Kızlar bilenler biliyor ama bunca zamanlık abuk sabuk hale gelmiş aşk hikayemin özet geçeyim
Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı . Olur ya arkadaşlığın bir tık üstü , sevgililiğin bir altı . Aynen öyledi . 4 sene boyunca .
Her başım sıkıştığında onu aradım . Gece kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaydı o hep .
Ama hep o adam benim sevgilim olsun istedim içten içe .
Bir gün bana '' Eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursam o kadın sen olacaksın '' demişti yıllar önce
Ve o gün 2,5 ay önce geldi .
Benim kız arkadaşlarımla kafa dağıtmaya çıktığım bir gece bana ''Sen benim ol '' dedi . Hazırım mutluluk vadediyorum dedi .
ve sonra ...
Peri masalı gibi 1 ay geçirdik .
Yatağıma kahvaltılar , güzel mesajlar , vaadler , bayram değil seyran değil hediyeler ...
Benim çok su içmem lazım . İçtiğim suya kadar dikkat etmeler .
İş başvurularımda benden çok heyecanlanan .
Her sabah uyandırdım 1 ay boyunce . O telefonu öyle bir açardı ki '' Canım '' diye içinin en derininden gelirdi o canım bilirdim
Gittiğimiz fasılda gözlerimin içine baka baka , canına kata kata dans etmeler .
Filmlerdeki peri masalıydık biz .
Okulum bitti . Sonra çok bocaladım .
Çalışıyor . İnşaat mühendisi . ve çok yoğun .
Ben okul bittikten sonra sürekli ilk günkü ilgiyi aradım .
Sürekli bunalttım . Sürekli aradım , yazdım . Darladım yani .
Adamı soğuttum kendimden .
Bir gün artık ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi .
Sen beni arayana kadar aramayacağım seni dedim .
1 hafta aramadım .
Kendi mesaj attı sağlığımı sordu o kadar.
sonra görüşelim dedim .
Bir türlü ayarlayamadık . Şehirdışında sürekli şirket her gün başka yere gönderiyor .
En son 5 gün önce güneş gözlüğüm sende kalmıştı ya ne zaman alabilirim diye mesaj attım .
Haftaiçi döneceğim o zaman haber veririm dedi .
Bende ayarlayamazsak bir yer söyledim iş yerine yakın oraya bırakabilirsin dedim
Vazmıgeçtik yani görüşmekten dedi
Ayarlayamazsak gözlük önemli falan dedim .
Tamam haber vereceğim dedi .
Ve hala aramadı . 1 günlüğüne geldi geri çıktı Ankara dışına .
Şu an nerede bilmiyorum
Pazar sabahı memleketime gideceğim ve yolda arabayı ben kullanacağım .
Hava çok sıcak çok güneşli .
Gözlüğümü almam lazım artık . Taksidini bile ödemedim daha
Napayım ne edeyim ben şimdi kızlar . 500-600 liralık gözlüğü ona bağışlayamam
Zorunlu düzeltme :
Bütün konularımı okumanızı beklemiyorum ama beni terkederken bile ya eksi artık bu iş bitti sen sağ ben selamet hakkını helal et demeyen beni günlerce sürüm sürüm süründüren bir adam var karşımızda .
Kendindeki emaneti vermek için bile aramıyor .
Ortak arkadaşlarımız var , dershanemdeki öğretmen arkadaşlarıma bile bırakabilir ( işyeriyle dershanem 3 dk )
Bunları da kabul etmeyen bir adam .
Ne yapayım .
Başımın gözümün sadakası olsun . Gitsin başka kızlara hediye etsin mi deseydim ?
Beni perişan etmiş ve TEK BİR AÇIKLAMA bile yapmamış adama değil gözlük 1 çöp bile BIRAKMAM !!!