- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Mevzuyu cozmusler anlamadiniz mi?
Bir sonraki serüvene kadar hoscakal homeostas
Nasıl mesaj atmamış hiç ben mi kaçırdım mesajını acabaMevzuyu cozmusler anlamadiniz mi?
Ben de böyleyim pfffff . Özellikle haksızsam, azıcık hatam varsa sevdiğim kişi kim olursa olsun fır dönüyorum etrafında.Bana artık kızmaktan ziyade ilginç geliyor bu karakter yapısı. Yani homeostas gerçekten bilinçli yapmıyor bunları, o böyle bir insan. Değişmek, tutumunu düzeltmek istemedikçe hiçbirimizin lafı etkili olmayacak.
Bana asıl ilginç gelen ben birini kırdığımda, değil sevgili, ailemden biri, arkadaşımı, herhangi birini... Konunun üstüne yatmaktansa bir tarafımı yırtıyorum telafi etmek için, gönlünü almak için.
Annemi azıcık kırdığımda bile telefonda yalvar yakar olduğumu biliyorum yani. Whatsapptan şebek fotoğraflar göndermek, "beni seviyor musun" şımarıklıkları yapmak.. neler neler. Halbuki annem yani, napacak kadın evlatlıktan reddedecek değil, bir yerde barışacak affedecek yine değil mi? İçime sinmiyor birinin bana, ben haksızken kırgın kalması.
O yüzden burada sevdiği insanın, ki bu anne baba gibi eninde sonunda arasını düzelteceği birisi değil, adam "bu iş bitti" dedi mi biter, bu derece kırgın olduğunu bildiği halde hala o aramayı yapmayı kendine yediremiyor olması ilginç benim için.
Ha bunun nedeni de açıkçası adamın ta kendisi. Bu kadar zaman adam haklıyken bile arayıp dil döktüğü için artık homeostas'ta o kaybetme korkusu yok, nolursa olsun adamın aramasına alışık. O yüzden şimdi eli gitmiyor telefona.
Acırım ve akıl sağlığından şüphe ederimMevzuyu cozmusler anlamadiniz mi?
Neler oldu ?Mevzu çözülmedi arkadaşlar dahada çıkmaz hale geldi benim adıma yorum yapmayın yeter artık
Sen kimsinde akıl sağlığımdan şüphe ediyosun?Acırım ve akıl sağlığından şüphe ederim
Uzun hikaye nempol kendimi toplayabilirsem yeni konu açabilirim başka şeyler olduNeler oldu ?
Kasettiğim kişi sen değilsin saldırıya geçme hemenSen kimsinde akıl sağlığımdan şüphe ediyosun?
Umarım gene kıskançlık yapmamışsındır. Yoksa bu defa bütün kk üyeleri sana saldıracak.Uzun hikaye nempol kendimi toplayabilirsem yeni konu açabilirim başka şeyler oldu
Uzun hikaye nempol kendimi toplayabilirsem yeni konu açabilirim başka şeyler oldu
Benim konumda ben değilim evet, şurda düzgün insanlarla düzgün bir şekilde fikir alışverişlerinde bulunmak istiyorum hakaret istemiyorum yeter artıkKasettiğim kişi sen değilsin saldırıya geçme hemen
Çok farklı bi konu hiç iyi değilimUmarım gene kıskançlık yapmamışsındır. Yoksa bu defa bütün kk üyeleri sana saldıracak.
Yeni konu aç merak ettik bakalım neler olmuş.Çok farklı bi konu hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?