- 18 Aralık 2017
- 296
- 128
- 18
- 31
- Konu Sahibi Kadinsoruyor
-
Cok tesekkur ederim. Ne korkutucu birseymis insan cok zor ikna oluyor gercekteÜstüne görme adet gibi olmaz en fazla 2 gün sürer o da leke leke kanama bile değil hem adete bir hafta kala gebelik şansının en düşük olduğu zaman bence rahat ol bişey yok
Allah saglikla yasatsin bahtindan guldursun insallah :))) bazen oluyor hormonlara bagli.Oğluma hamile olduğumu bende hissetmiştim. Çok haklısnız. Adet öncesi test yaptm ve pozitifti. Doktora gittim adet öncesi imkansız dedi . Ve kan testide pozitifti . Çok şükür
Amin tşkler.Allah saglikla yasatsin bahtindan guldursun insallah :))) bazen oluyor hormonlara bagli.
İşte hayat senin için bu belirtiler çok korkunc biz de bu belirtileri yaşayalım diye milyarlar harcıyoruzCok tesekkur ederim. Ne korkutucu birseymis insan cok zor ikna oluyor gercekte
Allah isteyen herkese nasip etsin insallahİşte hayat senin için bu belirtiler çok korkunc biz de bu belirtileri yaşayalım diye milyarlar harcıyoruz
Böyle ilişkilerde bulunmalı miyim diye sormamiski böyle ilişkilerde bulunmaması gerektiğini söyleyelimBu benim icin ahlak disi bir olay rabbim çocuklarımıza guzel bir ahlak versin bu yorumumu begenmeyen kisilerde konu sahibiyle ayni zihniyetdedir hamile degilsin diyeceginize boyle iliskilerde bulunmamasi gerektigini belirtmelisiniz beraber ol adam ceksin gitsin hamile kalmaktan kork oraya gelene kadar korkulacak o kadar cok sey var ki allah yardımcınız olsun insallah
Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacazHanimlar icinizden bana kızacaklar olacaktır simdi. Haklisiniz da. Daha önce de sormuştum gebelik mevzusunu. Ama maalesef ki hala baska ilceye gidemedim cunku cebimde bes kurus param yok. Erkek arkadasimla da yollarimizi ayirdik. Bilenler bilir iyi seyler yasamadik. Sonuç, kasık agrisi ve ara ara gelen hafif bel agrisindan baska hicbir belirtim yokadetime 1 hafta kala yasamisyim iliskiyi 1 hafta sonra da adet oldum. Ama korkuyorum cunku ustune görme diye birsey varmis. Artık ne yapacagimi bilmiyorum. Bu pazartesi icin ailemi zorladim biraz para alabilirim belki. Ama beklemek cok ama cok zor. Ne yapacagimi sasirdim. Yardimci olur musunuz ?
Tesekkur ederim Allah kime verecegini biliyor anlasılan. Agzımızdan çikan cumlelere bakarsak :)))) Tesekkur ederim guzel yorumlarin icinKurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Bosver arkadaşim Allah kime vermeyecegini biliyor demek ki :)))oha noluyoruz ya. bizim gibi tertemiz insanlara vermez? baya temiz bir yorum!
Bir gün anne olucam diyip kelimeleri seçmek lazım aslında.Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Evet bugün herkes bir sinirli. Sanki bir ben yasadim boyle seyleri :))) ama olsun sorun yok.Bir gün anne olucam diyip kelimeleri seçmek lazım aslında.
Bugün ne çok tepeden bakan var ya :/
Benim için var. Yarın bir gün kızın olur, kız kardeşin olur, yahu onu geç nefsine hakim olamazsın o zaman da bunları duymayı beklicek misin?Evet bugün herkes bir sinirli. Sanki bir ben yasadim boyle seyleri :))) ama olsun sorun yok.
Biliyor musun insanlar ne yaparsak yapalim bir sekilde elestirip hakaret ediyorlar. Yani ben kendimi bildikten sonra kimin ne dedigi umrumda bile degil. Ki zaten boyle bir üslup kullanan kisileri de cok fazla ciddiye almamak gerekiyor. E elimizdeki malzeme malum. Ne dersen de bir yerlerden gecip beyne ulasmiyor dusunceler :)))Benim için var. Yarın bir gün kızın olur, kız kardeşin olur, yahu onu geç nefsine hakim olamazsın o zaman da bunları duymayı beklicek misin?
Bana göre de ters ama bu nasıl bir üslüp ya, güya bunlar dini öğretirler sorsan.
Bırakın geçin, birşey öğretemiyorsanız soğutmayın insanları ya offff...
herseye cevap verecek kadar kapasiteli ve bilgilisiniz boyle bi soruyu bilemeyecek kadar cahil degilsinizdir umarimEvet tesekkur ederim tam da bunu sormustum sorumda :))) en alakali gorus bu olmus
kibledimBiliyor musun insanlar ne yaparsak yapalim bir sekilde elestirip hakaret ediyorlar. Yani ben kendimi bildikten sonra kimin ne dedigi umrumda bile degil. Ki zaten boyle bir üslup kullanan kisileri de cok fazla ciddiye almamak gerekiyor. E elimizdeki malzeme malum. Ne dersen de bir yerlerden gecip beyne ulasmiyor dusunceler :)))
Tesekkur ederim yorumlarin icin :)))kibledim
Neden?kibledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?