- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Odamı küsüyo sizinlecanım arada konularına dek geliyorum ve çok abartıyorsun -seviyomusun nişanlını-sen ara o zaman
artı benim kocanın kadın versiyonu gibisin
yok kıskançlıkta -küsen taraf benim küsmekten bıktımOdamı küsüyo sizinle
Bana hakaret etme hakkını size kim veriyor kurallarmı değişti forumda hayırdır?Kimse hiçkimse benim sevgime laf edemez,siz sanıyomusunuzki biz 30 günü böyle geçiriyoruz benim nişanlım mazoşistmi mutlu olmadığı yerde neden dursun neler yaptığımızı nasıl vakit geçirdiğimizi nerden biliyosunuz, şuraya açtığım konular dışında ne biliyosunuz size kim bu hakkı veriyor..Ben nişanlımı zaman zaman üzüyo olabilirim iki gündür beni aramadı demekki yeterince kırılmış ama kimse kalkıpta sen sevmiyosun diyemez sevmeyen insanlar evlilik hazırlıkları yapmazlar,hakaret edenler ve edecek olanlar lütfen konuma girmesin yeter artık
Hayır aramadı whatsapp ve facebookada girmiyoAradı mı nişanlın ?
Hayır aramadı whatsapp ve facebookada girmiyo
Taktik değil gerçekten ama bişey beni tutuyo sanki engelliyo arayamamÇünkü dertleşmek istedi. Her normal insan gibi derdini sıkıntısını anlatmak istedi. Ama nişanlısını onu dinlemek yerine kalbini kırdı üstüne trip attı. Hala daha kırıldığını anlamadan o arasın diye tribe devam ediyor.
Bir şey paylaşmak için nişanlıma sığınsam ve bana bu muameleyi yapsa ben de kırılırım. Kırgın çünkü.
Gönlünü almadan hala nasıl durabiliyorsunuz?
Bu kadar taktik yapmayın ilişkinizde.
Büyük kırgınlıklar son damla olabilir.
Taktik değil gerçekten ama bişey beni tutuyo sanki engelliyo arayamam
Taktik değil gerçekten ama bişey beni tutuyo sanki engelliyo arayamam
Ne tutuyor seni? Bunu kinayeli sormuyorum. Ne geçiyor aklından şu anda.Taktik değil gerçekten ama bişey beni tutuyo sanki engelliyo arayamam
Neyin durdurduğunu gerçekten bilmiyorum şuan onunla deli gibi konuşmak istiyorum ama inatmı gururmu bilmiyorum yapamam bunuNe tutuyor seni? Bunu kinayeli sormuyorum. Ne geçiyor aklından şu anda.
Mesela taviz vermiş olacağını mı düşünüyorsun? Onun gözünde değersiz olacağını mı düşünüyorsun? Kaçan kovalanır mı diyorsun?
Bir sebebi illa ki var, homeostas.
Bak aramalısın, cidden. O fikir neyse, koy ortaya, paylaş. İçindeki dışarı çıksın. Sonra da ara konuş.
Çünkü bu adam bugün geri adım atsa bile, bak sizin ömrünüz kısalıyor, senin bu inadın, tribinle. Yarın evlenseniz 3 gün sonra mahkemelik olacaksınız.
Neyin durdurduğunu gerçekten bilmiyorum şuan onunla deli gibi konuşmak istiyorum ama inatmı gururmu bilmiyorum yapamam bunu
Sevgim hakkında tek bir söz dahi etmeyin,kafamda ev sorumluluğuyla ilgili binlerce düşünce varken ben bu insanla evlilik kararı aldım sevmeden evlenebilirmiyim yaSevgilini aramaya gelince inanılmaz iradelisin. Peki ama neden kaç senedir berabersiniz karakterinde ve kötü huylarını törpülemede bu iradeyi hiç göstermiyorsun?
Çünkü kendine gelince iradelisin.
Karşında sevgilin yok seni fazla seven ve bu nedenle aşırı ilgili davranan biri olunca iraden tavan yapıyor çünkü sevmiyorsun. Kendini düşünüyorsun aşırı bencilce hareket edecek kadar irade savaşı da yapıyorsun.
Normalde diğer konularda da bu iradeyi görsem seviyorsun derdim. Ama normalde iradesizken adama gelince bu kadar gururlu ve iradeli olmanı anlamıyorum
Sevsen bu kadar iradeli olamazdın.
O zaman insanlar sevgini sorguladığında kızma homeostas. Çünkü gerçekten sever gibi davranmıyorsun. En azından bize geçen bu.Neyin durdurduğunu gerçekten bilmiyorum şuan onunla deli gibi konuşmak istiyorum ama inatmı gururmu bilmiyorum yapamam bunu
Sevgim hakkında tek bir söz dahi etmeyin,kafamda ev sorumluluğuyla ilgili binlerce düşünce varken ben bu insanla evlilik kararı aldım sevmeden evlenebilirmiyim ya
Bana hakaret etme hakkını size kim veriyor kurallarmı değişti forumda hayırdır?Kimse hiçkimse benim sevgime laf edemez,siz sanıyomusunuzki biz 30 günü böyle geçiriyoruz benim nişanlım mazoşistmi mutlu olmadığı yerde neden dursun neler yaptığımızı nasıl vakit geçirdiğimizi nerden biliyosunuz, şuraya açtığım konular dışında ne biliyosunuz size kim bu hakkı veriyor..Ben nişanlımı zaman zaman üzüyo olabilirim iki gündür beni aramadı demekki yeterince kırılmış ama kimse kalkıpta sen sevmiyosun diyemez sevmeyen insanlar evlilik hazırlıkları yapmazlar,hakaret edenler ve edecek olanlar lütfen konuma girmesin yeter artık
Hayır aramadı whatsapp ve facebookada girmiyo
Nişanlım haklıda olsa haksızda olsa böyle tartışmalarda hemen arardı şimdi anlam veremediğim bi şekilde aramıyo yazmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?