- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi farahnihal
-
Bende senin gibiyim. Karşılarına geçip para muhabbeti yapamam. Beklerimki onlar yapsın ama yapmıyorlar. Az parayla birçok iş yaptırmak işlerine geliyor. Benimde şimdiki yerimde eleman alsalar 3 kişi almaları lazım ve fazladan para çıkması lazım. Ama ben her işe koşturuyorum. Zaten küçük bir ofisteyiz. Ama ben gidiyorum dedğimde "maaşını yükseltelim kal gitme sana alıştık sen herseyi biliyosun, başkası bizim için zor olur vakit kaybı olur" dediler. Ama önce gercekten gidebileceğin bir yer hazırda olsun. İşler ters giderse en azından cıkıp gidersin.
olsun canım sabah sizden 1 saat erken gelsin temizlik yapsın sonra yemeğini yapar...
saat 3 ten çıkış saatine kadar da siz idare edersiniz
bizim iş yerindeki abla 7 de geliyor
biz 8 de gelene kadar temizliğini yapıp çayını demliyor
onun yetişemediği yerlerde siz yardım edersiniz
bence en mantıklısı bu
zamanı gelince konuşacaksınız o halde
size de madem öyle dediler maaşımda iyileştirme yapın bu beni kurtarmıyor diyin bahane ile
lafı vermişler ağzınıza
Dememe bile gerek kalmadı canım onlar iyileştirme zamı yaptılar zaten:) 800 den 1300 e cıkardılar
Sana zam yapacaklaını sanmam
,özel şirket orası zaten o aşçıda fazla dayanmaz istifasını verir çıkar bakalım onun yemeğini beğenecekler mi , özel şirkette çalışmak demek giren çıkanın haddi hesabı yok demektir biri gelir diğeri gider
aşçı tez zaman çıkıp gider sanada başka yeni işler verilmeye başlayınca hemen gidip zam istemen daha zekice olur durup duruken zam istenmez
size de madem öyle dediler maaşımda iyileştirme yapın bu beni kurtarmıyor diyin bahane ile
lafı vermişler ağzınıza
sen bursa lı mısın bursada var aslında yaşamak istediğim yer arasında tavsiye eder misin
tavsiye ederim
şiddetle :)
biz sizinle arkadaş olmuşuz kk da ama nereden hatırlayamadım
ben yıllar önce üyeydim aslında siteyi çok takip ediyorum ama misafir olarak
içim daralınca buraya sormak istedim
bursadan bulduğum bin küsürlük iş
şimdilik deneme amaçalı eşyalı kiralık ev bulsam olmazsa döner giderim kendi memleketime
eşimde aslında istiyo ama cesaret yok bizde...pahalı şehir mi
baktım demirtaşpaşa görüklede evler uygun fiyatlı
çok ucuz diyemem
kiralar oldukça yüksek ama uygun fiyatlı yerler de var
bursa büyük bir şehir
görükle de öğrenci çoktur üniversite yakın malum
yani bir tanıdığınız varsa gelip bi kaç gün kalıp fiyat araştırması yapabilirsiniz
Aşçıların maaşları çok yüksek. İşletmenizde belli ki aşçılık belgesi istenmiyor. Belgeli aşçılar mümkün değil bu ücretlerle çalışmaz. Biz kendi işletmemizde 2500 tl veriyoruz aşçıya. Hemşire bile daha az alıyor düşünün. Ön muhasebe elemanlarına da asgari ücret verilir genelde. Siz sadece çok fazla yük almışsınuz üstünüze. Bence patronunuza "madem aşçı geldi çay servisini ben yapmayayım artık" gibi bişey diyebilirsiniz. Maaş konusu hoş olmayabilir.
tanıdıklarım var ben bulunduğum yerdek evi şuan kiraya verswem 600 ediyo
aslında 600 e kiralık ev bulurum diye düşünüyorum yıldırım tarafı nasıl
çok rahat bulursun
yıldırım tarafı güzel
erikli mimiar sinan o taraflar da güzeldir (yıldırımın semtleri bu saydıklarım)
gürsu da güzeldir meyvesi sebzesi boldur
kestel iyidir sanayı bölgeleri var her ikisinin de
bizim burası öyle bir yer değil 10 15 kişilik sadece çorba yemek 2 çeşit yapılıyor, 3 te paydos, tatlıymış vs yok çorba yemek yapacağı ev yemekleri gibi
evet muhasebeciler öyle alıyor ama başlnagıçta hiçbir yer beş senelik elemanına halen asgari ücret vermez diye düşünüyorum
Bizimki de 30 kişiye yapıyor öyle çok değil yani.sadece 2 öğün yapıyor ve 5te çıkıyor. E ama sizde 5 sene bu maaşa eyvallah demişsiniz, şimdi kendinizi aşçıyla kıyaslıyorsunuz. İşverenler böyledir, istemezsen vermezler. Yeni iş bakın kendinize, tecrübe kazanmışsınız artık. Daha iyi şartlarda bi firmaya geçebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?