Hala aramadı ...

Sallamıyormuş havası mı vermeliyim acaba

Ayy inşallaah:)
Ayrıca hiç de çekilmez bir kız değilsin çok minnoşsun:)

Cok tesekkurler ya demi cok tatlisim ama anlatamiyorum insanlara :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sallamıyormuş havası mı vermeliyim acaba

Ayy inşallaah:)
Ayrıca hiç de çekilmez bir kız değilsin çok minnoşsun:)

Yok o kadarda fazla olur kiz bak sana bir olay anlatayim
bir adam bir kizdan hoslanmis ...
Ve kizla knsmk icn evine gidyr .....bir cicekle ...kizin evi 3.kat we asansor yokmus zor bela cikmis
Kizin kapisini calmis iste kiz acmis kiz evlnmycgni sylms bu arada cicegi kiza vermis bu adam merdivenlerden asagi inmis yaaa gidip cicekleri alayim diyor;
Simdi kim cikacak merdivenleri tkrr dyr ....Ayyyy oldum gulmekten buna yaaa ve hep gulerim:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1;:1;;

:)
İnsanları yargılamak ne kadar kolay değil mi ?
Evet ben parasnın malının hesabını tutmaktan birini sevmenin ne demek olduğunun ayırdına varamıyorum .

Genelde kafama yatmayan bir durum olduğunda ben önce üyenin eski konularına bir göz gezdiririm ki yapıcı ve akılcı bir yorum yapabilmem kolay olurdu .
Zira konuyu bağlama şeklim gözlük olmuş .
Evet onu son kez görmek istiyorum .
Gözlük de bunun bir noktada bahanesi .
Ama beni istemiyorsa hayır kurumu değilim dimi , bağışlayayım .
Ayaklarına mı kapanayım

Pardon da yargilamaktan ziyade baslangicla.sonuc uymayinca bu ask hikayesini gozluk icin mi yaziyorsunuz demeden edemedim. Deseydiniz ki ayrildik hic birsey hissetmiyorum olan gozluge oldu hicte bukadar tuhaf gelmezdi. Ki zorunlu duzeltmeyide gorunce bu ne alakasiz demedende gecemeyecegim ask hikayenizi anlatin gozluk diyin ardindan gorusmek icin bahane diyip sonra da duzeltmede hayir kurumu degilim diyin. Ayrica her yorumu yargilamak olarak alacaksaniz hic konu acmayin bence

Aşkınızı anlatırken çok güzeldi başları ama sonu çok ilginç olmuş.

Siz gözlüğü değil onunla iletişime geçmek istiyorsunuz.

Sizinde söylediğiniz gibi adamı bunaltmışsınız. Ee işine yoğunsa hepsi üstüste geldi

İlişkinizin bitip bilmediği daha tam belli olmadan gözlük deyip dahada soğumuşsun adamı.

Bitmeden ilişkiniz gözlüğü eninde sonunda verir siz en iyisi yola çıkmadan başka gözlük alın ;)

Oo aramadan da artık aramayın oluruna bırakın lütfen...

Hepsini okumamıştım buluşma olacağını şimdi gördüm hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Kızlar bilenler biliyor ama bunca zamanlık abuk sabuk hale gelmiş aşk hikayemin özet geçeyim

Üniversitede okurken bir arkadaşım vardı . Olur ya arkadaşlığın bir tık üstü , sevgililiğin bir altı . Aynen öyledi . 4 sene boyunca .
Her başım sıkıştığında onu aradım . Gece kaç olursa olsun telefonun diğer ucundaydı o hep .
Ama hep o adam benim sevgilim olsun istedim içten içe .
Bir gün bana '' Eğer bir gün bir ilişkiye hazır olursam o kadın sen olacaksın '' demişti yıllar önce
Ve o gün 2,5 ay önce geldi .
Benim kız arkadaşlarımla kafa dağıtmaya çıktığım bir gece bana ''Sen benim ol '' dedi . Hazırım mutluluk vadediyorum dedi .
ve sonra ...
Peri masalı gibi 1 ay geçirdik .
Yatağıma kahvaltılar , güzel mesajlar , vaadler , bayram değil seyran değil hediyeler ...
Benim çok su içmem lazım . İçtiğim suya kadar dikkat etmeler .
İş başvurularımda benden çok heyecanlanan .
Her sabah uyandırdım 1 ay boyunce . O telefonu öyle bir açardı ki '' Canım '' diye içinin en derininden gelirdi o canım bilirdim
Gittiğimiz fasılda gözlerimin içine baka baka , canına kata kata dans etmeler .
Filmlerdeki peri masalıydık biz .

Okulum bitti . Sonra çok bocaladım .
Çalışıyor . İnşaat mühendisi . ve çok yoğun .
Ben okul bittikten sonra sürekli ilk günkü ilgiyi aradım .
Sürekli bunalttım . Sürekli aradım , yazdım . Darladım yani .
Adamı soğuttum kendimden .

Bir gün artık ayrılmak mı istiyorsun dedim . Bilmiyorum dedi .
Sen beni arayana kadar aramayacağım seni dedim .
1 hafta aramadım .
Kendi mesaj attı sağlığımı sordu o kadar.
sonra görüşelim dedim .
Bir türlü ayarlayamadık . Şehirdışında sürekli şirket her gün başka yere gönderiyor .

