Hala gebelik testi yapamadım

Burada kalbini açarak yardım isteyen her insana saygım var ve kimseyi yargılamak gibi bir şey aklıma bile gelemez. Doğru bildiğimi aktarıp derdinizi hafifletmeye çalıştım. Canınızı sıkmayın. Ötesi berisi sizin kendi iç hesabınızla alakalı. Ama önceliğimiz kafanızdan şu olası hamilelik meselesini atmış olmanız. Ayrıca şunu da belirteyim. Annelik hormonları öylesine güçlüdür ki, içindeki bebek beş on günlük bile olsa hamile olduğunu hisseden çok anne tanıdım. Yani o hissiyat sizde yoksa bu da sonucun negatif olması için 4. Sebep oluyor. Bu kadar sebepten sonra rahat bir uyku çekersiniz artık. :) yaşadığınız şeyden pişmansanız pişmanlığını, mutluysanız mutluluğunu yaşayın. Bu hayat sizin. Lakin hayatta bazen tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur. Bu durum da onlardan biri. Yemeye niyet edilirken tüm sonuçları hesaplayıp tadına bakılırsa daha az pişmanlık, daha çok huzur olacaktır. Kendinizi affedin ve bundan sonrasında her ihtimali hesaplayın. Benim önerim bu.

Ben ultra erken alirim diye dusunmustum diger testlere nedense guvenemedim. Ama ayniymis heralde ya bir fark yokmus
Eger uzerinden o kadar zaman gecmisse dogru sonuc verir diye tahmin ediyorum. Hos ben kan testinde 1725 gormusken predictor erken gebelik testinde belli olmamisti yani markayla alakasi yok hem de 25 tl bayilmistim

Cahillik ettim. Soylediklerinizde cok haklisiniz. Bana yardimci olmaya calistiginiz icin minettarim. Cok tesekkur ediyorum tekrar ve tekrar. Elestiren kesimi de anlarim. Ama o kadar abarttilar ki isitmedigim laf soz kalmadi. Guzellikle soyleyen herkese guzelce cevap vermeye calisiyorum. Kendimi affetme konusuna gelince de... bilmiyorum. Bir daha cesaret edemem gibi geliyor boyle seylere

Eger uzerinden o kadar zaman gecmisse dogru sonuc verir diye tahmin ediyorum. Hos ben kan testinde 1725 gormusken predictor erken gebelik testinde belli olmamisti yani markayla alakasi yok hem de 25 tl bayilmistim
Korkutma beni nolur :'( tek test mi denedin

Yazılmış ama anlamınız için bi de ben yazayım. Üstüne görme adet kanaması gibi olmazzzzz!!! Lekelenme veya damla damla şeklinde olur.

Yorumunuzu çok beğendim.

Yazılmış ama anlamınız için bi de ben yazayım. Üstüne görme adet kanaması gibi olmazzzzz!!! Lekelenme veya damla damla şeklinde olur.
Ben internetten baktigimda bazi kadinlar regl olduklari konusunda oyle iddiali konusmuslar ki tereddute dustum. Tesekkur ederim

Bu sizi evlilikten ya da cinsellikten asla soğutmasın. Bizim ülke insanımızın en büyük eksik yanı sevişmeyi öcü gibi görmek ve korkmak. Bazıları evlenip yaşamayı uygun bulur, ki kafa rahatlığı için oldukça iyi bir karardır. Bazıları aşık olur ve kendiliğinden gerçekleşir bu. Bazıları da bunu hiç önemsemeden yaşar. Herkes kendince haklı herkes değerli. Kimse kimsenin üstüne gelmesin birbirimizi sevebildiğimiz sürece daha doğru kararlar vermemiz kolaylaşacaktır. Ha bir kere yaşadınız diye kendinizi ahlaksız hissetmenin luzumu da yok. Hayat sizin ister pişman olur töbenizi edersiniz ister daha fazlasını da yaşarsınız. Fakat hep savunduğum şudur ki, bilinçsiz ya da sevgisiz anne babanın cezasını asla çocuklar çekmemeli. O yüzden tüm korunma yöntemlerine hakim olmalısınız. Evliyken de geçerlidir bu durum. Bilmenin kimseye zararı olmaz. Ama bilgi eksikliğiniz size imkansız bir hamilelik düşüncesini ne zamandır gerçekmiş gibi yaşatıp hayatı dar ediyor. Karşınızdaki, tecrübesizliğinizi kullanır ve çok yanlış bir zamanda mecburen evlenmek ya da babasız çocuk doğurmak zorunda kalabilirsiniz. Çok dikkat etmeli, çünkü bir bebek bir dünyadır.

Yaw kadınlar da regl olarak düşünüp öyle yazıyolar ama ilgisi yok. Bende yaşıyorum onu şu an hiç öyle regl gibi değil.
Aa gebe misin ? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)) evet biraz salliyolar galba ya su testi yapayim da heryere yazicam oyle bisey yok diye

Üffff kendimi tokatlıcam artık. Madem cebinde 5 kuruşun yok her ihtimale karşı başına gelebilecekleri düşünüp sevişmeyiverseydin. Ayrıca ertesi gün hapı da kullanmışsın zaten. Böyle tutuşcaksanız ne yapıyosunuz

Tek test denedim canim. Sunu demeye calisiyorum pahali test her zaman iyi test demek degildir. Pahali teste verecegin parayla zaten gidip kan testi yapabiliyorsun
Zaten aradan zaman gecmis su anda bende gebelik varsa belli olmasi lazim baya baya testte. Insallah da olur. 2 3 tane alayim yine de ben

Tesekkur ederim kendini tokatlamani istemem asla. Elestirilerin icin minnettarim. Kendini tokatlattiracak kadar sacma bi soruda gorus paylastigin icin de ozur dileriiimmmm

Evet yine sonuna kadar destekledigim bir konusma olmus. Eger hamile.olsaydim o cana kiyamazdim. Ve dogdugunda hayatim onun uzerine kurulu olurdu. Evet yine de bedelini cocuklar odememeli hicbir zaman

Oğluma hamile olduğumu bende hissetmiştim. Çok haklısnız. Adet öncesi test yaptm ve pozitifti. Doktora gittim adet öncesi imkansız dedi . Ve kan testide pozitifti . Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…