Hala inanamasam da boşanıyorum!..

Merhaba üzgünüm ama eşiniz gerçekten şizofren veya bi Polar olabilir, benim babam bi polardı, annemi kotu goruyordu, eşiniz ilerlemeye tedavi olsun, ucu size zarar vermeye canınıza kast etmeye kadar gitmesin ve evladınızı hasta bir adamla bu ut eyin, tedavi olmus bir babayla buyursun. Benimkine ne mı oldu intihar etti babam, sonu benzemesin ama cok ceker siniz, cekmemek ıcın tedavi ve ayrılık duzelmezse tedaviyle ayrılın, ailesi tedavi ettirsin cok zor seyler bunlar. :/

Döndünüz demek eve peesssssss...
Hastalikli eşinizle çocuğunuzu huzur içinde büyütmeyi düşünüyor musunuz gerçekten?Anne baba ayrilinca çocuklarin psikolojileri bozulmuyor yada babasiz büyümüş olmuyorlar önce onu bir anlamak lazim.Sizi bu kadar seviyorsa eğer eşiniz tedavi olup düzelip öyle gelseydi size ve ona göre değerlendirseydiniz bosanip bosanmama durumunu.

Sizin adınıza çok üzüldüm. İnşallah mutlu olursunuz. Allah yavrularınız için mutlu huzurlu günler versin

Sizce birlikte olan ebeveynlerin çocuklarının anne baba varlığını hissetmesi ile boşanmış çiftlerin çocuklarının anne baba varlığını hissetmesi aynı olur mu? Babasız büyümesinden kastım ayrılmayan çifte kıyasla babasız kalacak olması. Yoksa elbette babası görür ziyaret eder vakit geçirirdi. Ben kıyasladığım zamanki durumu paylaştım. Eşime tedavi için seçenek sundum evimizden birlikte gitmek konusunda diretti, işler kontrolden iyice çıkınca da döndüm. Yoksa ben de annemlerde kalırken tedavisine odaklansın istemiştim.

Çok üzüldüm İnşallah daha fazla ilerlemeden ben de tedavi için doktor araştırıyorum. Birkaç tanesiyle görüştüm. En kısa zamanda randevu alıp gideceğiz bu hafta. Gerçekten yaşayan bilir çok zor durumlar olabiliyor.Allah yardımcımız olsun diye dua ediyorum..

9 Ben de şöyle 2 örnek vereyim.15 yillik bir arkadasim var.Çocukluk arkadasim.2 yasinda anne babasi ayrildi.Gayet mutlu bir çocuktu.24 yasinda şu an.Okulunu bitirdi çalisiyor.Hala anne babasiyla gayet güzel vakit geçirir.Birlikte tatile gider.Gayette mutlu.
Bir de babamin yakin bir arkadasi var.2 çocuğu var.İte kaka çocuklar etkilenmesinler diye evliliği götürdüler.Anne sorunlu baba sorunlu.İkisi de mutsuz.Sonunda bosandilar.Ama çocuklardan biri -ki 30'a yakin yasi-babasina kinli.Çünkü baya kavgaya sahit olduğundan atamiyor kafasindan.Diğer çocuğun da sorunlu bir eğitim hayati,kötü aliskanliklari var.Çocuk annesiyle de babasiyla da birarada olmaktan mutlu değil keyif almiyor.Çocuklar mutsuz.
Yani demem o ki bosanmak bir yerde taraflarin mutluluğu için elzem.İnceldiği yerden kopmali.Böylesi kimseye fayda sağlamiyor,sağladiği da görülmemis.Çocuklar sadece bahane.Eksik olan az biraz cesaret,özgüven.

Ben de huzursuz ortam olursa yapacağım şey belli ama en azından doktor tedavisinden sonra bu kararı vermek istedim. Dediğiniz gibi ortam olacaksa ayrı kalmak elbette daha mantıklı. Çocuklar için bu olmalı zaten. O konuda hemfikiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…