Bak şimdiBenim neden hic haberim yok o konudan. Görmedim bile. Merak ettim şimdi. Tuh ya
Çok haklısınız,iki buçuk sene önce bizde 14 bin lira verdik,kaynım araba aldı bu parayi iki buçuk senedir surunduruyir veriyor ama bir ay veriyor iki ay vermiyor resmen canı nasıl isterse o şekilde davraniyor,bizim durduk yere huzurumuz kaçıyorMerhabalar... Telefondan zorlukla yazıyorum hatalarım olursa affedin...
Eşim kardeşine borç vermek için söz vermiş. Telefonda konuşurlarken duydum. Araba alacakmış yarısı varmış yarısını eşimden istiyor. 50000 TL para kardeşi azar azar ödeyecekmiş. Daha öncede annemin ev alma durumu vardı eşime söyledim bir miktar verelim diye. Bizde ev alıcaz annen bize versin demişti. O sıralar olabilirmi acaba diye düşünüyorduk ama kesin karar vermemiştik. Aradan 2 sene geçti. Anne. Krediyle ev aldı. Biz almadık hala. Bunu hatırlattım kendisine çifte standart uyguluyorsun dedim. Ev alıcam sen bana ver deseydin abine dedim. Hem ben neciyim bana neden sormuyorsun dedim.
Kıyamet koptu. Paragözmüşüm ben, çok çirkin, seviyesiz davranmışım. Beni bu durumda affedemezmiş. Şunu merak ediyorum yanlış mı davrandım. Haksızmıyım sizce bu durumda...
Senin yerinde olsam çalışmazdım.
Benim neden hic haberim yok o konudan. Görmedim bile. Merak ettim şimdi. Tuh ya
Huzur vermez artık bundan sonra bana. Okul tatilinde memlekete gitme planı yapmıştık çocuklarla gidecektik 5 gün. Gidemezsin benim iznim olmadan çocuklarımı götüremezsinle, ne oturuyorsun ev pis evi temizleyle başladı psikolojik şiddet...
Haklsıınız. Böyle yapan paragöz oluyorsa o alasını yapmış.Merhabalar... Telefondan zorlukla yazıyorum hatalarım olursa affedin...
Eşim kardeşine borç vermek için söz vermiş. Telefonda konuşurlarken duydum. Araba alacakmış yarısı varmış yarısını eşimden istiyor. 50000 TL para kardeşi azar azar ödeyecekmiş. Daha öncede annemin ev alma durumu vardı eşime söyledim bir miktar verelim diye. Bizde ev alıcaz annen bize versin demişti. O sıralar olabilirmi acaba diye düşünüyorduk ama kesin karar vermemiştik. Aradan 2 sene geçti. Anne. Krediyle ev aldı. Biz almadık hala. Bunu hatırlattım kendisine çifte standart uyguluyorsun dedim. Ev alıcam sen bana ver deseydin abine dedim. Hem ben neciyim bana neden sormuyorsun dedim.
Kıyamet koptu. Paragözmüşüm ben, çok çirkin, seviyesiz davranmışım. Beni bu durumda affedemezmiş. Şunu merak ediyorum yanlış mı davrandım. Haksızmıyım sizce bu durumda...
Maaşınızı vermeyin. Bırakın evi o geçindirsin. Sizin de maaşınız biriksin kenarda.Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum, tek tek hepsini okudum ama alıntılayamadım. Herkes benimle hemfikir aksini söyleyen tek bir kişi bile yok.
Akşam telefon geldi. Duyabildiğim kadarıyla tahminim yarın verecek parayı. Yarın hallederim falan diyordu. Bundan sonrası için ne yaparım nasıl davranırım gel gitler içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?