Hala aramadı ...

Şuan acıniz var diye saygı duyuyorum ve sizin dediklerinize karşılık yasadiklarimizi degistireceksek altında kalırsın bilginiz olsun. Ve bence birisine ah edeceginize oturun sakinlesin. He yaşadıklarımizi değiştireceksek masal gibi baslayan bir sevgili hayati sonrasinda onun hasta olmasi ile hayatlarinizin tamami ile degisecek hatta nefes alirksn bile aci cekeceginiz yillar ve sonunda yipranan iliskinin ardindan sadece bitti kelimsi ile basbasiniz bilginiz olsun. Buraya bunları anlatmadigim icin yada bazı arkadaşlarımın benim sayfamda kendi derslerini anlattığı için benim dertlsdimi beni bilmediginiz ici bana keskeli cümleler kurma hakkınız yok. Konunuzada yorum yaptığım ve okurken ne güzel ilişkileri bitmiş dediğim için ÖZÜR DİLERİM

kimseyle acımı değiştirmek gibi bi kaygım yok hanımefendi . Altında üstünde kalmak gibi bir olayım da yok nereden çıkarıyorsunuz bunları ?
Şaşırıyorum gerçekten
Herkesin derdi sıkıntısı kendine büyüktür .
Rica ederim .

kimseyle acımı değiştirmek gibi bi kaygım yok hanımefendi . Altında üstünde kalmak gibi bir olayım da yok nereden çıkarıyorsunuz bunları ?
Şaşırıyorum gerçekten
Herkesin derdi sıkıntısı kendine büyüktür .
Rica ederim .
O zaman 2 mesaj üste gidip bana yazdığınızi bir daha okuyun yada keşke ile başlayan cümlelerin nasıl anlamalara geldiğini öğrenin !!!

O kadar çok üzüldüm , yıprandım ki
Her geçen gün o üzüldüğüm günler bana nefret olarak dönüyor .
Her dakika daha çok tiksiniyor nefret ediyorum .
Şu an burada olsa bana yaşattıklarını gözümün önüne getirip getirip kafasını duvarlara vururum o kadar öfkeliyim çünkü

nefret etmeden unutamıyor ki insan.... En acısı ölmuyor ki insan ben bunu da atlatırım .. diyor sarkı sözünde :))) ne cektiysem kalbimin agzımda olmasından cektim.. simdi otur bekle Zamanmış ne zamanı bu gecmek bilmiyor degil mi.. :( boşverrrrrrrr gelicek merak etme senn ! gelmesse koy götüne manyak ne diye geldi sen benım ol diye o zaman ! bu bile nefret etmeye bir sebep.. aramaması bile sebep.. terkeden gelir mutlaka diyorlar be güzelim bekleyelim ne yapalım :43:

Diğer konuyu bilmeyen arkadaşların yorumları biraz garip olmuş olayı sadece gözlükten ibaret sanmışlar onlara bir şey diyemem .
Ama ben konularını takip ettiğim için olayın bundan ibaret olmadığını biliyorum .
Aklıma takılan bir gün için gelmiş tekrar gitmiş diyorsun o gün neden aramadı ya da gözlüğünü sana ulaştırmadı ?
İş için mi gelmişti . Yoğun olabilir saygı duyarım ama yaşanılan güzel günlerin hatırına bitecekse bile böyle bitmemeliydi
Seninle karşılaşmak istemiyor mu acaba ??

Bir kız kardeşin varsa onunla birlikte yakın bir zamanda bekar ya da dul (yani tek yaşayan) biir bayanın yanına taTile gideceksiniz ve güzel vakit geçireceksiniz....

onun haricinde yakın zamanda bir erkek için çok canınız sıkılmış...yukarıda bahsettiğim yolculuk öncesinde yaşayacağınız bir olay neticesinde o adam için içinizde kalan son aşk kırıntılarını da atıp, bi kaç damla gözyaşı dökeceksiniz gibi gözükğüyor..ama sonrası ferahlık....

tabii bunların hepsi sallama:)

geçenlerde falınıza bu yorumu yapmıştım...biraz tutmuş sanırım:1::1: umarım sonrasının ferahlık olması kısmı da tutar:1::1:iyi bayramlar şimdiden

Son düzenleme:
adam aramamış. demek ki görüşmek gibi bir derdi yok. canı cehenneme o zaman. al gözlüğünü neden onda kalsın ki?yeniden bir mesaj yaz. yakında yolculuğa çıkıcam, gözlüğüme ihtiyacım var. sana zahmet şu gün filancaya( burda bahsettiğin dershane arkadaşlarından birinin ismi) gözlüğümü bırakırsan sevinirim de.

