Haksızsam söyleyin. Siz ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız tepkinizde.Maalesef erkeklerin çoğu bu tarz konularda haksızlık yapıyor eşlerine.Benim eşimde sadece parasal değil çoğu konuda böyle çifte standart uygular sizinki en azından size para vereceğini söylemiş benimki onuda söylemez o konuları bile benden gizli konuşur kardeşleriyle ben konuşmasından anlarım genelde oda denk gelirse bilmediğim neler vardır Allah bilir.Ben sizin gibi çalışmıyorum eve katkım yok maddi olarak.Kendi kazandığı para olduğu içinde birşey söylemiyorum ben söylesem aynı size verilen tepki ile karşılaşacağımı biliyorum çünkü

Banada söylemedi telefonda konuşurlarken şahit oldum. Sonrada konuyu açmasam hala söyleyeceği yok yani... Birde ben onu benden bişeyler gizlemekle suçlamışım öyle söylüyor. Neler neler söylüyor üste çıkmak için deneyimli olmasam diz çöküp af dilerdim o derece manipüle ediyor.

Aynı benim eşim bazen özür dileyesim gelir kavgalarda o derece üste çıkar kendisi çok zor böyle insanlarla ömür geçirmek çok yıpranırsınız kendimden biliyorum.Hatalı olsa bile asla özür dilemez benim eşim o derece inatçıdır.Siz ne derseniz deyin o parayı verecek belli hep böyle olur çünkü.Aramızdaki tek fark dediğim gibi ben sizin gibi çalışmıyorum o yüzden karışmam susarım çünkü susmazsam benim param sanane der daha kırıcı olur biliyorum.Ben Allaha havale ediyorum kırgınlıklarımı en azından manevi olarak biraz rahatlıyorum önceden çok takardım baktım zararı bana bıraktım artık

Acı acı gülümsedim mesajınızı okuyunca, benim ki de benim param diyor. Ben biriktirdim çünkü ben senden çok kazanıyorum senin maaşın ne ki sen bu kadar parayı biriktiremezsin diyor.

Acı acı gülümsedim mesajınızı okuyunca, benim ki de benim param diyor. Ben biriktirdim çünkü ben senden çok kazanıyorum senin maaşın ne ki sen bu kadar parayı biriktiremezsin diyor.
Bende sizin mesajınızı görünce aynı tepkiyi verdim çünkü bende eve ufakta olsa katkım olsun diye iş almıştım bir dönem o zaman eşimde benimle dalga geçmişti küçümser gibi çok zoruma gitmişti dedim benim düşündüğüme bak onun yaptığına bak çoğu erkekte bu aşağılık kompleksi var sanırım.

Kadın tutmazsa erkek anca taşın kökünü biriktirir. Ayranı yok içmeye 3bin liralık çantalarla gezer tipleri gördükçe böyle konular aklıma geliyor. Boşa dememişler erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye, sonra palazlanıp evi huzursuz ediyorlar. Sen kıyamazsın o gider hat vurup harman savuran akrabasına verir hiç eder. Sinir oldum

Eski eşim olacak malum insan biz nişanlıyken abisi ev alıyor, daha az kredi çeksin diye 35 bin para vermiş. Bana bu parayı verdiğini sölemedi,ben salak dedim taksitle alalım mobilyaları oyu buyu o para dursun kenarda dedim euroda diye para diye biliyorum. Evlendik dediki o para abimde ev alırken verdim neyse oraları geciorum. Abartmıyorum Bi sıkıştık 3 bin Bi sıkıstık 2 bin arabayla kaza yaptık 4 bin derken, (bunlara güvenmediğim için her gelen parayı yazıodum) 21 bin para alınmış toplamda abiden. 2 bucuk senede ve böle bölük börcük gitti yani birikim para. Euro deger kazandı ama abi alırken tlye cevşrtip öle almış ne olur ne olmaz diye. Yani kardeş 50 bin biriktirip veremez verse ne zaman verir TL deger kaybedio. 3 5 verdikçe toplu para da gider. Ayrıca araba da almayı ersin abisi hepimizin arabası mı var ya. Bi yerine güvenip alsın kardesine değil