En son 5 gün önce güneş gözlüğüm sende kalmıştı ya ne zaman alabilirim diye mesaj attım .
Haftaiçi döneceğim o zaman haber veririm dedi .
Bende ayarlayamazsak bir yer söyledim iş yerine yakın oraya bırakabilirsin dedim
Vazmıgeçtik yani görüşmekten dedi
Ayarlayamazsak gözlük önemli falan dedim .
Tamam haber vereceğim dedi .

Ve hala aramadı . 1 günlüğüne geldi geri çıktı Ankara dışına .
Şu an nerede bilmiyorum
Pazar sabahı memleketime gideceğim ve yolda arabayı ben kullanacağım .
Hava çok sıcak çok güneşli .
Gözlüğümü almam lazım artık . Taksidini bile ödemedim daha :(

Napayım ne edeyim ben şimdi kızlar . 500-600 liralık gözlüğü ona bağışlayamam

Zorunlu düzeltme :
Bütün konularımı okumanızı beklemiyorum ama beni terkederken bile ya eksi artık bu iş bitti sen sağ ben selamet hakkını helal et demeyen beni günlerce sürüm sürüm süründüren bir adam var karşımızda .
Kendindeki emaneti vermek için bile aramıyor .
Ortak arkadaşlarımız var , dershanemdeki öğretmen arkadaşlarıma bile bırakabilir ( işyeriyle dershanem 3 dk )
Bunları da kabul etmeyen bir adam .
Ne yapayım .
Başımın gözümün sadakası olsun . Gitsin başka kızlara hediye etsin mi deseydim ?
Beni perişan etmiş ve TEK BİR AÇIKLAMA bile yapmamış adama değil gözlük 1 çöp bile BIRAKMAM !!!

Okudum ne güzel dedim ortada bir aşk var yaşanmışlıklar,özlemler falan mesele gözlüğe gelince takılı kaldım açıkçası :) Ben olsam gözlüğü araya hiç katmazdım.Boş verin gözlüğü kendisinin düşünmesi lazım hem. Bitiyorsa da saygılı bir şekilde bitsin.

kız al o gözlüğü eski sevgilinden nasılsa 5 para etmezmiş adam ne yap et al gözlüğün ondan daha kıymetli olduğunu bilsin yeter :1: buda bi ima sonuçta :)

Konuyu resmen boşuna okudum.... Okadar oku okuu snra gözlüğümü alamadım okadar para verdim falan filan.. Pes arkadaşım yani... ne gözlükmüş be

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Defalarca gözlüğün buyuk oranda bahane oldugunu yazmis olsamda inatla ve israrla canlari nasil istiyorsa o sekilde algilayan arkadaslarima soyleyecek sözüm yok . Tek tek cevap verip kendimi yoramayacagim .
Benim hissetiklerimi , dusunduklerimi anlamanizin tek yolu bunlari yasamaniz . Ha dusmanim yasamasin tabii istemem .
Daha fazla uzatmayacagim

Defalarca gözlüğün buyuk oranda bahane oldugunu yazmis olsamda inatla ve israrla canlari nasil istiyorsa o sekilde algilayan arkadaslarima soyleyecek sözüm yok . Tek tek cevap verip kendimi yoramayacagim .
Benim hissetiklerimi , dusunduklerimi anlamanizin tek yolu bunlari yasamaniz . Ha dusmanim yasamasin tabii istemem .
Daha fazla uzatmayacagim

Ama siz yazının en sonunda

'' Hava çok sıcak çok güneşli .
Gözlüğümü almam lazım artık . Taksidini bile ödemedim daha :(
Napayım ne edeyim ben şimdi kızlar . 500-600 liralık gözlüğü ona bağışlayamam ''

deyince öyle anlaşıldı. O şekilde algılayan arkadaşlarında ben dahil sucu yok yani. Yoksa biz zevk almadık sizin üzülmenizden allah kimseye yaşatmasın. Umarım sizde bir an önce atlatırsınız bu durumu..

ayrılık sonrası döndüğünüz ruh hali tamamen maddiyat mı....???? yuhhh yani siz şimdi oturup ohhh şurda şunları harcamıştı ,burda şu hediyeyi almıştı gibi hesaplarda yapıyor musunuz???

ve ya ona aldığınız hediyeleri de tekrar iade istediniz mi????

merak etmeyin hanımefendiii...gözlüğünüzü başka birine hediye etmez...herkes sizin kadar hesaplar peşinde değil....

ayrılık sonrası döndüğünüz ruh hali tamamen maddiyat mı....???? yuhhh yani siz şimdi oturup ohhh şurda şunları harcamıştı ,burda şu hediyeyi almıştı gibi hesaplarda yapıyor musunuz???

ve ya ona aldığınız hediyeleri de tekrar iade istediniz mi????

merak etmeyin hanımefendiii...gözlüğünüzü başka birine hediye etmez...herkes sizin kadar hesaplar peşinde değil....

valla dayanamayıp yazdım karşı tarafın avukatı gibi konuşmuşsunuz empati yapmanı öneriyorum bu kadar sığ düşünceli olmayın Allah aşkına ya
gözlük konu sahibinin malı niye adamda kalacak ki tabiki alacak şu yazdığınız cümleler sanki konu sahibi eski sevgilisini yıllarca sömürmüşte şimdi bir gözlüğün peşine takılmış havasında cümleler yapmayın lütfen .....

Son düzenleme:
keşke sonunda 'gözlük bahanesiyle onu görmek istiyorum' deseydiniz, biz de sonunda ufak bi şok geçirip, en sonunda da gülmek zorunda kalmazdık :1:

Son düzenleme:
Back
X