Diğer konuyu bilmeyen arkadaşların yorumları biraz garip olmuş olayı sadece gözlükten ibaret sanmışlar onlara bir şey diyemem .
Ama ben konularını takip ettiğim için olayın bundan ibaret olmadığını biliyorum .
Aklıma takılan bir gün için gelmiş tekrar gitmiş diyorsun o gün neden aramadı ya da gözlüğünü sana ulaştırmadı ?
İş için mi gelmişti . Yoğun olabilir saygı duyarım ama yaşanılan güzel günlerin hatırına bitecekse bile böyle bitmemeliydi
Seninle karşılaşmak istemiyor mu acaba ??

Ayy şükürler olsun sonunda beni anlayan biri geldi .
Çok teşekkür ederim . Zaten gerginim iyice gerildim .
İş için geldi gitti sanırım ama iftara falan gitmiş . sonrasında arayabilrdi tabi.
Ya benimle görüşmek istememesi durumunu bende düşündüm ama şu var ;
Dershaneme bırak dedim işe giderken oraya gidip sekretere X hocanın emaneti diye bıraksa 5dk.sını alır .
Kendini mi hazır hissetmiyor acaba diye de düşünmedim değil.

Bir kız kardeşin varsa onunla birlikte yakın bir zamanda bekar ya da dul (yani tek yaşayan) biir bayanın yanına taTile gideceksiniz ve güzel vakit geçireceksiniz....

onun haricinde yakın zamanda bir erkek için çok canınız sıkılmış...yukarıda bahsettiğim yolculuk öncesinde yaşayacağınız bir olay neticesinde o adam için içinizde kalan son aşk kırıntılarını da atıp, bi kaç damla gözyaşı dökeceksiniz gibi gözükğüyor..ama sonrası ferahlık....

tabii bunların hepsi sallama:)

geçenlerde falınıza bu yorumu yapmıştım...biraz tutmuş sanırım:1::1: umarım sonrasının ferahlık olması kısmı da tutar:1::1:iyi bayramlar şimdiden

Hatırladım bende :)
İnşallah çok çok teşekkür ederim
İyi bayramlar :)

adam aramamış. demek ki görüşmek gibi bir derdi yok. canı cehenneme o zaman. al gözlüğünü neden onda kalsın ki?yeniden bir mesaj yaz. yakında yolculuğa çıkıcam, gözlüğüme ihtiyacım var. sana zahmet şu gün filancaya( burda bahsettiğin dershane arkadaşlarından birinin ismi) gözlüğümü bırakırsan sevinirim de.

İşte olay aslında şu malının derdine düştü bak falan diye görünmek istemiyorum . Hoş adam beni gözden çıkarmış daha öyle düşünse ne düşünmese ne ...
Daha öncede onu dedim . Sekretere gidip X hocanın emaneti dese ben gider sekreterden de alırım .
O da ne yani görüşmekten vazmıgeçtik dedi .
Belki toparlanacak bu ilişki . Belki o gözlüğü onun evinde unutmam bir tesadüf değildi

Ayy şükürler olsun sonunda beni anlayan biri geldi .
Çok teşekkür ederim . Zaten gerginim iyice gerildim .
İş için geldi gitti sanırım ama iftara falan gitmiş . sonrasında arayabilrdi tabi.
Ya benimle görüşmek istememesi durumunu bende düşündüm ama şu var ;
Dershaneme bırak dedim işe giderken oraya gidip sekretere X hocanın emaneti diye bıraksa 5dk.sını alır .
Kendini mi hazır hissetmiyor acaba diye de düşünmedim değil.