O ne çakal abiymiş öyle millete bak ne kurnaz euroyu tl ye çevirip alıyor ayy sinir oldum gece gece nasıl bir haksızlıktır bu ya.Boşuna dememişler düşmanı dışarda arama diye kardeş dersin birde bu nasıl abiliktir

Kesinlikle haklısınız, evin kirası, çocukların servisi, okulda ki yemekleri, kurs paraları, bakıcı parası, kıyafettir oyuncaktır kırtasiye sir extra çıkan masrafları hepsi bende. Beyefendi para biriktiriyor ve onun parası oluyor.

Bacım olur da verirse bak kurban olım senin maaşın az da olabilir asgari ücret 2 bin desek bak 5 kurusun harcama. Aç bir ayrı hesap senede yapar 24 bin. Nasılsa senin katkın yokmus nasılsa az kazanıyormussun, peki tamam madem bnm katkım yok ben de maasımı vermiyorum de he birde malum paragözüm de böle bagırark değil güzelce söle haklıyken haksız konuma düşmemek amacıyla. Birlikte paranı en azından ders olsun belki 50 bin gider ama bundan sonrası için ayagını denk alır.

Keşke ama malesef mümkün değil böyle birşey... Yaptırmaz, üste bi yerde yazdım bir sürü harcama yapıp son bir haftada param bitiyordu, gizli gizli biriktirdiğim imalarında bulundu bana...

E geriye ne kalıyor böyle biriktirir tabi. Sen de bundan sonra ödeme. Bedava evde otursun, çocukların masraflarını ödemesin. Bir market alışverişi kalıyor. Afedersiniz de neden çekiyorsunuz? Çekilecek dert değil çünkü. Bildiğin siz bakıyorsunuz. O parayı verirsen boşanma dilekçemi veririm, ayrıca para kaçırmış olursun her şekilde ispat ederim diyin. Gitsin kredi çeksin. Benim eşim arabasını sattı sonra parayı yatırım hesabına koydu, orada da zararda şu anda. Başka bir araba buldu, almak istedi zararda olduğu için bozdurmak istemedi. Abisinde nakit var TL, ben zararın kapanıncaya kadar ondan iste dedim, ki En fazla 1 ay kadar yani. İstemedi, gitti kredi çekti.

Unutmuşum yazmayı alışverişte bende

Keşke ama malesef mümkün değil böyle birşey... Yaptırmaz, üste bi yerde yazdım bir sürü harcama yapıp son bir haftada param bitiyordu, gizli gizli biriktirdiğim imalarında bulundu bana...
Aynı benim eski eş kardeş ya. Ben karı parası mı yiorum lan ben de calısıorum derdi. Aybası gelirdi vermiyorum derdim evde noktan Bi sebepten kavfa cıkarır ve tabiiki benim maasına baglanır paragöz denir, namaz kılarken parayı önğne koy ona secde et denir töbe töbe, gömerken seni ben mezarına yanından para solucan denir. Allahım ne edepsiz laflar. Ben de paragöz olmadığımı sözüm ona kanıtlamak için çıkartır bğtğn maaşımı ortaya koyarım. Ama canım iyi gün var kötü gün var söylemedi ayıptır benim maaşım ondan 2 bin civarı yüksekti. Ben 5 kurussuz evden cıktım yeminle Bi altınım bile yoktu. O altında arabayla gezio işte birlikte alıp ödediğimiz. Sırf kurtulayım diye Bi bk talep etmedim. Bi güzel sömürmüş oldu beni. Rabbim yardımcın olsun bu tip insanlar terbiyesizlikle bastırıo işte insan gbi karımla istişare ediyim yok.

Bu kadar yüklü miktarda borç işlerini hiç sevmiyorum. Hele keyfi bir şey olunca. Hadi ödememe ihtimalini geçtim de parça parça verilen para elinizde çar çur olur. Bence haklısınız.

Sonuna kadar haklsn bnce çirkef cimri olan esin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…