Hala aramadı ...

Simyacı , sizde konuyla ilgiliydiniz büyük buluşma yarın gerçekleşecek .
Mesaj atıp sessizliği bozdum .
Ev arkadaşlarının hepsi memleketlerinde .
Eğer sessiz sakin bir yerde buluşalım dersen eve de gelebilirsin yalnızım dedi .
kötü niyetle çağırmadı . Biz birlikte uyuduğumuzda bile yeltenmezdi o tip bir adam değil yani .
Ama evine gitmeyeceğim dışarda bir yerde buluşalım dedim . Tamam dedi zaten
Bende arabayla gitmek istiyordum aslında ama sabahına yola çıkacağız . Allah korusun giderayak bir sıkıntı çıkarsa acemiyim zaten arabayı vurursam falan babamla fena papaz oluruz .

Heyecandan bayılmak üzereyim kızlar
Evet okudum bende yeni. Heyecanini kirmak istemiyorum ama kendini herseye hazirla. Sana geri donse bile yaptiklari affedilir gibi degil. Cani istediginde boyle ortadan kaybolacak mi? Kendimi senin yerine koyuyorum da bir daha nasil guveneceksin, boyle uzaklasmasinin sebebi ne acaba? Umarim aklini karistiran bir kadin degildir uzaklasma sebebi.
Ya bir de sizin iliskinizde kafama takilan birsey var. 2,5 yil ne sevgili ne arkadas garip bir durum varmis. Yani sevgili olmak icin birini sevdigini anlamak icin 2,5 yil cok uzun bir sure. Neden 2,5 yil sonra birdenbire sizinle sevgili olmus da bir ay icinde U donusu yapmis? Benim aklima gelen sizinkine de gelmiyor mu?

KK'nın modası kurabiyeciğim .
Yeter ki moralını bozalım . Yeter ki incitelim ...
Daha dün bir elbise aldım yıllardır almak için 36 beden olmayı beklediğim elbiseyi :)
Onu giyeceğim güzel bi makyaj hafif bir koku sıkar giderim yanına
Aptal gibi ağlamam inşallah karşısında
Heyecandan bayılabilirim şu an

İnşallah .
Yarına kadar heyecandan bayılıp ölmezsem:)

Ben bile heyecanlandım:)) İnşallah çok güzel geçer gününüz ne çok samimi davran ne çok soğuk. Açık kapı bıraktığını anlasın ama çantada keklik olarak ta görmesin. Bol şans.

Dur sakin ol hele . Her ihtimali düşünerek git olur mu . Kafanda bir şeyler net değil biliyorum o yüzden sakin olmaya çalış düşüncelerini gözden geçir .
Yarın uğrayabilir misin kk ya . :)

Zaten akşam buluşucaz zaman geçsin diye bol bol buralarda olacağım :)

İnanılmaz ılımlı konuşuyordu .
Yahu 40 dk önce neler diyordum şimdi gene pır pır kalbim :(
Kokusu geldi burnuma :(

Zaten akşam buluşucaz zaman geçsin diye bol bol buralarda olacağım :)

İnanılmaz ılımlı konuşuyordu .
Yahu 40 dk önce neler diyordum şimdi gene pır pır kalbim :(
Kokusu geldi burnuma :(

Seviyorsun hala hislerin çok normal . Her şeyde bir hayır vardır yarın ola hayrola inşallah

Bende yarın ankaraya geliyorum kizilayda nerde buluscaksaniz canli yayinla kk ya baglsnabiliriz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yarın ankaraya geliyorum kizilayda nerde buluscaksaniz canli yayinla kk ya baglsnabiliriz :D

:60: :60: :60:

Aman diyim eksisonsuz aklına en kötüsünü getir, ve karşısında biraz umursamaz dur. Onu görünce hemen salıverme kendini :23: Ben de merakla gelişmelerini bekleyeceğim hadi gazan mübarek olsun :10:

Evet okudum bende yeni. Heyecanini kirmak istemiyorum ama kendini herseye hazirla. Sana geri donse bile yaptiklari affedilir gibi degil. Cani istediginde boyle ortadan kaybolacak mi? Kendimi senin yerine koyuyorum da bir daha nasil guveneceksin, boyle uzaklasmasinin sebebi ne acaba? Umarim aklini karistiran bir kadin degildir uzaklasma sebebi.
Ya bir de sizin iliskinizde kafama takilan birsey var. 2,5 yil ne sevgili ne arkadas garip bir durum varmis. Yani sevgili olmak icin birini sevdigini anlamak icin 2,5 yil cok uzun bir sure. Neden 2,5 yil sonra birdenbire sizinle sevgili olmus da bir ay icinde U donusu yapmis? Benim aklima gelen sizinkine de gelmiyor mu?

