- 8 Temmuz 2015
- 135
- 41
- 18
- 35
- Konu Sahibi tugceyildiz25
-
Kocama soyliycem tabi.Eşine dimi
Kadına söyleme de , bazısı kadınla kozları paylaşacam derken komik duruma düşüyo da
Hay ağzın bal yesinsenin kocanı Güzin abla sanmışlar galiba
Doğru söylüyorsun sessiz kalsam oda olacak yakındaHayır yani kadınlar niye siz warken gelmemiş ki hem kadın kadına konuşmak Warken niye sizin kocanıza dert yanmışlarİşte senin kocada yardımseverliği tutunca Nasıl muhattabı uzatırız diye hawuz sormuşlar tamamen yanaşma çabaları bence yarın bigün biz bilmiyoz o havuzu sen bırakırmısın derlerse kocana hiç sasırmam
Eşim turizmci ama bu olay iş ile alakalı değil cnm bilindigin özel hayat yani esin ile ne yasamissin benim eşime nee yanlış mi düşünüyorum.Bana hic normal gelmiyor.tamam sicakkanli olabilirler rahat olabilirler ama sen evde yokken eve girmeleri tuhaf.heleki sohbetleri ayri bi tuhaf.ev sahibi felanmi bunlar esinizle oturup konuscak ne olabilir ustelik evle ilgili bisey olsa bile kapidan soylersin.bunlar baya baya oturup kadin kadina sohbet gibi bisey olmus.
esiniz hastanede felanmi yada turizmcimi.
Yada ne bileyim çok sıkılır gelsin bana anlatsın ben bayanim daha iyi anlarımEşim turizmci ama bu olay iş ile alakalı değil cnm bilindigin özel hayat yani esin ile ne yasamissin benim eşime nee yanlış mi düşünüyorum.
Canm zaten aklıma herşey geliyor kafada da büyütme ye basladm olayıben eşte problem olduğunu sanmıyorum.ev sahibi olduğu için mecbur kalıyodur.ancak kadınlar niyeti bozmuş.2 kadının evli bir erkeğin evine kadın evde yokken gitmesi başka bir şeye yorulmaz.valla büyü falan bile yaparlar.söyleyin eşinize eve almasın.
Haklisin tabi hic tanimadigin biri sonucta baban degil abin degilki otur ozel hayatini anlat.bide eve gir evin hanimi yokken.Eşim turizmci ama bu olay iş ile alakalı değil cnm bilindigin özel hayat yani esin ile ne yasamissin benim eşime nee yanlış mi düşünüyorum.
Art niyetliler mi bilemem ama esin ne diye her islerine yardimci oluyor?
Sorun dinlerken "beni ilgilendirmez" diye kestirip atmiyor? Bastan sona dinle, sonra e anlattilaaar. Randevu mu alinacak, internette su siteden aliniyor de birak ya da tel noyu ver birak. Havuz mu sordular, bilgim yok de birak.
Esin canak tutuyor. Iki taraf da kötü niyetli olmayabilir ama boyle sevgi kelebekligine lüzum yok. Herkes mesafesini korumali sadece karsi taraf degil.
Eşimle konuştum bi daha konusmayacaksin diye tamam dedi konusacak olursan da tasinirim dedim tmm dedi tasinalim şuan ev arıyor uzeleyim mi sevineyim mi bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor anlamadm kendine mi guvenmiyor bilmiyorum kafam çok karıştı.SONUNA KADAR KATILIYORUM
Eşimle konuştum bi daha konusmayacaksin diye tamam dedi konusacak olursan da tasinirim dedim tmm dedi tasinalim şuan ev arıyor uzeleyim mi sevineyim mi bilmiyorum ne yapmaya çalışıyor anlamadm kendine mi guvenmiyor bilmiyorum kafam çok karıştı.
AYNEN ODA AYRI BİR KONU KAPIYI AÇIP İÇERİ ALMASI BİLE SUÇ BENCE EŞİ EVDE DEĞİLKEN.Eşiniz neden kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz deyip posta koymamış ben asıl buna takılırdım....
Valla büyük konuşulmaz hiç bir konuda ama suçlu olan kocası bence.ama konu sahibesi başka şeye takılmış.nyse inşAllah çözerler.ama ev taşıma ile düzelcel bişey deil çünkü yanlışı yapan kocası....AYNEN ODA AYRI BİR KONU KAPIYI AÇIP İÇERİ ALMASI BİLE SUÇ BENCE EŞİ EVDE DEĞİLKEN.
Katılıyorum arkadaşımValla büyük konuşulmaz hiç bir konuda ama suçlu olan kocası bence.ama konu sahibesi başka şeye takılmış.nyse inşAllah çözerler.ama ev taşıma ile düzelcel bişey deil çünkü yanlışı yapan kocası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?