Haksızlık mı ediyorum?

ben bi sorun göremedim ya. düşünmüş seni ne istiyorsun daha ki

Vakti gelince siz de karsinizdakine yaparsiniz ... El üstünde tutarsiniz, iyi gunun de kotu günün de unutmazsiniz tamam olur ...

Gorustugunuzde de durumu anlatır bol bol tesekkur edersiniz.... Böyle insanlar olduğunu bilmek hatta tanimak çok güzel..

Çok sanslisiniz...

Evet haksızlık etmişsiniz. Ne var bunda kötü birşey yapılmış gibi tepki vermişsiniz!
SEVGİLER::)

Ya tatlim seni anliyorum kiza kendini borclu hissetmissin ben de boyle seylerden hoslanmam ama sana bise diyeyim mi seni bu kadar seven bi erkegi de boyle bisey icin kirma uzme.. Ne guzel akli sende kalmis sen iyi durumda ol diye cirpinmis, masallah cok dusunceli bi adammis takdir ettim.. Sikma sende canini kiza karsi mahcup hissetme kendini, cok kafana takacaksan kiza ya kusura bakma erkek arkadasima kac kere dedim biz iyiyiz hallederiz bi sorun yok simdilik diye ama onun ici rahat etmedi demek ki seni de ayaga kaldirdi zahmet oldu sana da cok tesekkur ederim de bitsin gitsin :)

ben bi sorun göremedim ya. düşünmüş seni ne istiyorsun daha ki
Tamam düşünmüş de ben zor durumda kalırsam yardım isterim zaten kızla iletişimdeyim. Bian da insanları zaten zor dönemde bi de ben rahatsız ettim diye üzüldüm.

Size yardım etmek için deli divane olan, sizi düşünen bir sevgiliniz ve çevreniz var. Kavga edeceğinize şükredin.

Zor anınızda yanınızda olmak istemiş bu kadar üstelemeyin bence

Biraz haksızlık etmişsin gibi. Sanırım annenin sert çıkışından etkilenmişsin. Yani bu çoçcuğun senin için kaygılanması sözlü-nişanlı- evli olmanıza mı bağlı? Bunlar olmadan sevemez mi, gözünden sakınamaz mı?...
Sevgilinin gönlünü al canım. O da gebermiştir korkudan, ne yapsın?

valla canım güneydoğuda yaşayan biri olarak söyleyeyim haksızlık etmişsin. kız yardımcı olmaya çalışmış erkek arkadaşının da bi suçu yok.

Tamam düşünmüş de ben zor durumda kalırsam yardım isterim zaten kızla iletişimdeyim. Bian da insanları zaten zor dönemde bi de ben rahatsız ettim diye üzüldüm.
Yok yok uzulme cok sanslisin valla etrafinda boyle insanlar var.. Rahat ol lutfen yeri geldiginde sen de elinden gelen yardimi yaparsin, ya da evinde guzel bi agirlarsin ki icin daha rahat olsun

bence abartmışsınız sonuçta zor şartlar altındasınız ve sizi seven insan doğal olarak meraklanıyor. Kendinizi onun yerine koyun siz sevdiğiniz için böyle bir şey yapmaz mıydınız? Ben sevdiğim insan için yaparım. Arkadaşı da demek ki iyi bir insan eğer ben o şehirde yaşayan biri olsaydım aynen kızın yaptığını yapardım size yardımcı olurdum ki bence iyi bir insan olmak bunu gerektirir. Yarının ne getireceğini kimse bilemez altın kapının ağaç kapıya işi düşer zor günümüzde birbirimize destek olmalıyız. Ne şanslısınız ki sizi çok düşünen biri var hayatınızda. Tamam kendinizce haklısınız kimseye yük olmak istemiyorsunuz, eminim erkek arkadaşınız kendi o durumda olsa kendi için böyle bir istekte bulunmazdı ama insanın sevdiği söz konusu olunca durumlar farklı oluyor. İnşallah zor günleriniz en kısa zamanda biter ve siz de bir hediyeyle size yardımcı olan kişinin kapısını çalar onu mutlu edersiniz

Üzüldüm sevgilinize, yazik sizi okadar düsünüyor yaninizda olamiyor ama uzaktan yetmeye ugrasiyor siz onu azarliyorsunuz... O kisiler daha iyi bildikleri icin sagi solu onlara danismistir, ayrica onlarda istemiste kalkip yapmislar, sizde vakti geldiginde onlara yardimci olursunuz, bu olagan üstü bi durum, telaslanmasi sizi merak etmesi normal, insanlarin imkani varsa birbirine yardim etmeside normal...

onlar oralıysa her türlü her şey bulurlar sizde inşallah olaylar bittikten sonra yemeğe çıkarsınız ne biliyim bi incelik falan yaparsınız üzülmeyin

Sizi düşünmüş ne kadar sanslisiniz böyle bir sevgiliniz olduğu için :) sizde zamanı gelince o kız arkadaşa iyilik yaparsınız böyle insanların hala var olduğunu bilmek çok gurur verici :)

bunun için konuşmamazlık etme ya :) sizi düşünmüş. kızmışsın tamam ama orda bırakmalısın. bidaha vakitlice ve bana sorarak yap ne yapcaksan de .

Erkek arkadaşım aynı durumda olsaydı, zor durumda kalırsa kendi derdini anlatır diye düşünemezdim sanırım. Zor şartlar altındasın ve panik yapmış belli ki. Gönlünü al bence, çocuk sudan çıkmış balığa dönmüştür

zaten kıza okadar çok teşekkür ettim ki sayamadım şuan elimden fazlası gelmiyor malesef iki hafta anca oluyor buraya geleli ve 5 gündür çok kötü günler yaşıyoruz. sağolsunlar herşeyimize okadar çok koşturdular ki artık bişi istemeye yüzüm kalmadı diye düşünürken böyle bişi olunca gece gece bi de sokağa çıkmak ne kadar tehlikeliyken insanları telaşe verdim diye çok üzüldüm. annem de üstüme gelince ona yüklendim. ama dediğiniz gibi hatalı davranmışım arayıp gönlünü alıcam. fevri davrandım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…