Ya bende hazır değildim onunla bir şeyler yaşamaya o da değildi . Birbiinin her derdinde koşan iki dosttuk biz ikimizinde böyle bir talebi olmadı hayatımıza da kimseyi almadık . Memnunduk o dönemde bu durumdan
Zaten o kadar iyi tanıdığım biri ki gözünden anlarım yalan söylediğini . Bir kadın varsa da anlarım .
Nasıl güvenirim ?
Ancak mantıklı bir açıklaması varsa .
Zaten hemen hadi eskisi gibi olalım demem zamanla olursa olur

Ben bile heyecanlandım:)) İnşallah çok güzel geçer gününüz ne çok samimi davran ne çok soğuk. Açık kapı bıraktığını anlasın ama çantada keklik olarak ta görmesin. Bol şans.
İnşallah inşallah .
Dua edin nolur

Seviyorsun hala hislerin çok normal . Her şeyde bir hayır vardır yarın ola hayrola inşallah

Unutmaya başladım diyordum oysa ki .
Amin . Hep demiştim kara gün kararıp kalmaz diye

Ayy onu hiç bilmiyorum oturduğumuz kafeyi yazarım sana . Baktın işler yolunda gitmiyo ikimiz bir olup ağzını burnunu dağıtırız:D

:60: :60: :60:

Aman diyim eksisonsuz aklına en kötüsünü getir, ve karşısında biraz umursamaz dur. Onu görünce hemen salıverme kendini :23: Ben de merakla gelişmelerini bekleyeceğim hadi gazan mübarek olsun :10:

Karşısında mesajlarımdaki gibi soğuk durabilirsem zafer benimdir :)

Mesaj attım . Yarın almam lazım dedim .
Yarın gelicem Ankaraya bende sana yazacaktım dedi.
Ciddi derecede düşük tansiyonum var sıcakta kapı dışarı adım atamıyorum .
İftardan sonra uyar mı dedim .
Uyar . Senin için gelirim Kızılaya dedi
Tamam haberleşiriz iyi geceler sana dedim .
İyi geceler yazdı
O kadar
Heyecandan bayılmak üzereyim .

Ben ikisine de fazlasıyla yandım zaten .

Önceki konularını biliyorum, derdinin gözlük olmadığını da :)
İnşallah yarınki buluşma sizin için iyi olur, mesaj atmakla iyi yapmışsın.
Onun keyfine kalırsa ohooo :51:

Zorla ilşki yürümez seni özlemesine fırsat vermiyordun ya gözlüğü bahane ediyon ya başka bişeyi..bırak aramasın hali hatrini sorduğunda da hemen acma kendini ucuza satıyorsun(mecaz anlamda) merak etsin merak etmek özlemin temelidir merak aşamasında sen adama sesini duyurursan gerisi gelmez.bekle biraz..habersiz kaldın.acma telini cevap yazma mesajına. ..

Emin ol her ilşkide tecrübeyle sabittir.dene ve gör

Önceki konularını biliyorum, derdinin gözlük olmadığını da :)
İnşallah yarınki buluşma sizin için iyi olur, mesaj atmakla iyi yapmışsın.
Onun keyfine kalırsa ohooo :51:

Adamın nazı tuzu değme kadında yok .
Ama bende yarından sonra adım adım onu kapımda Alfonso yapacağım ant ettim :):52:

Unutmaya başladım diyordum oysa ki .
Amin . Hep demiştim kara gün kararıp kalmaz diye

Ayy onu hiç bilmiyorum oturduğumuz kafeyi yazarım sana . Baktın işler yolunda gitmiyo ikimiz bir olup ağzını burnunu dağıtırız:D

Karşısında mesajlarımdaki gibi soğuk durabilirsem zafer benimdir :)

Gazete ve gozluklu birini gorursen o benim :D
Guzel haberler bekliyoruz.. gozlugu unutma ama :)))

Kızlar bilenler biliyor ama bunca zamanlık abuk sabuk hale gelmiş aşk hikayemin özet geçeyim

Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı . Olur ya arkadaşlığın bir tık üstü , sevgililiğin bir altı . Aynen öyledi . 4 sene boyunca .
Her başım sıkıştığında onu aradım . Gece kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaydı o hep .
Ama hep o adam benim sevgilim olsun istedim içten içe .
Bir gün bana '' Eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursam o kadın sen olacaksın '' demişti yıllar önce
Ve o gün 2,5 ay önce geldi .
Benim kız arkadaşlarımla kafa dağıtmaya çıktığım bir gece bana ''Sen benim ol '' dedi . Hazırım mutluluk vadediyorum dedi .
ve sonra ...
Peri masalı gibi 1 ay geçirdik .
Yatağıma kahvaltılar , güzel mesajlar , vaadler , bayram değil seyran değil hediyeler ...
Benim çok su içmem lazım . İçtiğim suya kadar dikkat etmeler .
İş başvurularımda benden çok heyecanlanan .
Her sabah uyandırdım 1 ay boyunce . O telefonu öyle bir açardı ki '' Canım '' diye içinin en derininden gelirdi o canım bilirdim
Gittiğimiz fasılda gözlerimin içine baka baka , canına kata kata dans etmeler .
Filmlerdeki peri masalıydık biz .

