Hala gebelik testi yapamadım

Oğluma hamile olduğumu bende hissetmiştim. Çok haklısnız. Adet öncesi test yaptm ve pozitifti. Doktora gittim adet öncesi imkansız dedi . Ve kan testide pozitifti . Çok şükür
Allah saglikla yasatsin bahtindan guldursun insallah :))) bazen oluyor hormonlara bagli.

Böyle ilişkilerde bulunmalı miyim diye sormamiski böyle ilişkilerde bulunmaması gerektiğini söyleyelim

Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz

Kurban olduğum rabbim sizin gibi o.... verirde bizim gibi çabalayan çok isteyen tertemiz insanlara vermez ya Rabbim büyük elbet bir gün anne olacaz
Tesekkur ederim Allah kime verecegini biliyor anlasılan. Agzımızdan çikan cumlelere bakarsak :)))) Tesekkur ederim guzel yorumlarin icin

Evet bugün herkes bir sinirli. Sanki bir ben yasadim boyle seyleri :))) ama olsun sorun yok.
Benim için var. Yarın bir gün kızın olur, kız kardeşin olur, yahu onu geç nefsine hakim olamazsın o zaman da bunları duymayı beklicek misin?
Bana göre de ters ama bu nasıl bir üslüp ya, güya bunlar dini öğretirler sorsan.
Bırakın geçin, birşey öğretemiyorsanız soğutmayın insanları ya offff...

Biliyor musun insanlar ne yaparsak yapalim bir sekilde elestirip hakaret ediyorlar. Yani ben kendimi bildikten sonra kimin ne dedigi umrumda bile degil. Ki zaten boyle bir üslup kullanan kisileri de cok fazla ciddiye almamak gerekiyor. E elimizdeki malzeme malum. Ne dersen de bir yerlerden gecip beyne ulasmiyor dusunceler :)))

kibledim

bi kac kere sordum ama cvp alamadim kib ledim ne demek? kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…