- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Artik yeni duzenleme ile zina bile suc sayilmiyormus... hakimler cocugun velayetini verirken buna bakmiyormus cocuk nerde mutlu olur iyi yetişir ona gore karar veriyorlarmis...bi tvde izledim..Haline çok üzüldüm tabii ki kimse yuvası değilsin istemez benim anladığım önemli iki şey sizin ozelinizi anneniz dahi olsa abisi dahi olsa anlatması bu bana göre mahreminizi paylaşmak gibi bir şeydir ikincisi şiddetin tabii ki affı yoktur ben avukat değilim ama benim emin olduğum sizin yüzkızartıcı ciddi hir k abahatiniz olmadığı sürece kesinlikle çocuğu alamaz diyelim gelirsiniz olmasa dahi size bir nafaka bağlanır ayrilmazsiniz kizinizdan ancak tedavi olmayı kabul eder de giderse belki son şans verilebilir
Adam sadece boş tehdit ediyor bir anneyi bebeğiyle korkutmak çok gunah belki tedavi olursa düzelir inşallahArtik yeni duzenleme ile zina bile suc sayilmiyormus... hakimler cocugun velayetini verirken buna bakmiyormus cocuk nerde mutlu olur iyi yetişir ona gore karar veriyorlarmis...bi tvde izledim..
Babanin cocugu alip babaannesine baktiramazmis buda sucmus velayet kimdeyse o bakacakmis....aksi takdirde anne tekrar dava acabiliyormus cocuk velayeti icin..
Yani anadan ayirmak cocugu o kadar kolay değil...
Ayrilirsaniz kiziniz size verilir. Cok buyuk ihtimalle. Anne aldatmis olsada sorun olmuyor. Eger devamli olarak kotu haller yani erkeklerle dusup kalkmak gibi seyler hayat tarzi haline getirilmemisse aldatmis olmak bile kizin anneye verilmesine engel degil problem olmuyor diye okumustum. Ayrica sizde boyle bir durum yok iftira atildiginda da suclu olmuyorsunuz. Ayrilir misiniz bilmem ama avukat tutmak, kiziniza ve kendinize nafaka istemek gibi önerilerim varSona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım...Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?