Hala inanamasam da boşanıyorum!..

06kelebek_s

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
764
556
23
Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım... Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...

Bu adamdan kurtulun bir an önce lütfen.
Yuvanızı yıkmak istememenizi anlıyorum lakin ayrılığı bile beceremeyen, türlü rezillik çıkaran biri bu.
Her konu açtığınızda “inşallah kurtulmuştur” diye girip okuyorum
Yavrunuz var, aileniz yanınızda. Eziyet etmeyin kendinize daha fazla
Eşiniz maalesef değişmeyecek ve eziyetleri katlanarak artacak; bu sefer de “bile isteye geldin, gelmeseydin” diyecek, daha kötü olacak

Haline çok üzüldüm tabii ki kimse yuvası değilsin istemez benim anladığım önemli iki şey sizin ozelinizi anneniz dahi olsa abisi dahi olsa anlatması bu bana göre mahreminizi paylaşmak gibi bir şeydir ikincisi şiddetin tabii ki affı yoktur ben avukat değilim ama benim emin olduğum sizin yüzkızartıcı ciddi hir k abahatiniz olmadığı sürece kesinlikle çocuğu alamaz diyelim gelirsiniz olmasa dahi size bir nafaka bağlanır ayrilmazsiniz kizinizdan ancak tedavi olmayı kabul eder de giderse belki son şans verilebilir

Artik yeni duzenleme ile zina bile suc sayilmiyormus... hakimler cocugun velayetini verirken buna bakmiyormus cocuk nerde mutlu olur iyi yetişir ona gore karar veriyorlarmis...bi tvde izledim..

Babanin cocugu alip babaannesine baktiramazmis buda sucmus velayet kimdeyse o bakacakmis....aksi takdirde anne tekrar dava acabiliyormus cocuk velayeti icin..
Yani anadan ayirmak cocugu o kadar kolay değil...

Adam sadece boş tehdit ediyor bir anneyi bebeğiyle korkutmak çok gunah belki tedavi olursa düzelir inşallah

Daha bir ay olmuş...bence dava için bekleyin...ona zaman verin,kendinize de...kafanızı dinleyin.ona da söyleyin.kafa dinleyecem deyin ve acınız biraz hafifleyince sağlam bir kafayla karar verin.

Bu adamın düzeleceğine inanıyor musun gerçekten?
Ben bırak evli kalmayı aynı ortama girmeye bile korkarım. Manyağın teki bu ya.

Evladın var size bir zarar vermesinden korkmuyor musun?
Kızından ayıramaz kolay kolay seni caydırmaya çalışıyor sadece.
Adam resmen ayak üstü kırk senaryo yazıyor. Yargıtay'da tanıdığa sormuş falan. Her sözü yalandır bunun..

Ailen de destekmiş işte. Sen herkese böyle çelişkili konuşuyorsan boşanmaya niyetinin olmadığını herkes düşünür bizim gibi.
Ama yerinde olsam o manyaktan en çabuk nasıl boşanılırsa öyle boşanırdım..

Kizini senden kimse alamaz. Sen davani actiktan sonra uzaklastirma bile cikartirsin bu hareketlerinden dolayi. Baktin azitiyor, bir de kucuk dusurme, iftiradan patlatirsin davayi. Yeter ki avukatin saglam olsun. Bu adama pabuc birakma. Ozur dilerim ama kaybedecegini anladigi icin kuduz kopek gibi herkese saldirmis. Yargitaydaki tanidiklara sormusmus. Yesinler... Oyle degil artik o isler.

Kurtarilacak bi sey kalmamış ki ee hadi siz her seyi sineye cekip geri döndünüz yarin bi gün aile icinde ayni sofraya oturup nasil yuz yuze bakacaksınız, annenize neler anlatmış baska erkekler felan olacak is degil cıvkı çıkmış. Evlilikte sorunlar sıkıntılar olur illa ki ama bu kadari pes.

Ayrilirsaniz kiziniz size verilir. Cok buyuk ihtimalle. Anne aldatmis olsada sorun olmuyor. Eger devamli olarak kotu haller yani erkeklerle dusup kalkmak gibi seyler hayat tarzi haline getirilmemisse aldatmis olmak bile kizin anneye verilmesine engel degil problem olmuyor diye okumustum. Ayrica sizde boyle bir durum yok iftira atildiginda da suclu olmuyorsunuz. Ayrilir misiniz bilmem ama avukat tutmak, kiziniza ve kendinize nafaka istemek gibi önerilerim var

Sanki siz geri dönülecek sınırı aşmış gibisiniz.
Kimseye böyle yorum yapmak istemem ama arada saygı bitmiş, saygının olmadığı yerde de hiçbir şey olmuyor.
İnanın geri dönseniz arada onca olan biten şeyi unutamazsınız.
Eşinizin yüzüne her baktığınızda aklınıza gelir size yaptıkları.

Seviyor olabilirsiniz bazen karşımızdaki insan ne kadar kırıp dökse, bize zararda verse sevmeye devam ediyoruz.
Ama tek başına sevgi yeterli mi? Bunu sorgulayın. Ki yetse zaten bu raddeye gelmezdi sanırım olaylar.

Boşanma sürecide korkutuyor insanı, yani sırf bu korkulara yenik düşüp, vazgeçmeyin.
En önemlisi de bir karar verip sonuna kadar arkasında durmak.

Allah yardimciniz olsun cok zor bir durum. Eski konularinizi okudum da, adam eski hayatiniz takmis durumda. Ama bunu bilerek evlenmis sizinle. Surekli isitip isitip onunuze koymasi siddet uygulamasi kabul edilir gibi degil. Diyecek bir sey bulamadim. Umarim bir cikar yol bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…