Okulum bitti . Sonra çok bocaladım .
Çalışıyor . İnşaat mühendisi . ve çok yoğun .
Ben okul bittikten sonra sürekli ilk günkü ilgiyi aradım .
Sürekli bunalttım . Sürekli aradım , yazdım . Darladım yani .
Adamı soğuttum kendimden .

Bir gün artık ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi .
Sen beni arayana kadar aramayacağım seni dedim .
1 hafta aramadım .
Kendi mesaj attı sağlığımı sordu o kadar.
sonra görüşelim dedim .
Bir türlü ayarlayamadık . Şehirdışında sürekli şirket her gün başka yere gönderiyor .

En son 5 gün önce güneş gözlüğüm sende kalmıştı ya ne zaman alabilirim diye mesaj attım .
Haftaiçi döneceğim o zaman haber veririm dedi .
Bende ayarlayamazsak bir yer söyledim iş yerine yakın oraya bırakabilirsin dedim
Vazmıgeçtik yani görüşmekten dedi
Ayarlayamazsak gözlük önemli falan dedim .
Tamam haber vereceğim dedi .

Ve hala aramadı . 1 günlüğüne geldi geri çıktı Ankara dışına .
Şu an nerede bilmiyorum
Pazar sabahı memleketime gideceğim ve yolda arabayı ben kullanacağım .
Hava çok sıcak çok güneşli .
Gözlüğümü almam lazım artık . Taksidini bile ödemedim daha :(

Napayım ne edeyim ben şimdi kızlar . 500-600 liralık gözlüğü ona bağışlayamam

Zorunlu düzeltme :
Bütün konularımı okumanızı beklemiyorum ama beni terkederken bile ya eksi artık bu iş bitti sen sağ ben selamet hakkını helal et demeyen beni günlerce sürüm sürüm süründüren bir adam var karşımızda .
Kendindeki emaneti vermek için bile aramıyor .
Ortak arkadaşlarımız var , dershanemdeki öğretmen arkadaşlarıma bile bırakabilir ( işyeriyle dershanem 3 dk )
Bunları da kabul etmeyen bir adam .
Ne yapayım .
Başımın gözümün sadakası olsun . Gitsin başka kızlara hediye etsin mi deseydim ?
Beni perişan etmiş ve TEK BİR AÇIKLAMA bile yapmamış adama değil gözlük 1 çöp bile BIRAKMAM !!!

amaan kalp kırıp kırmamayı kafasına takmayan adama kibar olmaya çalışma boşver. açık açık söyle, mazeret mi üretmek istediğimi sanıyosun de. yaz geldi ben güneşe nasıl çıkayım onca para verdim ona hazırda bi gözlüğüm varken yeni birini niye alayım diye söyle.

Hadi bakalım görelim seni. :52:

İnşallah çok teşekkür ederim lilyeennnn :)

Gazete ve gozluklu birini gorursen o benim :D
Guzel haberler bekliyoruz.. gozlugu unutma ama :)))

Aslında baktım işler kötü gidiyo bu sefer gözlüğü alır başka bir şeyimi bırakırım al sana bahane:D

İnşallah çok teşekkür ederim lilyeennnn :)

Aslında baktım işler kötü gidiyo bu sefer gözlüğü alır başka bir şeyimi bırakırım al sana bahane:D

Oda guzel tabi :)
Arkadasin dedigi gibi kartlari acik oyna su saatten sonra kaybedecek bisiyin yok zaten :) aman cuzdani birakmada :)

Ayyy canim bnm cok tatlisin bnabir arkadsi hatrlttin bu arkadsm nisanliydi nisanldgi kiznn dislerini kndi parasiyla dislerini yaptirmis sonra kiz erkkten ayrildi esime tuhhhhhhhhhhhh nisani atti bari dislernn parasni verseydi dedi ahhhh cnm o beyfndiden hoslanyr musun git al gözlüğü nu ewine git
Kızlar bilenler biliyor ama bunca zamanlık abuk sabuk hale gelmiş aşk hikayemin özet geçeyim

Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı . Olur ya arkadaşlığın bir tık üstü , sevgililiğin bir altı . Aynen öyledi . 4 sene boyunca .
Her başım sıkıştığında onu aradım . Gece kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaydı o hep .
Ama hep o adam benim sevgilim olsun istedim içten içe .
Bir gün bana '' Eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursam o kadın sen olacaksın '' demişti yıllar önce
Ve o gün 2,5 ay önce geldi .
Benim kız arkadaşlarımla kafa dağıtmaya çıktığım bir gece bana ''Sen benim ol '' dedi . Hazırım mutluluk vadediyorum dedi .
ve sonra ...
Peri masalı gibi 1 ay geçirdik .
Yatağıma kahvaltılar , güzel mesajlar , vaadler , bayram değil seyran değil hediyeler ...
Benim çok su içmem lazım . İçtiğim suya kadar dikkat etmeler .
İş başvurularımda benden çok heyecanlanan .
Her sabah uyandırdım 1 ay boyunce . O telefonu öyle bir açardı ki '' Canım '' diye içinin en derininden gelirdi o canım bilirdim
Gittiğimiz fasılda gözlerimin içine baka baka , canına kata kata dans etmeler .
Filmlerdeki peri masalıydık biz .

Okulum bitti . Sonra çok bocaladım .
Çalışıyor . İnşaat mühendisi . ve çok yoğun .
Ben okul bittikten sonra sürekli ilk günkü ilgiyi aradım .
Sürekli bunalttım . Sürekli aradım , yazdım . Darladım yani .
Adamı soğuttum kendimden .

Bir gün artık ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi .
Sen beni arayana kadar aramayacağım seni dedim .
1 hafta aramadım .
Kendi mesaj attı sağlığımı sordu o kadar.
sonra görüşelim dedim .
Bir türlü ayarlayamadık . Şehirdışında sürekli şirket her gün başka yere gönderiyor .

En son 5 gün önce güneş gözlüğüm sende kalmıştı ya ne zaman alabilirim diye mesaj attım .
Haftaiçi döneceğim o zaman haber veririm dedi .
Bende ayarlayamazsak bir yer söyledim iş yerine yakın oraya bırakabilirsin dedim
Vazmıgeçtik yani görüşmekten dedi
Ayarlayamazsak gözlük önemli falan dedim .
Tamam haber vereceğim dedi .

Ve hala aramadı . 1 günlüğüne geldi geri çıktı Ankara dışına .
Şu an nerede bilmiyorum
Pazar sabahı memleketime gideceğim ve yolda arabayı ben kullanacağım .
Hava çok sıcak çok güneşli .
Gözlüğümü almam lazım artık . Taksidini bile ödemedim daha :(

Napayım ne edeyim ben şimdi kızlar . 500-600 liralık gözlüğü ona bağışlayamam

Zorunlu düzeltme :
Bütün konularımı okumanızı beklemiyorum ama beni terkederken bile ya eksi artık bu iş bitti sen sağ ben selamet hakkını helal et demeyen beni günlerce sürüm sürüm süründüren bir adam var karşımızda .
Kendindeki emaneti vermek için bile aramıyor .
Ortak arkadaşlarımız var , dershanemdeki öğretmen arkadaşlarıma bile bırakabilir ( işyeriyle dershanem 3 dk )
Bunları da kabul etmeyen bir adam .
Ne yapayım .
Başımın gözümün sadakası olsun . Gitsin başka kızlara hediye etsin mi deseydim ?
Beni perişan etmiş ve TEK BİR AÇIKLAMA bile yapmamış adama değil gözlük 1 çöp bile BIRAKMAM !!!

Oda guzel tabi :)
Arkadasin dedigi gibi kartlari acik oyna su saatten sonra kaybedecek bisiyin yok zaten :) aman cuzdani birakmada :)

Elimi masaya vurup seviyorum ulaaan
Ya benimsin ya ölüsün mü desem ki :)
Cüzdanı bırakmayayım ne bıraksam ki 4 5 gün lazım olmayacak :D

Ayyy canim bnm cok tatlisin bnabir arkadsi hatrlttin bu arkadsm nisanliydi nisanldgi kiznn dislerini kndi parasiyla dislerini yaptirmis sonra kiz erkkten ayrildi esime tuhhhhhhhhhhhh nisani atti bari dislernn parasni verseydi dedi ahhhh cnm o beyfndiden hoslanyr musun git al gözlüğü nu ewine git

:) sökerdim o dişleri ağzından :)
Mesajlaştık az önce kalpten gideceğim sandım .
Buluşacağız yarın:):)

Kndni brz agirdan sat :47: boyle ne bileyim az ve öz konus :21:

Cuneyt Arkın a bagladik :) gun gelecek o böyle bagiracak duruma gelecek iinnnsaaalllaahh :)

Back
X