Hatırladım bende :)
İnşallah çok çok teşekkür ederim
İyi bayramlar :)

Hiç gerilme sen boşver :) o ihtimal ağır basıyor . Düşünsene böyle bir durumda buraya döndüğünde ilk aklına gelen kişinin sen olması lazım .
Madem görüşemiceksiniz bir mesaj atar insan ben döndüm ama 1 gün için der açıklama yapar ne bileyim.
Seni iyice üzmek istemiyorum ama son bir mesaja ne dersin yakında gideceğini söyle biraz sitem et bu ne böyle yahu:19:

Kusura bakma ama peri masalı gbi bir ask yasıycam Ayrılcan aklımda gözlük bile olmaz yani ilişkimin bittiğine mi yanarım terkedildiğime mi ... Gözlüge gelincede vermiosa bir bahane eder belki senle görüşmek için kendisinde tutabilir bide böle düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşte olay aslında şu malının derdine düştü bak falan diye görünmek istemiyorum . Hoş adam beni gözden çıkarmış daha öyle düşünse ne düşünmese ne ...
Daha öncede onu dedim . Sekretere gidip X hocanın emaneti dese ben gider sekreterden de alırım .
O da ne yani görüşmekten vazmıgeçtik dedi .
Belki toparlanacak bu ilişki . Belki o gözlüğü onun evinde unutmam bir tesadüf değildi

o zaman beklemekten başka çare yok:50:

Hiç gerilme sen boşver :) o ihtimal ağır basıyor . Düşünsene böyle bir durumda buraya döndüğünde ilk aklına gelen kişinin sen olması lazım .
Madem görüşemiceksiniz bir mesaj atar insan ben döndüm ama 1 gün için der açıklama yapar ne bileyim.
Seni iyice üzmek istemiyorum ama son bir mesaja ne dersin yakında gideceğini söyle biraz sitem et bu ne böyle yahu:19:

Mesaj attım . Yarın almam lazım dedim .
Yarın gelicem Ankaraya bende sana yazacaktım dedi.
Ciddi derecede düşük tansiyonum var sıcakta kapı dışarı adım atamıyorum .
İftardan sonra uyar mı dedim .
Uyar . Senin için gelirim Kızılaya dedi
Tamam haberleşiriz iyi geceler sana dedim .
İyi geceler yazdı
O kadar
Heyecandan bayılmak üzereyim .

Kusura bakma ama peri masalı gbi bir ask yasıycam Ayrılcan aklımda gözlük bile olmaz yani ilişkimin bittiğine mi yanarım terkedildiğime mi ... Gözlüge gelincede vermiosa bir bahane eder belki senle görüşmek için kendisinde tutabilir bide böle düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ikisine de fazlasıyla yandım zaten .

Mesaj attım . Yarın almam lazım dedim .
Yarın gelicem Ankaraya bende sana yazacaktım dedi.
Ciddi derecede düşük tansiyonum var sıcakta kapı dışarı adım atamıyorum .
İftardan sonra uyar mı dedim .
Uyar . Senin için gelirim Kızılaya dedi
Tamam haberleşiriz iyi geceler sana dedim .
İyi geceler yazdı
O kadar
Heyecandan bayılmak üzereyim .

Ben ikisine de fazlasıyla yandım zaten .

İnanmıyorum ya sonunda gerçekleşecek büyük buluşma ben bile heyecanlandım :)) Ne yapmayı düşünüyorsun ?

Ay simdi benimde eski sevgilinin kafasini duvara surtup alev cikartmak geldi icimden.
Kac zaman oldu hala bi aciklama yapmaya tenezzul etmemis. Ah insan sevmese de bi guzel hakkindan gelse dimi. Bana da gozluk bahane gibi geldi. Sessizligi gozlukle bozmak istiyorsunuz bence. Yalniz mi yasiyor, evinden birisi alamaz mi gozlugunuzu size vermek icin?
Degil gozlugum bi cop bile kalmasin ona diyorsaniz gercekten, ondan gercekten nefret etmeye baslamissiniz demektir ki bu iyi bir gelisme. Nefret unutmanin baslangici.insallah en acisiz sekilde gecirirsiniz bu unutma evresini.

gerçekten bazı yorum yapan hatunlar beni çok şaşırtıyor o kadar ince noktayı geçip gözlük meselesine takılmışlar..
ben diğer konularını biliyorum ona göre yorum yapacağım..
gözlüğünü elbette al
buluşmada ise gayet sakin ve relax ol rahat ol yani birazcıkta çekici olabilirsin onu tekrar istiyorsan tabi
bol şans:34:

İnanmıyorum ya sonunda gerçekleşecek büyük buluşma ben bile heyecanlandım :)) Ne yapmayı düşünüyorsun ?

