Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki de çok haklısınız.
Çifte standart bu.
Eşiniz kendi ailesini kayırmasın bir zahmet. 50.000 lirayı hiç etmesine girmiyorum bile. Verdiği parayı parça parça alacaksa o para harcamış gidecek şimdiden söyleyeyim. Verdirmeyin, paragöz ayrımcı olanda kendisi.

Haklısın zaten o para büyük ihtimal geri gelmeyecek.bizden ev almak için para isteyen babamın tarafından geri gelmedi.zaten erkek aileleri neden bu kadar yiyici oluyor bilmiyorum

Tabiki haklısınız. Annenize gelince 'biz ev alicaz, o bize versin' kardeşine araba için 50 bin tl para versin. Kiyameti koparırım kimse kusura bakmasın, banka değilsiniz siz

Para ortaksa elbette sorulacak. Şayet adamın kendi şahsi parası olur sizden öncede hali vakti iyi olur şahsen karışmam. Karıştırmazlarda genelde ama hem borç harç ev alalım diyorsunuz hem annenin isteyince o bize versin kendi kanından olunca çifte standart. O parada sizin ve çocuklarınızın hakkı var helallik bile istemek zorunda.

Huzur vermez artık bundan sonra bana. Okul tatilinde memlekete gitme planı yapmıştık çocuklarla gidecektik 5 gün. Gidemezsin benim iznim olmadan çocuklarımı götüremezsinle, ne oturuyorsun ev pis evi temizleyle başladı psikolojik şiddet...
Sözünüzün arkasinda durun,siz haklisiniz.
Kavgaya meydan vermeyin fakat kararli olun.
Buna kimse razi olmaz,adı gibi biliyor esiniz,onun icin baskin basanindir diyor bence...

Tabiki de çok haklısınız.
Çifte standart bu.
Eşiniz kendi ailesini kayırmasın bir zahmet. 50.000 lirayı hiç etmesine girmiyorum bile. Verdiği parayı parça parça alacaksa o para harcamış gidecek şimdiden söyleyeyim. Verdirmeyin, paragöz ayrımcı olanda kendisi.

Aslında hiç itiraz etmezdim, bu çifte standardı yapmasaydı ve beni hiçe saymadaydı. Tek sinirlendiğim nokta o. Annem için istediğimde dalga geçer gibi o bize versin.... Kardeşi olunca Tabiki buyur al hangi gün dersen....

Aslında hiç itiraz etmezdim, bu çifte standardı yapmasaydı ve beni hiçe saymadaydı. Tek sinirlendiğim nokta o. Annem için istediğimde dalga geçer gibi o bize versin.... Kardeşi olunca Tabiki buyur al hangi gün dersen....
Sonuna kadar haklısınız o yüzden. Affetmesi gereken siz iken onun sizi affetmesi lazımmış, bir gitsin oradan.

kesınlıkle haklısınız
eş olan evın rızkını futursuzca boyle sormadan (buyuk meblag oldugu ıcın) veremez
hedıye almak ufak harcamalar yapmak degılkı bu nerdeyse bır araba parası para verecek 50 bın tl
sonucta kazandıgı o parada sızınde rızkınız var,

yanlıs yapıyor asıl paragoz ac gozlu kendısı . annenızı el gorup ele gıdecegıne kardesıme gıtsın kafasında
art nıyetlı bırı

Siz haklısınız tabii ki. Sonuçta acil bir hastalık durumu değil bu. Ara ara ödeyecekse bankadan kredi ile alsın o zaman. Size ne söyleseniz boş ama Zaman gelip o kardeşinden bir kazık yiyince ne yaptığını anlar

Bu meseleden apartman inledi, kapımıza geldiler gece vakti... Sakin bir ortam yok şu anda... Güzel konuşacak bir durum yok.
Huzur vermez artık bundan sonra bana. Okul tatilinde memlekete gitme planı yapmıştık çocuklarla gidecektik 5 gün. Gidemezsin benim iznim olmadan çocuklarımı götüremezsinle, ne oturuyorsun ev pis evi temizleyle başladı psikolojik şiddet...
bunu yazdıgım ıcın once ozur dılerım sızden sonucta esınız
ama esınız hasta ruhlu
psıkolojık rahatsızlıgı oldugu cok bellı normal degıl

