldığımız burs geri ödemeleri borç olraka geldi.ben kendiminkini ödedim ama nişanlımın düzenli bir işi olmadığı için ödeyemedi.babasıda hiç ödemeye yanaşmadı.askere gitti nişanlım ertelemede yapılmadı faiz biniyor üzerine.babasına dedim bu işin hacizide var yatırın.tamam dedi bankaya gitti vergi dairesine gitti borç gözükmüyormuş ama internette var.büyük vergi dairesine gidiyim dedi.gittimi bilmiyorum.daha sonra nişanlımla konuşurken size borç bırakcağımızdan çekiniyor herhalde bırakmayız meraklanmasın demişler.babası beni sever ne desem yapar nişanlım o yüzden sen konuş demişti.
şimdi hacizler uygulamaya koyulacakmış.annem öğrendi bunu.biz ödedik onlarda ödesin çocuğa hiç masraf yapmamışlar o borcuda size bırakacaklar diyor.
adam ödemiyorsa o onun vicdanı ben ne yapayım.af geliyor habire diyor ama yetimin hakkı var o parada adam anlamıyorsa ne yapayım.
annemi nasıl ikna edeyim sizce
şimdi hacizler uygulamaya koyulacakmış.annem öğrendi bunu.biz ödedik onlarda ödesin çocuğa hiç masraf yapmamışlar o borcuda size bırakacaklar diyor.
adam ödemiyorsa o onun vicdanı ben ne yapayım.af geliyor habire diyor ama yetimin hakkı var o parada adam anlamıyorsa ne yapayım.
annemi nasıl ikna edeyim sizce