Hala her defasında çok ağlıyorum

Bu yaşadıklarınıza izin veren kendinizsiniz. istemezseniz kimse sizi üzemez ağlatamaz.. HAYIR demeyi öğrenmelisiniz. Bırakın kim ne düşünürse düşünsün rahat olun.

Çantada keklik olmayın ne kendi ailenize ne eşinizin ailesine..Bazı şeyleri siz kaldırabiliyorsanız onlarda kaldırabilir..

Ben hepsini engeller huzura kavusurdum sanirim ya da numaralarini silerdim

Konuyu anlamamışsınız beni kullanmaları hoşuma gitmiyor evet ortam asla bana göre değil ama çağırılmayacak kadar yakın değilsem o zaman para da istememeleri gerekiyor DEĞİL mi ?
Ne yazdıysanız onu anladım, beni çağırmadılar biri bile çağırmadı yazan sizsiniz. Sanki çağırmazlar ama para isteyebilirler demişim gibi neyin sitemini yapıyorsunuz bana? O zaman siz de kendinizi kullandırtmayacaksınız.

Walla bravo size. Beni bu kadar doven, ezen bir ailenin suratina bile bakmazdim. Blof yapmiyorum. Kendi babamla 2 sene gorusmedim. Simdi de mecbur kalmadikca gorusmem. Siz hala onlar icin agliyorsunuz.

Aile ile olan göbek bağının kopma zamanı gelmişti geçiyor.

Anne babadır sevilir saygı duyulur ama sizi enayi yerine koymalarına izin vermeyin.

Kendiniz olarak mutlu olmayı öğrenin. Kendine mutlu olmayı öğreten insan, kimseyi aramaz mutlu olmak için.

Onun dışındakiler zaten olsa ne olmasa ne anlamı var. Siz sanıyor musunuz ki, bütün kardeşi olanlar can ciğer kuzu sarması alakası yok. Benim kardeşlerim de rezil insanlarmis sonradan tanıdım. Şimdi koydum mesafemi miss gibi . Annem babamla da mesafeli bir ilişkim var. Çok şükür kafam rahat . Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…