- 8 Temmuz 2015
- 135
- 41
- 18
- 35
- Konu Sahibi tugceyildiz25
-
ben kk'da okuduğum konulara çok az şaşırırım
ne yazacağımı bilemedim
abla-kardeşe birşey demeyeceğim, niyetleri ne olursa olsun
eşinizin tutumu çok yanlış, kendisine bu kadar samimi davranılmasına nasıl izin verir?
neden onlara doktor randevusu almış orayı hiç anlayamadım
şunu da yazmadan edemeyeceğim
kadınlar nasıl böyle davranır, nasıl tanımadığı birine anlatır vs vs diye yazmışsınız ya
bence eşim nasıl böyle davranır, nasıl bunları dinler vs vs diye açmalıydınız konuyu
hata baştan sona eşinizde
edit: hani komşuluğunuz yıllara dayansa, arada gerçek bir samimiyet olsa anlarım, benim de komşularım var, eşlerini de, kardeşlerini de tanırız, ben yokken gelip eşimden yardım isteseler garibime gitmez, siz yeni taşınmışsınız, ortada bir samimiyet yok, siz bile tam tanımadığınızı söylüyorsunuz
Evt çok samimi değilim işin açıkçası kardeşini de yeni gordm hiç tanimiyordmsiz yokken iki kardeş eşinize gidip, sohbet mi etmiş ve pek samimi olmamanıza rağmen?
Eşiniz o abla ile çokmu samimi?neden siz varken olmamış bu olay da siz yokken olmuş?size bunu kim anlattı?
Son soru eşiniz sizi hiç aldattimi?
Eşim beni hiç aldatması.Eşiniz o abla ile çokmu samimi?neden siz varken olmamış bu olay da siz yokken olmuş?size bunu kim anlattı?
Son soru eşiniz sizi hiç aldattimi?
Bi komşu varmış, o komşunun kız kardeşi gelmişKim kimin ablasi, kimin esiyle sorunu var, esine siz mi diosun yoksa siz dedigin kim anlamadim inan ki
Cok karisik anlatmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?