Ay simdi benimde eski sevgilinin kafasini duvara surtup alev cikartmak geldi icimden.
Kac zaman oldu hala bi aciklama yapmaya tenezzul etmemis. Ah insan sevmese de bi guzel hakkindan gelse dimi. Bana da gozluk bahane gibi geldi. Sessizligi gozlukle bozmak istiyorsunuz bence. Yalniz mi yasiyor, evinden birisi alamaz mi gozlugunuzu size vermek icin?
Degil gozlugum bi cop bile kalmasin ona diyorsaniz gercekten, ondan gercekten nefret etmeye baslamissiniz demektir ki bu iyi bir gelisme. Nefret unutmanin baslangici.insallah en acisiz sekilde gecirirsiniz bu unutma evresini.

Simyacı , sizde konuyla ilgiliydiniz büyük buluşma yarın gerçekleşecek .
Mesaj atıp sessizliği bozdum .
Ev arkadaşlarının hepsi memleketlerinde .
Eğer sessiz sakin bir yerde buluşalım dersen eve de gelebilirsin yalnızım dedi .
kötü niyetle çağırmadı . Biz birlikte uyuduğumuzda bile yeltenmezdi o tip bir adam değil yani .
Ama evine gitmeyeceğim dışarda bir yerde buluşalım dedim . Tamam dedi zaten
Bende arabayla gitmek istiyordum aslında ama sabahına yola çıkacağız . Allah korusun giderayak bir sıkıntı çıkarsa acemiyim zaten arabayı vurursam falan babamla fena papaz oluruz .

Heyecandan bayılmak üzereyim kızlar

Kızlar bilenler biliyor ama bunca zamanlık abuk sabuk hale gelmiş aşk hikayemin özet geçeyim

Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı . Olur ya arkadaşlığın bir tık üstü , sevgililiğin bir altı . Aynen öyledi . 4 sene boyunca .
Her başım sıkıştığında onu aradım . Gece kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaydı o hep .
Ama hep o adam benim sevgilim olsun istedim içten içe .
Bir gün bana '' Eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursam o kadın sen olacaksın '' demişti yıllar önce
Ve o gün 2,5 ay önce geldi .
Benim kız arkadaşlarımla kafa dağıtmaya çıktığım bir gece bana ''Sen benim ol '' dedi . Hazırım mutluluk vadediyorum dedi .
ve sonra ...
Peri masalı gibi 1 ay geçirdik .
Yatağıma kahvaltılar , güzel mesajlar , vaadler , bayram değil seyran değil hediyeler ...
Benim çok su içmem lazım . İçtiğim suya kadar dikkat etmeler .
İş başvurularımda benden çok heyecanlanan .
Her sabah uyandırdım 1 ay boyunce . O telefonu öyle bir açardı ki '' Canım '' diye içinin en derininden gelirdi o canım bilirdim
Gittiğimiz fasılda gözlerimin içine baka baka , canına kata kata dans etmeler .
Filmlerdeki peri masalıydık biz .

Okulum bitti . Sonra çok bocaladım .
Çalışıyor . İnşaat mühendisi . ve çok yoğun .
Ben okul bittikten sonra sürekli ilk günkü ilgiyi aradım .
Sürekli bunalttım . Sürekli aradım , yazdım . Darladım yani .
Adamı soğuttum kendimden .

Bir gün artık ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi .
Sen beni arayana kadar aramayacağım seni dedim .
1 hafta aramadım .
Kendi mesaj attı sağlığımı sordu o kadar.
sonra görüşelim dedim .
Bir türlü ayarlayamadık . Şehirdışında sürekli şirket her gün başka yere gönderiyor .

