haksızlık değil mi başıma gelen..

5 yıldır oradasınız bence maaşınız asgari ücretten fazla olmalı
yada çay temizlik işini o ablaya verin o yapsın

HEMDE ÇOK fazla sessiz kalıyorum diyorum ya beş yıldır hiçbir zaman para muhabbeti yapmadım..
gelecek olan aşçılar bile her zaman benden daha cüretkar çıktı parayı beğenmeyen ya işi bıraktı ya zam istedi

yanlış belirtmişim haftalık alıyoruz ben 210,önceki aşçı 170 alıyordu
para az diye gelen giden aşçı bıraktı için bu sefer ne istedi ise verdiler bu aşçı 5 ci olacak
kadına lafım yok 5 yılıma yanıyorum hiç olmazsa benim maaşımı bin tl yapsalardı

evet kadının maaşı normal kadına lafım yok
ben kendime kızıyorum zaten

Evet en azından 1000 tl alıyor olman gerekirdi. Nerede yaşıyorsun? Başka iş bak. 1000 lira veren olursa çık karşılarına...

ayy canım ya seni çok iyi anlıyorum . Bende çalıştığım yerde bilgi işlem,muhasebe,çay vs her türlü işe koşturuyorum ve hersey benden soruluyor. Ama aldığım para o kadar az ki şu yaptıklarıma bakarak. Yeni gelen hiç bişey bilmeyenler bile benle nerdeyse aynı parayı alıyorlar. Blöf at istersen iş buldum diye. ben iş bulmuştum benim paramı yükselttiler ve sen herseyi biliyosun gitme dediler. Ama onun maaşı yüksek benimki az deme oralı olmazlar.

Evet en azından 1000 tl alıyor olman gerekirdi. Nerede yaşıyorsun? Başka iş bak. 1000 lira veren olursa çık karşılarına...

aslında başka iş buldum bin küsür para veren iş yeri buldum ama evimi taşımam gerekecek, burda kurulu düzenim var ama işte elimi kolumu o bağlıyo

yok canım kimsenin ekmeğini mani olmam,

aslında başka iş buldum bin küsür para veren iş yeri buldum ama evimi taşımam gerekecek, burda kurulu düzenim var ama işte elimi kolumu o bağlıyo

E tamam bunu iş yerindekilere koz olarak kullansan tamam git derler mi ?Yoksa bin verelim kal mı derler?

öylemi yapsam aslında küçük yerde yaşıyorum o bin küsürlük işe gitsem daha iyi hem şehirde yaşıcam ne yapsam bilmiyorum

Evli misin, ailenle mi yaşıyorsun kira ödüyor musun, şehir yaşadığın yere yakın mı eşin dostun var mı.. bunları hesapla kafanda oturt bir şekilde.

öylemi yapsam aslında küçük yerde yaşıyorum o bin küsürlük işe gitsem daha iyi hem şehirde yaşıcam ne yapsam bilmiyorum

Bende senin gibiyim. Karşılarına geçip para muhabbeti yapamam. Beklerimki onlar yapsın ama yapmıyorlar. Az parayla birçok iş yaptırmak işlerine geliyor. Benimde şimdiki yerimde eleman alsalar 3 kişi almaları lazım ve fazladan para çıkması lazım. Ama ben her işe koşturuyorum. Zaten küçük bir ofisteyiz. Ama ben gidiyorum dedğimde "maaşını yükseltelim kal gitme sana alıştık sen herseyi biliyosun, başkası bizim için zor olur vakit kaybı olur" dediler. Ama önce gercekten gidebileceğin bir yer hazırda olsun. İşler ters giderse en azından cıkıp gidersin.

Evli misin, ailenle mi yaşıyorsun kira ödüyor musun, şehir yaşadığın yere yakın mı eşin dostun var mı.. bunları hesapla kafanda oturt bir şekilde.

evliyim eşimde işinden memnun değil, gideceğim şehirde tanıdığım var 1.5 saat mesafe aileler gidip gelir istediğim zaman,burdaki kendi evim burdaki evi kiraya versem ordan kiradan ev tutsam aynı hesap, sadece çocuk olursa henüz yok aileler benle yaşar o kafamı kurcalıyor

benden işte hiç öyle davranış beklemiyorlar, istesem yaparlar ama diğer arkadaşların dediği gibi kadını kıskanmış pozisyonda olcam, zaten yapmazlarsa duramam burda çıkıp gitmem lazım

Ayy ne zor kararlar gerçekten ya.. Çocuk girince işin içine bilemedim

versem ne olacak 3 e kadar çalışacak çıkınca yine bana kalacak..

olsun canım sabah sizden 1 saat erken gelsin temizlik yapsın sonra yemeğini yapar...
saat 3 ten çıkış saatine kadar da siz idare edersiniz
bizim iş yerindeki abla 7 de geliyor
biz 8 de gelene kadar temizliğini yapıp çayını demliyor
onun yetişemediği yerlerde siz yardım edersiniz
bence en mantıklısı bu

evet kadının maaşı normal kadına lafım yok
ben kendime kızıyorum zaten

zamanı gelince konuşacaksınız o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…