Kusura bakmayinda gecenin 3 unde kimseye kapi acmak zorunda degilim ben .Acsaniz ne olurdu ki?
Bende onu diyorumBence sorun açıp açmamak değil, kapı açınca uşakta olunmaz..
O saatte gelmesi, evdekilerden gizlemesi, birden fazla yapması can sıkıcı bir durum.
İstediği saatte girer çıkar. O zaman sorumluluğunu da alacak. Annesini arasın, kardeşini arasın..
Bence bu konuda haklısınız.. Uşaklık falan pek sorun değil
Ya simdi birsey desen kayinvalidemin bi lafi var burasi benim evim gibi .bence haklısın bende olsam açmam anahtar çıkarttırmayı düşünsenize ailece herkes için daha kolay olmaz mı
İnan konu başlığın "haksız mıyım" olunca konuyu okumadan "haksızsın" diye yorum yapmak geldi içimden :) refleks gibi düşünKusura bakmayinda gecenin 3 unde kimseye kapi acmak zorunda degilim ben .
Birde degil iki degil
Madem gizlice evden kaciyorsun nasil gireceginide bilmen getekir .
Ya simdi birsey desen kayinvalidemin bi lafi var burasi benim evim gibi .
Iste ben o yuzden kapimi ortuyorum hic karismiyorum .
Normal bi saatte cikip girmiyor ki bn kapiyi acayim
Surekli olarakta tekrarlamaya basladi .
Basina birsey gelse yada esim kp ogrense kabak bana patlar
Yani gece o saatte nereye gidilebilir .İnan konu başlığın "haksız mıyım" olunca konuyu okumadan "haksızsın" diye yorum yapmak geldi içimden :) refleks gibi düşün
Konun hakkında cevap vereyim, bence sonuna kadar haklısın. Hem uşaklık konusunda, hem gece o saatte kapı açma konusunda hem de sizi suç ortağı yapıyor. Kp gece siz ona kapıyı açarken görse arkamdan ikiniz ne iş çeviriyorsunuz der ayrıca bir gece başına bir iş gelse sen de biliyordun diye seni de suçlarlar, göz yumdun bize söylemedin diye. Ben her sebebinizi haklı buldum. Nasıl çıktıysa öyle girsin.
Umarim daha cikmaz yoksa soylerimEsine söyle bence
Yahu bu kizin bana normalde zerre mudanesi yokBeni tek rahatsız eden konu görümcenizin geç saatlerde girip çıkmasında ve bunu kimseye haber vermeden yapmasında. Sizi de kendi durumuna alet etmiş oluyor.
Sizin diyeceğiniz tek şey "bu duruma ve yaptıklarına beni alet etme, ailen ile konuş, gecenin bir vakti ne işin varsa sokaklarda bildir onlara, ben sana kapı pencere açarak suçuna ortak olamam" dersin olur biter.
Yoksa kapı açmakta bir sorun yok yani.
Diğerlerini uyandırmamak için belli ki sizden yardım almaya çalışıyor.
Sizin de söylemeyeceğinize güveniyor demekki.
Siz suçuna ortak olmayın da, sonra kabak başınıza patlamasın.
Biliyordun da niye söylemedin durumları oluşur.
Canınızı sıkarlar.
Ben esime soylemeyi dusundumbence açık konuşmalısın...bu davranışına ortak olmak istemediğini belirt..telefonunu eşinin açabilme ihtimalinden bahset mesela..
Esim sinirlidir benim
bırak duyma ben böyle bir olaya dahil olmak istemiyorum beni karıştırma kardeşini ara de..
ileride duyulunca senin başına kalır iş.
eşin eğer çok tepki vermezse onunla paylaşabilirsin bence böyle böyle yapıyorum haberin olsun yarın duyarsa sana kızmasın niye haberim olmadı diye..
bir de sürekli uykusu bölünür insanın çok uyuz bir durum ya.
ay bir de son kez ayrı eve çıkmayı düşünmüyor musunuz ya çok zor olmuyor mu böyle yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?