Haksızmıyım

snglfth84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
97
38
38
41
Mrb kadınlar klubü dostları sorunum şu eşimin ailesi ile altlı üstlük oturuyoruz iyi hoş ufak tefek sorunlar olan şeyler. Geçen eşimin babası rahatsızlanmış daha önce bypas olmuş yine 2 damarı tıkanmış ufak çaplı evde kriz geçirmiş ve kendi bile anlamamış. Dr olağan kontrolde anjiyo yapılması önerilmiştir. Babam hafta sonu girdiği için hast yattı kayınvalidem başında ve durumu gayet iyi babamın öle ki çaylar kahveler fındıklar fıstıklar muhabbet sadece anjiyo gününü bekliyor yatış sebebi bu. Eşim bu arada iş yerinden sık sık izin alıp hast gidiyor ona diyorum ki alma bu kadar izin sorun çıkıcak ki eşim evlendiğimizden beri birçok işten çıkartıldı kendi apandisit ameliyatı oldu onu Bahane edip işte çıkardılar ameliyat izninde. Beden diyorum ki önemli durumu yok her gün, gün aşırı izin alma. Örnek olarak yarım gün diyeyim. Git gör işe dön.kavga ediyoruz bu yüzden ben 5 aylık hamileyim eşim yeniden işsiz kalırsa naparız. İnanın yoğun bakımlık bir durum olur Allah korusun başka bir durum olur amenna izin alsın. Saat 6:30 evde olur yemeği yeriz çıkarız hastaneye oturuz 11 kadar ki babam geziyor şimdi ben haksızmıyım

Son düzenleme:
öncelikle yazdığınız konuyu bi baştan okuyun. türkçe bozuk, noktalama işaretleri yok. anlamak için zahmet etmek gerekiyor.

onun dışında eğer iş sıkıntısı varsa çok da haksız değilsiniz.

Aynısı dert başımda. Çok haklısın. Ama anlamıyor bu erkek milleti. Bizimkide işini gücünü bırakıp annesiyle birlikte giderler. Hee çok ağır bir durum olsa amenna.

Benim annem kanser oldu 2 sene yanımda kaldı. 5 ay önce kaybettim bizim yanımızda kalıyordu. Evimiz hast yakındı ışın alması gerekti. Ben annemin ışın seanslarını eşim işten kalmasın sıkıntı olmasın diye akşam 8:30 aldım.

Bence esinizn calismada cok gozu yok bahane ediyorolabilir, yani gerek yok surekli izine aksamlari gidersiniz yanlarina ya da is cikisi gider 2 saat oturur ihtiyaclari var mi sorar yeterlidr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…