Hala her defasında çok ağlıyorum

Asla taraflı anlatmadım eksik vardır fazlası yok..
Annem ki beni ne zaman arasa “acaba yine ne isteyecek” düşüncesi yaratıyor bende
Çünkü asla beni çocuklarımı eşimi sormak için aramıyorlar
Ya arar para ister ya başka birinin sorunu için fikir vermemi ister..
Benim için değil..
Bu yaşadıklarınıza izin veren kendinizsiniz. istemezseniz kimse sizi üzemez ağlatamaz.. HAYIR demeyi öğrenmelisiniz. Bırakın kim ne düşünürse düşünsün rahat olun.

Çantada keklik olmayın ne kendi ailenize ne eşinizin ailesine..Bazı şeyleri siz kaldırabiliyorsanız onlarda kaldırabilir..

Merhaba herkese
Öncelikle lütfen önyargılı olmayın uzun uzadıya her şeyi yazıp sizi sıkmak istemiyorum
Kısacası şu,benim ailem öz annembabam kardeşlerim çok menfaatçi insanlar..
İşi size düşünce arar sorar işi bitince 1 ay ben aramayayım aramazlar
14 yıllık evliyim evime benim için hiç gelmediler hep bi yolları düştü düğün cenaze bana da uğrayıp gittiler(beklentim yok ama 14 yılda bir kerecik de benim için gelselerdi dediğim oluyor)

Kardeşlerim annem sürekli para mevzusu için beni arar (kendileri bir sürü mala mülke sahip)
Yine de kırmam Elimden geldiğini yaparım yapmadığım bi kerede söver sayar küserler (erkek kardeşim 1 yıldır benle konuşmaz bayram mesajı bile atmaz)

Neyse şimdi herkes annemin evinde toplanmış 1haftadır, bi ben yokum (9 kardeşiz)
Neden işiniz düşünce aranan ben oluyorum da neden beni de o ortama çağırmadınız demek isterdim ama haklıyken haksız duruma düşerim,sitemli bi mesaj attım gülücüklü falan
“Aaa hiç aklımıza gelmedin” dediler
Reva mı ?
Uzun bi süre annem faturasını ödeyemedi (babamla kötü olmuştu) beni aradı maaşıma bağladım otomatik ödeniyor,her ay binlerce dakikası var bir kerecik beni aramaz

Ee hani eskiden dakikam yok diyordun aramıyordun şimdi neden aramıyorsun demek istiyorum da diyeceği eminim ki şu olacak “hayırdır minnet mi ediyorsun faturamı ödediğin için”falan filan..

Boşuna mı takıyorum?
Yıllardır böyleler,ben yokmuşum gibi keyif çatıyorlar ama işleri düşünce ilk aranan benim ancak ben buna alışamadım her defasında da günlerce ağlayıp zırlıyorum :KK43:
Ben hepsini engeller huzura kavusurdum sanirim ya da numaralarini silerdim 🤷🏼‍♀️

Konuyu anlamamışsınız beni kullanmaları hoşuma gitmiyor evet ortam asla bana göre değil ama çağırılmayacak kadar yakın değilsem o zaman para da istememeleri gerekiyor DEĞİL mi ?
Ne yazdıysanız onu anladım, beni çağırmadılar biri bile çağırmadı yazan sizsiniz. Sanki çağırmazlar ama para isteyebilirler demişim gibi neyin sitemini yapıyorsunuz bana? O zaman siz de kendinizi kullandırtmayacaksınız.

Ben ailenin miskiniydim bekarken de öyleydim çocukken de
Büyüğüm temizlik yapar bağırır annem gelir beni döverdi ablan sinirlenmesin derdi
Küçüğüm oyun isterdi oynamak istemesem annem yine döverdi hep ezildim
Nişanlandım küçüğüm temizlik yaparken ben telefona baksam annem yine gelir beni döverdi telefonu bırakmam için..
O nişanlanana kadar eline telefonu alma derdi,geceden geceye telefonuma bakardım
Walla bravo size. Beni bu kadar doven, ezen bir ailenin suratina bile bakmazdim. Blof yapmiyorum. Kendi babamla 2 sene gorusmedim. Simdi de mecbur kalmadikca gorusmem. Siz hala onlar icin agliyorsunuz.

Aile ile olan göbek bağının kopma zamanı gelmişti geçiyor.

Anne babadır sevilir saygı duyulur ama sizi enayi yerine koymalarına izin vermeyin.

Kendiniz olarak mutlu olmayı öğrenin. Kendine mutlu olmayı öğreten insan, kimseyi aramaz mutlu olmak için.

Onun dışındakiler zaten olsa ne olmasa ne anlamı var. Siz sanıyor musunuz ki, bütün kardeşi olanlar can ciğer kuzu sarması alakası yok. Benim kardeşlerim de rezil insanlarmis sonradan tanıdım. Şimdi koydum mesafemi miss gibi . Annem babamla da mesafeli bir ilişkim var. Çok şükür kafam rahat . Tavsiye ederim

Back
X