Neden bu kadar korkuyorsunuz?Keşke ama malesef mümkün değil böyle birşey... Yaptırmaz, üste bi yerde yazdım bir sürü harcama yapıp son bir haftada param bitiyordu, gizli gizli biriktirdiğim imalarında bulundu bana...
Ayyy pis herif,aman kurtulmussunuz,siz toparlanirsiniz da o sizin gibisini bulamaz,surunsun adi.Aynı benim eski eş kardeş ya. Ben karı parası mı yiorum lan ben de calısıorum derdi. Aybası gelirdi vermiyorum derdim evde noktan Bi sebepten kavfa cıkarır ve tabiiki benim maasına baglanır paragöz denir, namaz kılarken parayı önğne koy ona secde et denir töbe töbe, gömerken seni ben mezarına yanından para solucan denir. Allahım ne edepsiz laflar. Ben de paragöz olmadığımı sözüm ona kanıtlamak için çıkartır bğtğn maaşımı ortaya koyarım. Ama canım iyi gün var kötü gün var söylemedi ayıptır benim maaşım ondan 2 bin civarı yüksekti. Ben 5 kurussuz evden cıktım yeminle Bi altınım bile yoktu. O altında arabayla gezio işte birlikte alıp ödediğimiz. Sırf kurtulayım diye Bi bk talep etmedim. Bi güzel sömürmüş oldu beni. Rabbim yardımcın olsun bu tip insanlar terbiyesizlikle bastırıo işte insan gbi karımla istişare ediyim yok.
Ben de
Eve siz bakıyorsunuz ve o kendi parasını biriktirip dolaptaki peyniri bile kendi aldıgını mu soyluyor?
Bunca sene nasıl ve neden katlandınız bu adama gercekten merak ettim
Bu kadar yüklü miktarda borç işlerini hiç sevmiyorum. Hele keyfi bir şey olunca. Hadi ödememe ihtimalini geçtim de parça parça verilen para elinizde çar çur olur. Bence haklısınız.
Neden bu kadar korkuyorsunuz?
Az kazanıp tüm masrafları karşıladığınız halde neden susuyorsunuz?
Psikolojik ve ekonomik şiddetin yanında fiziksel şiddet mi görüyorsunuz?
Sizi çok sindirmiş artık kontrolü ele almalısınız. Ödemelerin kendisinde olduğunu söyleyin. Ne yapmasından korkuyorsunuz? Şiddet mi boşanma mı?
Sizin emeğiniz sömürülüyor. Tüm giderler sizde ve hala konuşabiliyor şaşkınım.
Yani siz o az maaşınızla kocanızın ailesini ev araba sahibi yapmaya devam edeceksiniz.İşler çığırından çıktığında çenemi tutmasam oda olur, potansiyel var çünkü.
Merhabalar... Telefondan zorlukla yazıyorum hatalarım olursa affedin...
Eşim kardeşine borç vermek için söz vermiş. Telefonda konuşurlarken duydum. Araba alacakmış yarısı varmış yarısını eşimden istiyor. 50000 TL para kardeşi azar azar ödeyecekmiş. Daha öncede annemin ev alma durumu vardı eşime söyledim bir miktar verelim diye. Bizde ev alıcaz annen bize versin demişti. O sıralar olabilirmi acaba diye düşünüyorduk ama kesin karar vermemiştik. Aradan 2 sene geçti. Anne. Krediyle ev aldı. Biz almadık hala. Bunu hatırlattım kendisine çifte standart uyguluyorsun dedim. Ev alıcam sen bana ver deseydin abine dedim. Hem ben neciyim bana neden sormuyorsun dedim.
Kıyamet koptu. Paragözmüşüm ben, çok çirkin, seviyesiz davranmışım. Beni bu durumda affedemezmiş. Şunu merak ediyorum yanlış mı davrandım. Haksızmıyım sizce bu durumda...
Şu an da tek kuruşuz yok. Zaten size vermiyor ve siz geçindiriyorsunuz evi. Kaybedecek birşeyiniz yok gibi görünüyor.Tek kuruş vermez, işler çok çirkinleşir... Düşünemiyorum bile neler olur. Ama buradaki mesajlardan sonra gözüm açıldı ne kadar salak olduğumu gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?