Haksiz miyim ?

Aynı evde diye bağ kurmasına gerek yok ki kaldı kii neden ortak olsun yaptiga işe.zaten yaptığı doğru birşey olsaydı babasının haberi olurdu..
Aynı evde bağ olmadan yaşamak size normal gelebiliyor ilginç.. Bana normal gelmiyor. O yüzden yorumum bu şekilde. Mevzu kızın doğru yada yanlış yapması değil. Babaya söylenmeyen herşey yanlıştır diyede bir kural yok. Kimse babasıyla aynı görüşte olmak zorunda değil. Ben olsaydım böyle yapardım diyorum sadece.

Hadi bi sefer neyse. Ama ben olsam bende acmazdim bi dahaki sefere. Sonra Allah korusun bisey olur snra " yengem biliyordurkii" demeye baslar. Al basina belayi. Sizde bi dahakine isiga dikkat edin. Kapatin.Uyanik olsaniz bile acmayin. Eger gizliycek biseyi yoksa o zile basar, ve anne babasina kapiyi actirir. Yok basmiycam zike diyorsa kndisi bilir, kapida yatar.

Siz gormezden gelin
Bizler sizin kadar rahat ve genis degiliz
Burasi turkiye
Gecenin 3' unde basina birsey gelebilir
Hanfendinin demek istedigi seyi bile anlayamamissiniz .
Size iyi gunler
Hanfendi demenizden belli oluyor bazı şeyler..
Sizin oralara göre rahat ve geniş olabiliriz,iyikide öyleyiz. HANFENDİNİN demek istediğini çok iyi anladım,kendimcede ben olsam sorun etmezdim dedim. Sorun nerde ?

Ama gün içinde muhattap bile olmadıklarını söylüyor. Herkesin aile bağı sizin gibi olmayabilir. Onlar uzaklarmış ben evden çıkacağım beni idare edermisib dememiş dertleşmemiş o kadar arada bağ varsa neden konu sahibi nereye gittiğini bilr bilmiyor. Bu kullanmaktır. Arada rica bile yok aç nedir ya bağ o kadar önemliyse anneye kardeşe söylenir konu sahibine söylüyorsa ya onu saf görüyor ya da kullanabileceği tek kişi o ben masumiyet göremedim üzgünüm

Gece babadan gizli cikiosa yanlıştır demektir bana göre.zaten nişanlıymis onunla buluştuğunu söylese hooppp nereye demezler heralde.kaldı kii annesi biliodur heralde o zaman annesi açsın kapıyı gelini ortak etmezsin ne geliosa gelinlerin başına gelio

İletişim olsa bu sorunlar olmayacak işte. Kız diyecek yenge böyle böyle geç gelicem,yengsde diyecek ben böyle sorumluluğu alamam olmaz vs.. Bağı kurmak için gece yaptığı hareket bile yeterli olabilir. Ertesi gün kız niye açmadın diye sorduğunda nerdeydin,niye geç geldin diye girer konuya konuşurlar anlaşırlar ne var bunda. Aynı evde samimiyetten yanayım :)

Ne yapacağını edeceğini kimseye sormak zorunda değil bunu asla eleştirmem istediğini yapar ama yardım etmeye gönüllü olmayan birini bu işe alet etmek saçma. her gece uykumdan yaptığı şeyin ne olduğu belli olmayan bir şey için belirli saatlerde zır zır tekefonum çalacak ve uykum bölünecek. Bu kadar yakın görüyorsa gelsin anlatsın yardım istesin o zaman ama bulmuş aklınca birini gel kapıyı açç. Eminim kapı açıldığında teşekkür bile etmiyordur karşısında hizmetçisi var çünkü

Babası despottur izin isteyemiyordur ama çıkmakta istiyordur. Elbette doğru diye savunmuyorum. Gelin kızımız çok rahatsızsa çıksın babanın karşısına baba durum bından ibaret desin atsın bombayı kaçsın :) zaten bağda yokmuş arada..

Siz kendinizce haklı olabilirsiniz dediğim gibi bu yetişme meselesidir ona bakarsanız siz böylr bir şey yapma gereği bile duymadan evden istediğiniz zaman çıkıp istediğiniz zaman girma hakkına sahip olarakda büyümüş olabilirsiniz. Yengelerinizle kardeşlerinize bağınız çok kuvvetlidir size aynı evde size iki insanın muhattap olmamasıda garip gelebilir. Bendr yaşamadım ama olabiliyor böyle şeyler olmuşta kim bilir ne yaşandı orası bizi prk alakadar etmez. Ama görümce iyi niyetli biri olsa ve yakın görseydi emrivaki yerine açıklama yapardı. Gittiği yere kadar demiş kullanmış durmuş. Aynı şeyi ablam yapsa bile ehh yeter artık ama bir iki oldu ama sende bir çare bul derim ne kadar samimi olursak olalım. Hem belki bu görümce konu sahibine sürekli zorluklar çıkarmış laf sokmuş kendine yaklaştırmamış tam anlamıyla görümcelik yapmıştır bu güne kadar. Konu sahibi içinden gelmeyen bir şeyi neden yapsın hep insanlık bir tarafta kalacak değil ya

Söylemesi gereken konu sahibi değil ki neden işin içine girsin kimin kimle sorunu varsa o çözsün neden ağrımayan başını ağrıtsın

Siz gormezden gelin
Bizler sizin kadar rahat ve genis degiliz
Burasi turkiye
Gecenin 3' unde basina birsey gelebilir
Hanfendinin demek istedigi seyi bile anlayamamissiniz .
Size iyi gunler
Hanımefendi demeni beklio yaa offf nerden vuruo saçmalığın alasii

Canım profil resmindeki kız senin kızın mı?sarı saçlı maviş gözlü galiba çok tatlı ya:))

Her normal goruneni yapma sansi elimizde degil malesef . Sizin aileniz sizi ilgilendirir biz yanlisi savunamayiz . Sizin gorusunuz kendinize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…