Ay ben o konuyu okurken sinirden yakalarımı yırtacaktım neredeyse.
Sonra ne oldu takip edemedim.
Eltinin gözünün yaşı dinmiştir inşallah :KK51:
Benim neden hic haberim yok o konudan. Görmedim bile. Merak ettim şimdi. Tuh ya

Konu annenize vermeyip kardeşine vermesi değil bence...
Konu 50000 i şakırt diye vermesi size sormadan...
Yok kredi çeker ödermiş hahahah kredi çekecek adam şimdi çekerdi...
Ondan sonra diyecekki yok faizi yok şusu busu ee 50000 den fazla ödeyecek...
Şuan zaten ondan çekmedi kredi...

faizi de size kitler ohhhh...
50000 i azar azar ödemek ah bir kredi çekse bankaya dese ben bını ızır ızır ıdirim....
Hahah banka ümüğünü sıkar onun.....

eşinizdeki beyine oksijen gitmiyor...
50000 ya hani 500 değil 5000 değil...
Ev almasanız bile dünya hali belli olmaz toplu para olması iyidir...

bir şey diyeyim ki iyi ki annenize de vermemişsiniz bu para hep akrabalık ilişkilerinde sorundur...
Dünya hali Allah korusun anneniz belki ödeyemeyecekti size bu adam artık hiç susmazdı..:.
Ben bını ızır ızır idirim 😂😂😂😂😂

Merhabalar... Telefondan zorlukla yazıyorum hatalarım olursa affedin...
Eşim kardeşine borç vermek için söz vermiş. Telefonda konuşurlarken duydum. Araba alacakmış yarısı varmış yarısını eşimden istiyor. 50000 TL para kardeşi azar azar ödeyecekmiş. Daha öncede annemin ev alma durumu vardı eşime söyledim bir miktar verelim diye. Bizde ev alıcaz annen bize versin demişti. O sıralar olabilirmi acaba diye düşünüyorduk ama kesin karar vermemiştik. Aradan 2 sene geçti. Anne. Krediyle ev aldı. Biz almadık hala. Bunu hatırlattım kendisine çifte standart uyguluyorsun dedim. Ev alıcam sen bana ver deseydin abine dedim. Hem ben neciyim bana neden sormuyorsun dedim.

Kıyamet koptu. Paragözmüşüm ben, çok çirkin, seviyesiz davranmışım. Beni bu durumda affedemezmiş. Şunu merak ediyorum yanlış mı davrandım. Haksızmıyım sizce bu durumda...
Asla izin verme o paranın gitmesine. Azar azar gelen paradan hayır gelmez bir daha.

Konu annenize vermeyip kardeşine vermesi değil bence...
Konu 50000 i şakırt diye vermesi size sormadan...
Yok kredi çeker ödermiş hahahah kredi çekecek adam şimdi çekerdi...
Ondan sonra diyecekki yok faizi yok şusu busu ee 50000 den fazla ödeyecek...
Şuan zaten ondan çekmedi kredi...

faizi de size kitler ohhhh...
50000 i azar azar ödemek ah bir kredi çekse bankaya dese ben bını ızır ızır ıdirim....
Hahah banka ümüğünü sıkar onun.....

eşinizdeki beyine oksijen gitmiyor...
50000 ya hani 500 değil 5000 değil...
Ev almasanız bile dünya hali belli olmaz toplu para olması iyidir...

bir şey diyeyim ki iyi ki annenize de vermemişsiniz bu para hep akrabalık ilişkilerinde sorundur...
Dünya hali Allah korusun anneniz belki ödeyemeyecekti size bu adam artık hiç susmazdı..:.
Çok haklısınız. Bizim ev alma durumumuz vardı arabayı satana kadar kaynımdan borç aldık 30 bin.. Bakın yalnızca 1 hafta.. Dolarını bozduğu için başta zaten bozduramam dedi biz de zararını veririz dedik 1 hafta sonra 30 bin 500 olarak iade ettik.. Kardeş yani banka değil ama aldı..

Mali konularda esler birbirine danismadan kararlar almamali.
Haklisiniz, lakin uslubunuz pek olmamis. Saldirdiginizi hissetmis, savunmaya gecmis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X