Aynı evde bağ olmadan yaşamak size normal gelebiliyor ilginç.. Bana normal gelmiyor. O yüzden yorumum bu şekilde. Mevzu kızın doğru yada yanlış yapması değil. Babaya söylenmeyen herşey yanlıştır diyede bir kural yok. Kimse babasıyla aynı görüşte olmak zorunda değil. Ben olsaydım böyle yapardım diyorum sadece.Aynı evde diye bağ kurmasına gerek yok ki kaldı kii neden ortak olsun yaptiga işe.zaten yaptığı doğru birşey olsaydı babasının haberi olurdu..
Aynen öyle birileri de olmadi etrafimda hiç.bence salla gitsin görmezden gel muhatap bile olma baktin hala devam edio söyle eşineAyrica biz hoc gece evden kacan birine ortaklik etmedik gencligimizde
Hanfendi demenizden belli oluyor bazı şeyler..Siz gormezden gelin
Bizler sizin kadar rahat ve genis degiliz
Burasi turkiye
Gecenin 3' unde basina birsey gelebilir
Hanfendinin demek istedigi seyi bile anlayamamissiniz .
Size iyi gunler
Ama gün içinde muhattap bile olmadıklarını söylüyor. Herkesin aile bağı sizin gibi olmayabilir. Onlar uzaklarmış ben evden çıkacağım beni idare edermisib dememiş dertleşmemiş o kadar arada bağ varsa neden konu sahibi nereye gittiğini bilr bilmiyor. Bu kullanmaktır. Arada rica bile yok aç nedir ya bağ o kadar önemliyse anneye kardeşe söylenir konu sahibine söylüyorsa ya onu saf görüyor ya da kullanabileceği tek kişi o ben masumiyet göremedim üzgünümGörümcesiyle hiçbir bağı yok mu ? Aynı evde yaşıyorlar daha ne olsun :) dışardan biri olsaydı sizin gibi düşünürdüm ama aynı evde yaşanıyorsa bazı şeyleri görmezden gelmek lazım,karşılıklı..
Gece babadan gizli cikiosa yanlıştır demektir bana göre.zaten nişanlıymis onunla buluştuğunu söylese hooppp nereye demezler heralde.kaldı kii annesi biliodur heralde o zaman annesi açsın kapıyı gelini ortak etmezsin ne geliosa gelinlerin başına gelioAynı evde bağ olmadan yaşamak size normal gelebiliyor ilginç.. Bana normal gelmiyor. O yüzden yorumum bu şekilde. Mevzu kızın doğru yada yanlış yapması değil. Babaya söylenmeyen herşey yanlıştır diyede bir kural yok. Kimse babasıyla aynı görüşte olmak zorunda değil. Ben olsaydım böyle yapardım diyorum sadece.
İletişim olsa bu sorunlar olmayacak işte. Kız diyecek yenge böyle böyle geç gelicem,yengsde diyecek ben böyle sorumluluğu alamam olmaz vs.. Bağı kurmak için gece yaptığı hareket bile yeterli olabilir. Ertesi gün kız niye açmadın diye sorduğunda nerdeydin,niye geç geldin diye girer konuya konuşurlar anlaşırlar ne var bunda. Aynı evde samimiyetten yanayım :)Ama gün içinde muhattap bile olmadıklarını söylüyor. Herkesin aile bağı sizin gibi olmayabilir. Onlar uzaklarmış ben evden çıkacağım beni idare edermisib dememiş dertleşmemiş o kadar arada bağ varsa neden konu sahibi nereye gittiğini bilr bilmiyor. Bu kullanmaktır. Arada rica bile yok aç nedir ya bağ o kadar önemliyse anneye kardeşe söylenir konu sahibine söylüyorsa ya onu saf görüyor ya da kullanabileceği tek kişi o ben masumiyet göremedim üzgünüm
Babası despottur izin isteyemiyordur ama çıkmakta istiyordur. Elbette doğru diye savunmuyorum. Gelin kızımız çok rahatsızsa çıksın babanın karşısına baba durum bından ibaret desin atsın bombayı kaçsın :) zaten bağda yokmuş arada..Gece babadan gizli cikiosa yanlıştır demektir bana göre.zaten nişanlıymis onunla buluştuğunu söylese hooppp nereye demezler heralde.kaldı kii annesi biliodur heralde o zaman annesi açsın kapıyı gelini ortak etmezsin ne geliosa gelinlerin başına gelio
madem ayni gezegende yasamiyoruz gizli sakli yapmasin yapacagini gelsin adam gibi kapiyi calsinNe mi var ?
Yasadiginiz gezegen neresi sizin
Bi kadinin
Cocuklu bi kadinin saat 3 te sokakta isi ne ?
