Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Bu ihtimali tabi göz önünde bulunduruyorum ama zaten gidicek diye üzülürken daha kesin konuşması gerekirdi.Hehe belli olmaz o işler ama şimdi. Erkeklere özellikle gözünüzün önünden uzakta olan erkeklere güven olmayacağını öğrenmemişsiniz daha galiba?Tabii hemen ayrılın yok diken üstünde hop oturup hop kalkın demiyorum ama bir gözünüzü açın sonradan üzülmemek adına.
Kendi bilir ne diyimBende takılırım..
Uçu açık şeylerde inşallah derim, eminsem demem Allah affetsin.. :)
Sanki eh bakarız gibi olmuş.. :)
Şaşırmak yookk hayatınızdaki kişiye aziz gözüyle bakmayın yeter.Kendi tabii kişiliğine de bağlı da daha şimdiden ooo orda da buluruz burdaki de zaten hali hazırda diye düşünebilir ya da hayat bu uzakta ne olacağı belli olmaz birini bulmama gerek yok soğuyabiliriz uzak mesafe ilişkisi diye de düşünüyor olabilir.Bu ihtimali tabi göz önünde bulunduruyorum ama zaten gidicek diye üzülürken daha kesin konuşması gerekirdi.
Şaşırdım sadece
:):)Şimdiden unutmus .. Sende boşver gitsin
Buluttan nem kapmak değil ama bu yaBuluttan nem kapmayin rica ediciiimm
Abartılacak bir sey yok benceErkek arkadaşımın başka bir şehire gitme ihtimali var çalışmak için. Konuşuyorduk öyle unutma oralarda beni olmaz öyle bir şey herhalde falan dedim. Olmaz inşallah dedi. İnşallah ne yani ben saçmalama falan demesini bekliyordum. Ne demek istedin dedim sen farklı yere çekiyosun iyi geceler dedi ben de yüzüne kapattım kötü bir şey söylememek için. Haksız mıyım?
Hayır öyle değil elbette ben yatıcam iyi geceler yanlış anlıyosun seni seviyorum öyle demedim falan dedi de aynen mesajı kopyalamadım tabi.Bir de siz telefonu yüzüne kapatmış gibi olmamışsiniz ki , bkz soyledigine; sen yanlış anlıyorsun iyi geceler
O ne özgüven oooo
Ciddi konuşuyordukBelki gırgırına demiştir. Öyle olmadığına eminseniz bozulmakta haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?