Merhaba herkese
Öncelikle lütfen önyargılı olmayın uzun uzadıya her şeyi yazıp sizi sıkmak istemiyorum
Kısacası şu,benim ailem öz annembabam kardeşlerim çok menfaatçi insanlar..
İşi size düşünce arar sorar işi bitince 1 ay ben aramayayım aramazlar
14 yıllık evliyim evime benim için hiç gelmediler hep bi yolları düştü düğün cenaze bana da uğrayıp gittiler(beklentim yok ama 14 yılda bir kerecik de benim için gelselerdi dediğim oluyor) diğer kardeşim benden kaç bin km uzakta ona kaç defa gittiler,dedikleri şu “o yabancıyla evli kimsesiz hissetmesin” alakaya maydanoz
Kardeşlerim annem sürekli para mevzusu için beni arar (kendileri bir sürü mala mülke sahip)
Yine de kırmam Elimden geldiğini yaparım yapmadığım bi kerede söver sayar küserler (erkek kardeşim 1 yıldır benle konuşmaz bayram mesajı bile atmaz)
Neyse şimdi herkes annemin evinde toplanmış 1haftadır, bi ben yokum (9 kardeşiz)
Neden işiniz düşünce aranan ben oluyorum da neden beni de o ortama çağırmadınız demek isterdim ama haklıyken haksız duruma düşerim,sitemli bi mesaj attım gülücüklü falan
“Aaa hiç aklımıza gelmedin” dediler
Reva mı ?
Uzun bi süre annem faturasını ödeyemedi (babamla kötü olmuştu) beni aradı maaşıma bağladım otomatik ödeniyor,her ay binlerce dakikası var bir kerecik beni aramaz
Ee hani eskiden dakikam yok diyordun aramıyordun şimdi neden aramıyorsun demek istiyorum da diyeceği eminim ki şu olacak “hayırdır minnet mi ediyorsun faturamı ödediğin için”falan filan..
Boşuna mı takıyorum?
Yıllardır böyleler hep ben yokmuşum gibi keyif çatıyorlar ama işleri düşünce ilk aranan benim ama her defasında da günlerce ağlayıp zırlıyorum