Haksızmıyım

Sen şu an adamın gözlerini belertme lafından olay çıkarıyosun sadece ikiniz varsınız evlenince aileler var akabinde çocuk var, evin sorumlulugu var sen ne sanıyorsun kavga edip edip barışıcaz ateşli bir barışma seksi yapıcaz mı, evet belki olur bir iki bilemedin beş kere ama sonra insan istikrar huzur arar evliliğin olayı bu değil midir zaten: istikrar huzur

Aradı mı nişanlın ?

Hayır aramadı whatsapp ve facebookada girmiyo

Çünkü dertleşmek istedi. Her normal insan gibi derdini sıkıntısını anlatmak istedi. Ama nişanlısını onu dinlemek yerine kalbini kırdı üstüne trip attı. Hala daha kırıldığını anlamadan o arasın diye tribe devam ediyor.
Bir şey paylaşmak için nişanlıma sığınsam ve bana bu muameleyi yapsa ben de kırılırım. Kırgın çünkü.
Gönlünü almadan hala nasıl durabiliyorsunuz?
Bu kadar taktik yapmayın ilişkinizde.
Büyük kırgınlıklar son damla olabilir.

Taktik değil gerçekten ama bişey beni tutuyo sanki engelliyo arayamam

Kızacaksınız ama ben yine de söyleyeceğim.
Siz nişanlınızı sevmiyorsunuz, ilgisini seviyorsunuz bunu sevgi sanıyorsunuz.
Sevseniz iki koca gün dayanamazsınız.
Ben dayanamazdım kırk kere nasılsın diye mesaj atardım. Özür dilemesem bile bir mesaj atardım en azından. İyi mi değil mi diye. Habersiz kalmak hiç istemezdim. Eve vardı mı, her şey yolunda mı, morali düzeldi mi, sorunlarını halletti mi diye içim içimi yerdi arardım.
Siz hala gurur yapıp, hala merak etmiyorsanız ve aramıyorsanız sevmiyorsunuz.
Kusura bakmayın.
Sevgi böyle bir şey değil.

Ne tutuyor seni? Bunu kinayeli sormuyorum. Ne geçiyor aklından şu anda.
Mesela taviz vermiş olacağını mı düşünüyorsun? Onun gözünde değersiz olacağını mı düşünüyorsun? Kaçan kovalanır mı diyorsun?
Bir sebebi illa ki var, homeostas.
Bak aramalısın, cidden. O fikir neyse, koy ortaya, paylaş. İçindeki dışarı çıksın. Sonra da ara konuş.
Çünkü bu adam bugün geri adım atsa bile, bak sizin ömrünüz kısalıyor, senin bu inadın, tribinle. Yarın evlenseniz 3 gün sonra mahkemelik olacaksınız.

Neyin durdurduğunu gerçekten bilmiyorum şuan onunla deli gibi konuşmak istiyorum ama inatmı gururmu bilmiyorum yapamam bunu

Neyin durdurduğunu gerçekten bilmiyorum şuan onunla deli gibi konuşmak istiyorum ama inatmı gururmu bilmiyorum yapamam bunu

Sevgilini aramaya gelince inanılmaz iradelisin. Peki ama neden kaç senedir berabersiniz karakterinde ve kötü huylarını törpülemede bu iradeyi hiç göstermiyorsun?
Çünkü kendine gelince iradelisin.
Karşında sevgilin yok seni fazla seven ve bu nedenle aşırı ilgili davranan biri olunca iraden tavan yapıyor çünkü sevmiyorsun. Kendini düşünüyorsun aşırı bencilce hareket edecek kadar irade savaşı da yapıyorsun.
Normalde diğer konularda da bu iradeyi görsem seviyorsun derdim. Ama normalde iradesizken adama gelince bu kadar gururlu ve iradeli olmanı anlamıyorum
Sevsen bu kadar iradeli olamazdın.

Sevgim hakkında tek bir söz dahi etmeyin,kafamda ev sorumluluğuyla ilgili binlerce düşünce varken ben bu insanla evlilik kararı aldım sevmeden evlenebilirmiyim ya

O zaman insanlar sevgini sorguladığında kızma homeostas. Çünkü gerçekten sever gibi davranmıyorsun. En azından bize geçen bu.
Ben şu durumu yaratmış olsaydım, gözüme uyku girmezdi mesela. Sen 2 gün geçirdin.
Sen adam seni el üzerinde tuttuğu sürece, senin suyuna gittiği sürece onu "seviyorsun" ama dünya senin etrafında dönmüyor ki güzelciğim.
O da bir insan. Onun da fikri, zikri, hayatı var. Hep sen ve senin isteklerin olmaz.
Hatalıyım diye kabul ediyorsun.
Ama o kadar. Düzeltmek için zerre çaban yok. İnan sen mutsuz olacaksın bu şekilde devam edersen. Bak bardak bir noktada ister istemez taşacak.
Adamda evliya sabrı olsa da duracak bir yerde. Şimdi bu yaşadıklarınızı fırtınalı aşk sanıyordur ama aynı eve girip de hasret bitince tahammülü de bitecek, inan.
Yapma, kendine ediyorsun.
Eğer seviyorsan, inadını gururunu koy kenara, ki hangisi olursa olsun, bunu sürdürmekte haklı değilsin.
Sevmiyorsan da çek kopar, bitsin, gitsin.
İnan evlendikten sonra bitirmek daha zor olacak.

Uff ne gereksiz tripler az anlayin erkek halinden ya elimi tuttugu an unutyorum ne varsa nasil kiyabiyosunuz bir de uzakmissiniz ayni seyi o size yapsa affedebilirmiydiniz icinizde

Sevgim hakkında tek bir söz dahi etmeyin,kafamda ev sorumluluğuyla ilgili binlerce düşünce varken ben bu insanla evlilik kararı aldım sevmeden evlenebilirmiyim ya

Evlenmek ve sevmek farklı şeyler.
Öyle olmasa görücü usulü evlilikler veya mantık evlilikleri olmazdı.
Kimileri tanışır, flört eder ama tamamen mantıklı geldiğinden evlenir.
Kimi sadece yaşım geçiyor der, kimi başka çeken olmaz beni der daha iyisini mi bulacağım der, kimi sadece zengin der mesela, kimi de kimse beni o kadar sevemez diye evlenir...
Evlenmek için sevgi gerekmeyebiliyor.

Kim size hakaret etti?sizin istediginiz "evet canim coook haklisin"seklinde yorum yapmayanlar,satirlarini kismen gulunc bulup istemedigin turden yorum yapanlar sana gore hakaret mi etmis sayiliyor??
Burada seni nisanlini ve iliskinizin nasil olduguna dair hiic fikri olmayan imsanlara hitaben "haksizmiyim"diye konu acarsan bu tur yanitlarla karsilasman kadar dogal baska ne olabilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…