- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.235
- 798
Ya dedim bi an acsam miBen de olsam acmazdim.
Ya dedim bi an acsam mi
Sonra dusundum iki uc kere yapti
Gecenin 2 sinde 3 unde bi insan ne yapar sokakta
Cocugun var senin otursana evinde
Birsey olsa kime ne deriz
Ya da nerde arariz
Dedim akillansin
Cikiyosada gozune alsin herseyi oyle ciksin
Kayinpederim erken yatarEvet sorun o zaten. Durumu aciklayabiliyorsa veya cekindigi bisey yoksa o saatte gelmesinde sakinca yok. Ama belli ki babasina aciklayamayacak durumu.
Ciktigini kayinpederiniz gormuyor mu?
Kayinpederim erken yatar
Yatarkende kapiyi kitler
Anahtari aslinda ustunde durur alsa alir gorumcem farkeder diyemi bilmiyorum
Evlenip ayrilmis 9 yasinda oglu vardışarıda olduğundan ailesinin haberi yok mu? ne saçma iş. 29 yaşında kadın liseli kızlar gibi gizli iş çevirmesin bi zahmet.
Evlenip ayrilmis 9 yasinda oglu var
Cocuga bisey olsa hastalansa ana yok basinda
Nisanli birde
Ben acaba onunlami bulusuyor dedim ama 2 3 kere olunca yok dedim yinede bilemem tabi
Gizli gizli cikiyor
Kapiyi calmaya kprkuyor ki beni ariyor ac diye
Acarmisin demekte yok
Ac
Sanki 17 yasindaNasil olsa size kapiyi actirir diye risk almiyordur
Acmadim zaten kapiyiyarın bi gün gizli iş çevirdiği ortaya çıkar sen yardakçısı olursun. demedi deme.
koca kadını eşiniz geç saatte eve geliyor diye dövecek mi?Ben esime soylemeyi dusundum
Sonra dover falan
Acmadim kapiyi akillansin dedim
Gorumcem sizene ayaklarinda her zamankoca kadını eşiniz geç saatte eve geliyor diye dövecek mi?
ben buna takıldım.
Illaki vardirAnnesinin haberi var sanki. Çocuğunu kime emanet edip çıkıyor.
Dün gece büyük kızım 3 kere uyandı mesela, ishal olmuş. Çocuk evde tek başına bırakılmaz ki.
Çocuğa bir şey olsa, seslense kim uyanacak.
Bence kayınvalidenizin de haberi var.
Bu arada haksız değilsiniz. Ben de olsam açmak istemem o saatte yatağımdan kalkıp.
Görümceyi aramalardan engelle ya da söyle kendisine, bu yaptıklarını ailene anlatacağım bir daha çıkarsan diye yoksa ardı arkası kesilmeyecek, başına bir iş gelse diyecek Abella biliyordu geceleri çıktığımı hatta kapılarımı açtı kaç kere diye. Bence deşifre etmekle tehdit et, bir daha yaparsa da herkese söyle.Esim sinirlidir benim
Zaten gorumcemde belli oldugu kadari ile burnunun dikine giden bir tip
Bolunmez mi
Benim zaten uyku sorunum var
Tam daliyorum zir zir
E sessize alsam teli esim geliyor kisamiyorum sesini
Suan biraz birikmisimiz var esim bi 6 ay 1 yil kadar faha sabredelim ev sahibu olalim diyoe
İki görümcem var diyosun, diğer görümceni neden aramıyor da hep seni arıyor?Illaki vardir
4 te girmis eve
Ben uyumustum
Acmislardir kapiyi
anladım tabiki deGorumcem sizene ayaklarinda her zaman
Cocuguyla ilgilenmediginden 9 yasindaki cocugun iki parmagi koptu kereste makinasina sıkışmıs .
Yani evle koyle cocukla ilgisi yok .
Anlatabildum mi
Onu arayana kadar isterse annesinide ararİki görümcem var diyosun, diğer görümceni neden aramıyor da hep seni arıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?