- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi tugceyildiz25
-
Zaman kötü deseydin erkeklerin şu huyuna hasta oluyorum hemen bi u dönüşü yok abartıyorsun falanBende eşime zaten söyledim sen neden bunların bu kadar sorunlarını dinliyorsn dediğimde Benim için hiç sorun değil anlatıkları için dinledim istiyorsan hiç konuşmam bile dedi seninki sadece kurgu dedi
Çok ilgi alaka görmeseler ikinciye havuz sormaya gelmezler benceİki tarafta da saçmalık var sadece komşularda değil
DimiÇok ilgi alaka görmeseler ikinciye havuz sormaya gelmezler bence
Psikolog olacak adammış vesselamBende eşime zaten söyledim sen neden bunların bu kadar sorunlarını dinliyorsn dediğimde Benim için hiç sorun değil anlatıkları için dinledim istiyorsan hiç konuşmam bile dedi seninki sadece kurgu dedi
Eşinide böyle dinler mi acaba sorunlarına çözüm aramaya çalışır mı merak ettimPsikolog olacak adammış vesselam
sorunlarından kız kardeşi anlatırken bana ablası rahatsız oluyor dikkatimi çekti..amaaa eşime gelince öyle anlatmışlar ki abla kardeş.....
yanlış anlamadım sanırım.siz yokken abla kardeş size gelip eşinizle dertleşiyorlar falan.bana hiç normal gelmedi.Kızlar size bi sorum olacak samimi cvp verirseniz çok sevinirim evliyim 1 çocuğum var eşimle de aram iyi çok şükür.şimdi ben anneme tatile gitmistim evde yoktum o sırada gelmeme yakın ev sahibinin (buyuk kızı komşum olur kendisi) kiz kardesi ile gelmis abla kardes kardeşini tanimiyorduk eve yeni taşındığımız icin tanstirmis Esimle evlilik sorunlarını anlatmış ilk tanıştığı adama yani esime...
sonrada hastayım demiş eşim ona randevu almış.Dr gitmis yüzme iyi gelir demiş hastaligina, gelmişler yine abla kardeş evime, eşime havuz ayarlayabilir misin felan ablası eşimi seviyor yaş olaraktan da büyük biri... bende eşime dedim ki siz hakimsin avkatmisin Dr musun neden bu kadar gelip size derdini anlatıyorlar ne sorunları varsa kendileri halletsin dedim...esimde bilmiyorum dedi çok sıkılmışlar herhalde ondandir dedi.
sorunlarından kız kardeşi anlatırken bana ablası rahatsız oluyor dikkatimi çekti..amaaa eşime gelince öyle anlatmışlar ki abla kardeş.....
Sanki bana ablası eşimle kardeşini yakınlaştırma çalışıyor gibi geldi haksız mıyım kızlar yoksa ben sadece boş bi kurgumu yapıyorum..
Yani ilk tanıştığı adama nasıl evlilik sorunlarından bahseder sonra randevu havuz ayarlayabilirmisn demeler haksız mıyım ??? Bide işin açıkçası yeni taşındığımız için pek tanımıyorum.
Aynen banada hiç normal gelmedi sinir oldum.yanlış anlamadım sanırım.siz yokken abla kardeş size gelip eşinizle dertleşiyorlar falan.bana hiç normal gelmedi.
Eşin de hatalı ama birinci de hadi açtı kapıyı tanıştılar filanAynen banada hiç normal gelmedi sinir oldum.
ben de şu kısma takıldım, kız kardeş sana anlatırken ablası rahatsız oluyo öyle mi? ama kocana anlatırken o rahatsızlık hiç yok. ilginç. kocana söyle muhatap olmasın zaten istiyosan hiç konuşmam demiş bitirmiş. sen de o komşu bi daha geldiğinde ''bana söyleyin ne söyleyecekseniz'' de.[/QUOTE
Evt doğru söylüyorsun artık muhattap bile olmayacak.gittsin artık derdi ile babası ilgilensin.
Ya başımıza neler geldi diye başlamışlar öyle oldu böyle oldu falan demeler konu buraya kadar gelmiş işteEşin de hatalı ama birinci de hadi açtı kapıyı tanıştılar filan
Gereksiz sorunlarına giriyorlar dk 1 gol 1 diye ikinci de açmasaydı kapıyı madem
Sen bi daha annene gidersen onlar gelirse eşin kapıyı yine açar muhabbete de koyulur gibi , tek taraflı değil hiç birşeyYa başımıza neler geldi diye başlamışlar öyle oldu böyle oldu falan demeler konu buraya kadar gelmiş işte
Soyliycem dertleşme bi yana konuştuğunu görürsem tasinirim diyeSen bi daha annene gidersen onlar gelirse eşin kapıyı yine açar muhabbete de koyulur gibi , tek taraflı değil hiç birşey
Art niyetliler mi bilemem ama esin ne diye her islerine yardimci oluyor?
Sorun dinlerken "beni ilgilendirmez" diye kestirip atmiyor? Bastan sona dinle, sonra e anlattilaaar. Randevu mu alinacak, internette su siteden aliniyor de birak ya da tel noyu ver birak. Havuz mu sordular, bilgim yok de birak.
Esin canak tutuyor. Iki taraf da kötü niyetli olmayabilir ama boyle sevgi kelebekligine lüzum yok. Herkes mesafesini korumali sadece karsi taraf degil.
Eşine dimiSoyliycem dertleşme bi yana konuştuğunu görürsem tasinirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?