Aile icinde senin paran benim param muhabbetinden nefret ederdim, ki öyle bir ailede yetismedim cok sükür.
Sasirirdim insanlar nasil esleriyle ayri ayri harcama yapiyor, paralarini ayiriyor diye, ama maddi konularda anlasamayinca oluyormus, basima geldi. Esimle bu yüzden paralarimizi ayirdik, cünkü bana gelince kendi kazandigim paradan harcama yapinca sorun cikaran adam, baskalarina milyarlik hediyeler alabiliyor. Bende resti cektim, herkes kendi bütcesini harcasin ozaman dedim.
Fakat ev kirasi esimde, elektrik esimde, ben telefonlari ve tatil ücretlerini ödüyorum.
Biz esimle ailesini ziyarete gidecegiz yakin zamanda. Esim hediye almayi sever bende severim, ailesine aldim birseyler, anne baba kiz kardesler, kiz kardesinin cocuklarina. Ufak tefek seyler ama önemli olan gönül almak bence.Esim kendi anne baba ve kardesleri disinda diger akrabalarina daha bir düskün ve hep onlara pahali hediye alma merakinda. Maddi durumumuz yeni yeni toparlandi, ama önümüzde harcama yapacagimiz günler var, misal tasinacagiz ona para lazim, eylül gibi dügün icin tekrar ailesinin yanina gidecegiz yol masraflarina lazim, dügün icin kardesine taki alinacak, kiyafet falan fistan alinacak. Bunlarin hepsini ben düsünüyorum. Esim tutturmus 1.5 milyara kuzenine bir elektronik alet alacakmis, benim biraz birikimim var ilerdeki harcamalar icin, esimin birikimi cok daha az ama baskasina harcama yapmaktanda geri kalmiyor. Bana mesaj atmis bugün bizi gelip havaalanindan karsilayacak ben o elektronik aleti almak istiyorum ona diyor, yani benden para istiyor aslinda. Gittigi yerden kendinede birseyler alacak, o yüzden yetmiyor parasi bende vermek istemiyorum acikcasi. Birikim yaptigim paraya dokunamam, biliyorum esim borc alip geri oraya parayi yatiracak ama o para hic yokmus gibi davranmiyor ne zaman ben birikim yapsam hep birsey cikariyor basima.
Ayagini yorganina göre uzatsin istiyorum, hem bana güvenip milyarlik hediyeler almasin. Hediye istiyorsa uygun birsey alsin kuzenine, bütce neyse ona göre.
Ama karismiyorum dedim esime, para senin paran istiyorsan al dedim, sesi kesildi hemen. Biliyorum benden istiyor bende yüz vermeyince mesaji birakti.
Haksizmiyim kizlar ne diyorsunuz?