Siz kendinizce haklı olabilirsiniz dediğim gibi bu yetişme meselesidir ona bakarsanız siz böylr bir şey yapma gereği bile duymadan evden istediğiniz zaman çıkıp istediğiniz zaman girma hakkına sahip olarakda büyümüş olabilirsiniz. Yengelerinizle kardeşlerinize bağınız çok kuvvetlidir size aynı evde size iki insanın muhattap olmamasıda garip gelebilir. Bendr yaşamadım ama olabiliyor böyle şeyler olmuşta kim bilir ne yaşandı orası bizi prk alakadar etmez. Ama görümce iyi niyetli biri olsa ve yakın görseydi emrivaki yerine açıklama yapardı. Gittiği yere kadar demiş kullanmış durmuş. Aynı şeyi ablam yapsa bile ehh yeter artık ama bir iki oldu ama sende bir çare bul derim ne kadar samimi olursak olalım. Hem belki bu görümce konu sahibine sürekli zorluklar çıkarmış laf sokmuş kendine yaklaştırmamış tam anlamıyla görümcelik yapmıştır bu güne kadar. Konu sahibi içinden gelmeyen bir şeyi neden yapsın hep insanlık bir tarafta kalacak değil yaİletişim olsa bu sorunlar olmayacak işte. Kız diyecek yenge böyle böyle geç gelicem,yengsde diyecek ben böyle sorumluluğu alamam olmaz vs.. Bağı kurmak için gece yaptığı hareket bile yeterli olabilir. Ertesi gün kız niye açmadın diye sorduğunda nerdeydin,niye geç geldin diye girer konuya konuşurlar anlaşırlar ne var bunda. Aynı evde samimiyetten yanayım :)
Söylemesi gereken konu sahibi değil ki neden işin içine girsin kimin kimle sorunu varsa o çözsün neden ağrımayan başını ağrıtsınBabası despottur izin isteyemiyordur ama çıkmakta istiyordur. Elbette doğru diye savunmuyorum. Gelin kızımız çok rahatsızsa çıksın babanın karşısına baba durum bından ibaret desin atsın bombayı kaçsın :) zaten bağda yokmuş arada..
Hanımefendi demeni beklio yaa offf nerden vuruo saçmalığın alasiiSiz gormezden gelin
Bizler sizin kadar rahat ve genis degiliz
Burasi turkiye
Gecenin 3' unde basina birsey gelebilir
Hanfendinin demek istedigi seyi bile anlayamamissiniz .
Size iyi gunler
Canım profil resmindeki kız senin kızın mı?sarı saçlı maviş gözlü galiba çok tatlı ya:))Gunaydin kizlar , dublex tarzi bi evde iki evlenip ayrilmis gorumce ve bir kayinvalide , kp ile yasiyorum . Ust katta oturuyorum . Buyuk gorumcem 29 yasinda evlenip ayrildi ve bir cocugu var. Suan nisanli kendisi . 2 3 gundur 1 de ikide evden cikip girmeye basladi o saatlerde . Benim kp gece kapiyi kitler arkasinda anahtar olur . Esim nobete kalmissa gelecegi vakit arar beni kalkar acarim . Gorumcem beni arayip gecenin saat iki bucugunda bana kapiyi ac demeye basladi iki kere tekrarladi bunu . Iki gun once yine yapti . Sesini duydum diskapinin camdan baktim ve cok gecmeden beni aradi acmadim bende . Ben senin usaginmiyim ? O saatte nerden geliyosun ya da babandan korkuyosan cikma . Acmadim kapiyi arda arda aradi mesaj atti acmadim . Bana dun sabah diyor " isigin yaniyodu o kadar aradim 4'e kadar kapida bekledim niye acmadin?" Dedim uyumusum o kadar gec saatte ben ayakta olmuyorum sen napiyordun disarda dedim . Hic deyip gecistirdi . Haksizmiyim kizlar . Ben kalkip senin kapini acmak zorundamiyim ? Ev almamiza bir yil kadar var butcemiz yeterli degil suan yoksa bunlara dayanamiyorum artik .
Her normal goruneni yapma sansi elimizde degil malesef . Sizin aileniz sizi ilgilendirir biz yanlisi savunamayiz . Sizin gorusunuz kendinize .Aynı evde bağ olmadan yaşamak size normal gelebiliyor ilginç.. Bana normal gelmiyor. O yüzden yorumum bu şekilde. Mevzu kızın doğru yada yanlış yapması değil. Babaya söylenmeyen herşey yanlıştır diyede bir kural yok. Kimse babasıyla aynı görüşte olmak zorunda değil. Ben olsaydım böyle yapardım diyorum sadece.
Malesef ablamin :))) kolay yaptim ikimize :))Canım profil resmindeki kız senin kızın mı?sarı saçlı maviş gözlü galiba çok tatlı ya:))
Siz rahat takilin biz iyiyiz böyle
Aynen yaSiz rahat takilin biz iyiyiz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?