- Konu Sahibi Hayalperest5
-
benımde kızım var gece sutumu sagıp verıyorum ben uyuyorum babası sutunu verıyor altını degısıp kızımı uyutuyor 2 aylık kızım
o bızım gozumuzde cınsıyetsız o evladımız nasıl pis zıhnıyetler var
ozaman anne de oglunun altını degısmesın kafaya bak ne ıcıyo bu ınsanlar ya
Bu yuzden var işte. .tacize tecavüze uğrayan bebekler. .sen bebeğini babası ile bir baba kız ilişkisi yaratmadan saklamaya çalışırsan onlarda iki yabancı gibi olur..bu zihniyetı asla kabul etmiyorum..kadinin hayat tarzını elestirmek kimseye düşmez. ,zira kaldi ki malesef oz baba tarafindan taciz ve tecavuze uğrayan bircok insan var..dusunce özgürlüğü de var e kadin da boyle düşünüyor. .ama hakaret ertmezi assagi görmesi vs hic uygun ve guzel değil kenci konusunu okumadim burdaki aciklamalardan yola çıkıyorum.
E tamam da babasının böyle iğrenç bir şeyi yapma ihtimalini aklının ucundan bile geçiriyorsa boşanması lazım. 5 aylık bebeğin altını babası görünce ayıp mı oluyor yani anlayamadım.kadinin hayat tarzını elestirmek kimseye düşmez. ,zira kaldi ki malesef oz baba tarafindan taciz ve tecavuze uğrayan bircok insan var..dusunce özgürlüğü de var e kadin da boyle düşünüyor. .ama hakaret ertmezi assagi görmesi vs hic uygun ve guzel değil kenci konusunu okumadim burdaki aciklamalardan yola çıkıyorum.
Bir kadın kocasını potansiyel tacizci olarak görüyorsa o adama niye çocuk yapar ki? Neresinden tutsan elinde kalıyor...Bu yuzden var işte. .tacize tecavüze uğrayan bebekler. .sen bebeğini babası ile bir baba kız ilişkisi yaratmadan saklamaya çalışırsan onlarda iki yabancı gibi olur..bu zihniyetı asla kabul etmiyorum..
Kesinlikle öyle. .Bir kadın kocasını potansiyel tacizci olarak görüyorsa o adama niye çocuk yapar ki? Neresinden tutsan elinde kalıyor...
Bana da aynı sekılde geri kafalı cahil denıldı ben bunları kabul etmelı ıyım bana da hıc hoş olmayan şeyler söylendıKonunuzu okudum herkese özgürce hakaretler etmissiniz asagilamissiniz bu yüzden ban yediniz belli ki herkes istediğini düşünüp yasamakta, istediğine inanmakta özgür bende elhamdülillah Müslümanım ama müslüman olmayan inanmayan arkadaşlarım da var gayette güzel anlasiyoruz çokta seviyorum onları kimseyi inancından ötürü asagilamayin sonra boyle ban yersiniz!!!
Cok saçma siz nereden alıp nerelere götürdünüz olayı . Kimse öyle görmez sadece amaç çocuğun bana göre öyle herkesın fikri kendıne daha edeple olması hepsı bu ya . Ne potansiyel tacız cı ya ne demek buKesinlikle öyle. .
Ever kız Bebek ve mahrem yerini babası görmesin ve bundan da gayet mutluyum siz babasına aldırın altınıCok saçma siz nereden alıp nerelere götürdünüz olayı . Kimse öyle görmez sadece amaç çocuğun bana göre öyle herkesın fikri kendıne daha edeple olması hepsı bu ya . Ne potansiyel tacız cı ya ne demek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?