Haksızmıyım

Çekilecek gibi değilsin homeostas . Nişanlın fazla sabırlı ya da gerçekten çok saf. Senden başkasını bulamayacak korkusu mu var bu adamın nedir yani?
Adamı insan yerine koyup konuşmuyorsun üstüne trip atıyorsun , nişanlın da hala bin arabaya konuşalım diyor. Şimdi değilse bile evlendiğiniz de bu hareketlere devam edersen senden bıkacak.

Ekşisözlükte hani tripleriyle bezdiren hep kötülenen kadın tipi var ya hani.
Hah o genellemeler sizin gibiler yüzünden oluyor.
Bu nedir yaaaa?
Normal insan gibi konuşamıyor musunuz?
Ben vallahi kadın halimle kadın arkadşalarımın triplerini çekmiyorum. Çok itici bir huy.
Böyle saçma sapan filmlerdeki gibi arabana binmem falan diye trip atacağına iletişim kurabilirsin.
Mesela her normal insan gibi neden suratın asık hayırdır ne oldu diyebilirsin. O da sohbet esnasında sizinle dertleşirdi. Belki sizinle ısrarla görüşmek isteme nedeni dertleşmekti. Ama siz ne surat asıyosun hıh diye direkt trip atınca içini de dökemedi. Böyle iletişim kurulmaz, çocuk değilsiniz. Derdiniz neyse konuşarak anlaşabilmeniz lazım. Çok çocukça ve çok itici

Bir de her konuda ama adet dönemlerim çok zor diyordunuz yine mi adet görüyordunuz
Artık kabul edin, yerine göre davranmayı bilmeyen, kendini ifade edemeyen yada etmek istemeyen bunun yerine küstüm işte hıh gibi beş yaş grubu davranışlar sergileyen birisiniz. Ayın beş günü böyle değilsiniz yani.
Genel anlamda zor ve kaprisli ve oldukça da bencilsiniz.
Sevgiliniz gider gitmez o önemli değil, ama bu huylarla siz asla mutlu ve huzurlu biri olamazsınız. Bence kendiniz için önce bir değişin. İnsanlarla tripleşmeden anlaşmayı, karşı tarafı dinlemeyi deneyin.
Böyle hayat kendinize zor.
Çekilmezlik marifet değil yani.

Bencede abartmışsın homeastas yani bağırdı mı gözlerini belertme derken bağırmadıysa çok da sorun etme sinirli olabilir gergin olabilir kendi sorunları varmış işte keske bu ne gıcıklık demeseydin hiç

Sinirliyken karşımdakini dinlemiyorum demişsiniz.
Ben şu an neye sinirliyim diyor musunuz kendinize hiç?
Adam zaten gergin, böyle davranarak onu daha da geriyorum diyor musunuz?
Adam sizden daha sinirli belki ama öfke kontrolü ve ilişkiye duyduğu saygıdan dolayı sakin kalmaya çalışmış belli ki.
"Ne bu gıcıklık?" gibi bir üsluba "Gözlerini belertme" yanıtı cuk oturmuş bence.
"Hayatım iyi misin, bir sorun mu var?" diye sormadığınız için adam da sizi orada bırakıp gitseydi.
Gitseydi zaten peşinde sürünüyor olurdunuz şu an tavır yaptığınız adamın.

Ben de kendimi kaprisli sanırdım.
Benden daha beterleri varmış.
Adamın tepkileri gayet normal.
Ben olsam arabama binmek istemeyen insana isteğini ikiletmem.
Binmezse bırakır çeker giderim orada.
Haksızsan özür dilemesini de bileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…