Babası despottur izin isteyemiyordur ama çıkmakta istiyordur. Elbette doğru diye savunmuyorum. Gelin kızımız çok rahatsızsa çıksın babanın karşısına baba durum bından ibaret desin atsın bombayı kaçsın :) zaten bağda yokmuş arada..
Acar misin demiyor direk ac diyor bana .Ne yapacağını edeceğini kimseye sormak zorunda değil bunu asla eleştirmem istediğini yapar ama yardım etmeye gönüllü olmayan birini bu işe alet etmek saçma. her gece uykumdan yaptığı şeyin ne olduğu belli olmayan bir şey için belirli saatlerde zır zır tekefonum çalacak ve uykum bölünecek. Bu kadar yakın görüyorsa gelsin anlatsın yardım istesin o zaman ama bulmuş aklınca birini gel kapıyı açç. Eminim kapı açıldığında teşekkür bile etmiyordur karşısında hizmetçisi var çünkü
Canim bana diyor ki csvap verdigin arkadas neden aile bagi yok vs vs .Ama gün içinde muhattap bile olmadıklarını söylüyor. Herkesin aile bağı sizin gibi olmayabilir. Onlar uzaklarmış ben evden çıkacağım beni idare edermisib dememiş dertleşmemiş o kadar arada bağ varsa neden konu sahibi nereye gittiğini bilr bilmiyor. Bu kullanmaktır. Arada rica bile yok aç nedir ya bağ o kadar önemliyse anneye kardeşe söylenir konu sahibine söylüyorsa ya onu saf görüyor ya da kullanabileceği tek kişi o ben masumiyet göremedim üzgünüm
Boşver yaa takilma herkes herkesle iyi anlaşmak zorundaa. Sankii şu görümcekler gelin olmayacak yaa ne kadar anlamsız davraniolar.. gorumce görümce görmim seni ömrümce.Canim bana diyor ki csvap verdigin arkadas neden aile bagi yok vs vs .
Benim kimseyle kotu olma gibi bir niyetim yok kaldiki burada en az dert yananlardanim ayni evde yasadigim kadariyla bile . Pazarda karsilastigimizda vs . Yanimdan selam vermeyen gecen iki gorumcem var . Neyin samimiyetinden bahsediyor o arkadas ben anlamadim . Yahu kocamla aram acilsin diye yemegime kasik kasik tuz koyan insan bunlar . Simdi ben kimi idare edip kusurunu saklayayim degil mi ? Ha simdi bpyle desen der ki yine o arkadas ee ayri eve cik o zaman . Kirada surunmek istemiyorum . 7 yildir sabrediyorum birikim yapiyorum . Yoksa benimde icim cok dolu ama ben kimswye saygisizlik etmiyorum bu evde . Cikiyorum yukari ortuyorum kapimi . Yemegim ayri camasirim ayri yani benim kimseye mudanem yokken bana selam bile vermeyen bi insan gecenin 3 unde beni kaldirip kapiyi ac diyemez . Ama gel gor ki su arkadasa anlatamiyorum . Sende yorma gonlunu anlamaz cunku boyle insanlar
Takılma sen bebisine bak rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin.Yahu benim kimseye bir kindarligim yok ki . Bir arkadas tutturmus sana hesapmi verecek girer cikar bilmem ne bilmem ne . Ben hamileyim dusuk tehlikem var . Haftalardir dogru durust disari bile cikmiyorum gunletimin cogu yatarak geciyor benim . Bana selam bile vermeyen insana ben kapi acmak zorundamiyim ? Ricada etmiyor " aç" diyor . Esinden bosanmadan once 1 yil yanimda kaldi anasi babasi bakmadi yuzune ayni evin icinde . 29 yasindaki kadinin yatagini topladim ben bi yil boyunca . Kendi gitti evli oldugu halde kendine sevgili yapip cocugunla ilgilenmedi . Ondan cok analik ettim dogurmadigim halde cocuguna . Birseye elini surmedi bir yil boyunca . En son yedigi haltlar duyulunca bosanma evresindeki kocasina ustume iftira atip yengwmin sevgilisi diyebilecek yuzsuzlukteki kadindan bahsediyoruz burda . Neymis ayni evde bagimiz nasil olmazmis . Kim yuzune bakar bu yaptiklarindan sonra ? Gecenin 3 u 5 inde kalkip sokakta gezen kadina kapi acamam nasil ciktiysa oyle girer . Ayni sekilde bende yaparsam banada acilmasin o kapi . Ve ben bu kadar cektirdigim yengeme bana kapi ac demeye utanirim . Ben 21 yasindayim o 29 . O anne ben henuz degilim ama baktiginda aklin yasta degil basta oldugunu anliyoruz . Yani bana kalkipta aile bagi demeyin bu kadar baglayabildigime sukretsin o bagi o . Burada muslumanmuslumanin ayibini orter kavramindayim . Yoksa amac kapiya yaverlik etmem degil . Zor gelen kapiyi acmak degil yani .
Amin canim insallah tesekkur ederim :)Takılma sen bebisine bak rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin.
Az kaldi insallahHemen ayrı ev tutun derim . .
Ev ev üstüne olmaz. .
Yok ablam artik kimseye uymamaya karar verdimGerginlik olmasın lütfen.
Yok ablam artik kimseye uymamaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?