Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 bin azar azar ödenmez, onu bari dçvize veya altına çevirip verin ve o şekilde isteyin.

Akrabalıktan öğrendiğim bir şey varsa elinde nakit para bulundurmayacaksın. Ben de bu yüzden çok kavgalar ettim ama yine de paramı kaptırdım. 4 yıldır alamıyorum. 2 yıl daha ertelendi. Şimdiki aklım olsa eşimle boşanma seviyesine de gelsek vermezdim o parayı.
Paran varsa hemen borca girceksin ya da araba vs alcaksın ki kimse isteyemesin.

Nedense hep biz kadınlar suçluyuz..
Ah bu kocişler birkere de bizi dinleseler..
Sanki onların düşmanıyız..

Çok haklısınız,iki buçuk sene önce bizde 14 bin lira verdik,kaynım araba aldı bu parayi iki buçuk senedir surunduruyir veriyor ama bir ay veriyor iki ay vermiyor resmen canı nasıl isterse o şekilde davraniyor,bizim durduk yere huzurumuz kaçıyor

Sen cok haklıaın bıde calısıyorsun yanı o paraya ortaksın tabıkde sormak zorunda. Bıde uste cıkmıs beyefendı affedemezmıs bence senı bastırmaya calısmıs o lafları soyleyerek cunku haklı oldugunu bılıyor. Ben olsaydım paramdan bıdaha onada vermezdım o evede harcamazdım ayrı bırıkım yap madem oyle

Neden para mevzusu olduğunda , kadınlar " çalışıyor musun ? Çalışıyorsan hakkın var söylemeye gibi gereksiz bir yorum yapıyor aklım almıyor.

Hayat arkadaşlığı sizin gözünüzde sadece para kazanabilmek mi ?

Para kazandığınız için mi konusabiliyorsunuz sadece.

Üzücü bu şekilde evlilik yapanların hali. Bu kafa yapısıyla yaşamak zor.

Benim neden hic haberim yok o konudan. Görmedim bile. Merak ettim şimdi. Tuh ya

Konu sahibini hatırlamıyorum ama çok haklıydı.
Yanlış hatırlamıyorsam ev almak için araba satılacaktı ama eşi gidip kardeşine veriyor 100 bin liralık arabayı. "Oldukça ödeyecek" diyor.
Konu sahibi itiraz edince "kadın hamile, çok üzülür, yazık. Ne kadar abarttın. Sen de arabaya binme ne var yani" cevabını aldı.
Kendilerine 5 kuruş ödeme yapmayan kayınbirader o arabayla gezip gezip fotoğraf paylaşıyordu. Tatile de gitmişlerdi sanırım.
Böyle böyle delirttiler kadını en sonunda.

Kayınbirader arabayı bırakmaya geldiğinde de "karımı ağlattın, nasıl gönül rahatlığıyla bineceksin bu arabaya" falan demişti.
Bundan daha büyük yüzsüzlük görmedim ben hayatımda.

Neyse, konuyu daha fazla dağıtmayayım, konu sahibine ayıp olmasın.
Ama bazı erkekler aileleri söz konusu olunca şuurlarını kaybediyorlar sanırım.
Konu sahibinin eşine de akıl fikir diliyorum.

Kalksın kendi temizlesin. Sizde çalışıyorsunuz. Çok istiyorsa kardeşine para vermeyip hizmetçi tutsun. Ne biçim adam bu be. Çok sinirlendim. Tatilde de verin çocukları kendisine madem göndermiyor. O çocuk baksın sizde gidin memlekete

Ben bile sinir oldum burada, çok sabırlısınız. Haksız olduğu için bağırarak üste çıkmaya çalışıyor. Çünkü insan gibi konuşsa haksız olduğu ortaya çıkacak.

Haklısınız sonuna kadar.
Senin annenin ihtiyacı olunca olmuyor da Kardeşinin ihtiyacı olunca mı oluyor.
Sinir oldum eşinize.

Haklsıınız. Böyle yapan paragöz oluyorsa o alasını yapmış.

Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum, tek tek hepsini okudum ama alıntılayamadım. Herkes benimle hemfikir aksini söyleyen tek bir kişi bile yok.
Akşam telefon geldi. Duyabildiğim kadarıyla tahminim yarın verecek parayı. Yarın hallederim falan diyordu. Bundan sonrası için ne yaparım nasıl davranırım gel gitler içerisindeyim.

Maaşınızı vermeyin. Bırakın evi o geçindirsin. Sizin de maaşınız biriksin kenarda.
Sorarsa ben de anneme 50 bin tl vereceğim dersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…