En son 5 gün önce güneş gözlüğüm sende kalmıştı ya ne zaman alabilirim diye mesaj attım .
Haftaiçi döneceğim o zaman haber veririm dedi .
Bende ayarlayamazsak bir yer söyledim iş yerine yakın oraya bırakabilirsin dedim
Vazmıgeçtik yani görüşmekten dedi
Ayarlayamazsak gözlük önemli falan dedim .
Tamam haber vereceğim dedi .

Ve hala aramadı . 1 günlüğüne geldi geri çıktı Ankara dışına .
Şu an nerede bilmiyorum
Pazar sabahı memleketime gideceğim ve yolda arabayı ben kullanacağım .
Hava çok sıcak çok güneşli .
Gözlüğümü almam lazım artık . Taksidini bile ödemedim daha :(

Napayım ne edeyim ben şimdi kızlar . 500-600 liralık gözlüğü ona bağışlayamam

Zorunlu düzeltme :
Bütün konularımı okumanızı beklemiyorum ama beni terkederken bile ya eksi artık bu iş bitti sen sağ ben selamet hakkını helal et demeyen beni günlerce sürüm sürüm süründüren bir adam var karşımızda .
Kendindeki emaneti vermek için bile aramıyor .
Ortak arkadaşlarımız var , dershanemdeki öğretmen arkadaşlarıma bile bırakabilir ( işyeriyle dershanem 3 dk )
Bunları da kabul etmeyen bir adam .
Ne yapayım .
Başımın gözümün sadakası olsun . Gitsin başka kızlara hediye etsin mi deseydim ?
Beni perişan etmiş ve TEK BİR AÇIKLAMA bile yapmamış adama değil gözlük 1 çöp bile BIRAKMAM !!!

konunu dikkatlice okuyunca, sonuca bakarsak sadece gözlüğe takıldım :44: Sana yollamayabilir senle arasında bağ olarak yani sen onu ara diye, erkek beyni bu:1: ikinci olasılık umursamayabilir, sen birkaçgün bekle ve kargoyla yolla diyebilirsin ki buda sonuç verir derdi neyse :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Simyacı , sizde konuyla ilgiliydiniz büyük buluşma yarın gerçekleşecek .
Mesaj atıp sessizliği bozdum .
Ev arkadaşlarının hepsi memleketlerinde .
Eğer sessiz sakin bir yerde buluşalım dersen eve de gelebilirsin yalnızım dedi .
kötü niyetle çağırmadı . Biz birlikte uyuduğumuzda bile yeltenmezdi o tip bir adam değil yani .
Ama evine gitmeyeceğim dışarda bir yerde buluşalım dedim . Tamam dedi zaten
Bende arabayla gitmek istiyordum aslında ama sabahına yola çıkacağız . Allah korusun giderayak bir sıkıntı çıkarsa acemiyim zaten arabayı vurursam falan babamla fena papaz oluruz .

Heyecandan bayılmak üzereyim kızlar

Dur sakin ol hele . Her ihtimali düşünerek git olur mu . Kafanda bir şeyler net değil biliyorum o yüzden sakin olmaya çalış düşüncelerini gözden geçir .
Yarın uğrayabilir misin kk ya . :)

gerçekten bazı yorum yapan hatunlar beni çok şaşırtıyor o kadar ince noktayı geçip gözlük meselesine takılmışlar..
ben diğer konularını biliyorum ona göre yorum yapacağım..
gözlüğünü elbette al
buluşmada ise gayet sakin ve relax ol rahat ol yani birazcıkta çekici olabilirsin onu tekrar istiyorsan tabi
bol şans:34:

KK'nın modası kurabiyeciğim .
Yeter ki moralını bozalım . Yeter ki incitelim ...
Daha dün bir elbise aldım yıllardır almak için 36 beden olmayı beklediğim elbiseyi :)
Onu giyeceğim güzel bi makyaj hafif bir koku sıkar giderim yanına
Aptal gibi ağlamam inşallah karşısında
Heyecandan bayılabilirim şu an

Ay çok sevindim hem onunla görüşeceksin hem de gözlüğünü alacaksın. Bir taşla iki kuş. İnşallah devam edersiniz.

İnşallah .
Yarına kadar heyecandan bayılıp ölmezsem:)

Back
X