- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Aslında ben evime aynı şeyleri yaşayacaksam dönmemin anlamı yok önce terapi alalım dedim ama eşim ısrarla kabul etmedi evimizden gidelim diye. Olaylar da büyüyünce daha da çığrından çıkmasın diye döndüm. Yoksa sen sorumlusun git desem gitmezdi :)yok canım ya burda herkes psıkolog. ha bırde bilmişler. nerdeyse esinizi sızden daha iyi tanıyolar :) suda gercek yanı eslerımızle sevgılılerımızle kavga edınce buraya onu kotuler kendımızı haklı gosterırırz onla barısma arefesınde olunca hemen esımızı aklamaya savunmaya gecıyoruz.ben sızde sızı haklı gordum konualrınızn hepsınde sızı haklı gordum tek haksız gordugum kısmı esınızede hak verın adam sızsızlıkten cıldırmıs artık aılenıze sarmıs aılenıze sızı soyleyınce korkup gerı donecegınızı dusundu sanırım. sızde adama sureklı doktora gıt duzel yoksa gelmem dıye baskı yapıyorsunuz adam kendını ıster ıstemez ben delı mıyım sorunlu muyum psıkopatmıyım dıye sorguluyor dahada olay cıkıyor.oyle demek yerıne eve donsem ne degısecek sen duzelecegıne soz verıormusun bırlıkte gıdıp terapı hız. alalım vs dıye yaklasın. adam sorunluymus gıbı doktora gıt vs demeyın
Suan durum ne araniz nasil iletisiminiz varmi konusabildinuzmi sorunlariAslında ben evime aynı şeyleri yaşayacaksam dönmemin anlamı yok önce terapi alalım dedim ama eşim ısrarla kabul etmedi evimizden gidelim diye. Olaylar da büyüyünce daha da çığrından çıkmasın diye döndüm. Yoksa sen sorumlusun git desem gitmezdi :)
Burada herkes psikolog derken? Napayım size diploma falan mı atayım, mesleğim psikologluk evet.yok canım ya burda herkes psıkolog. ha bırde bilmişler. nerdeyse esinizi sızden daha iyi tanıyolar :) suda gercek yanı eslerımızle sevgılılerımızle kavga edınce buraya onu kotuler kendımızı haklı gosterırırz onla barısma arefesınde olunca hemen esımızı aklamaya savunmaya gecıyoruz.ben sızde sızı haklı gordum konualrınızn hepsınde sızı haklı gordum tek haksız gordugum kısmı esınızede hak verın adam sızsızlıkten cıldırmıs artık aılenıze sarmıs aılenıze sızı soyleyınce korkup gerı donecegınızı dusundu sanırım. sızde adama sureklı doktora gıt duzel yoksa gelmem dıye baskı yapıyorsunuz adam kendını ıster ıstemez ben delı mıyım sorunlu muyum psıkopatmıyım dıye sorguluyor dahada olay cıkıyor.oyle demek yerıne eve donsem ne degısecek sen duzelecegıne soz verıormusun bırlıkte gıdıp terapı hız. alalım vs dıye yaklasın. adam sorunluymus gıbı doktora gıt vs demeyın
Dün evime geldim ama kendimi mutlu hissetmiyorum. Soğumuş uzaklaşmış hissediyorum. İçim rahat değil. Aileme karşı da suçlu gibi hissediyorum onları üzdüğümü hissediyorum. Aslında hiç bu kadar yaklaşmamıştım boşanmaya. En kötü durumlarda bile adım atamazdım ama ilk kez ben de eşime boşanmaya dair cümleler kurabilmiştim. Korksam da mahkeme süreçlerini kafamdan geçirmiştim. Madem öyle neden boşanmadın derseniz sebebi gerçekten ileride kendimi suçlamak istemiyorum. Kendini değiştireceğine söz verdi tedavi olacağına söz verdi. Bunlara rağmen boşansaydım bu sefer de acaba denese miydim düzelir miydi diye suçlayacaktım. Kızımı huzursuz bir ortamda büyütmek istemediğim gibi babasız da büyütmek istemiyorum. Eğer huzuru kaçıracak hamleleri olursa ona göre boşanırım dedim. O da kırgın gibi haksız olsa da. Daha doğrusu durgun. 10 kilo vermiş yokluğumda. Ben bunları yazarken barıştı kocasını savunuyor demesin kimse lütfen. Olanları paylaşıyorum. Eskisi gibi şakalar yapmaya çalışıyor öpüyor falan ama ben çok iyi hissetmiyorum kendimi. Oturup ağlayasım geliyor. Sanki evcilik oynuyoruz da rolleri paylaşmışız gibi hissediyorum bazen. Bugün ev çok pisti temizlikle geçti. Yarın kv kp ziyaretinden bahsetti ben de istemedim gitmeyi. Kp de telefonda oğlunuza çeki düzen verin eniştemi aramış dediğimde bağırıp çağırmıştı, olmadık laflar etmişti, tansiyonu 17 Lere fırlamış falan sonra arayıp yarın geleceğim demişti (eşimin geldiği gün). Yani kimseyi görmek istemiyorum. Eşime de daha yeni geldim bir süre kendi halimize kalalım dedim tamam dedi. Genelde iletişimimiz kızımızı severken oldu. İnsan yeniden inanmaya korkuyor inançları yıkıla yıkıla...Suan durum ne araniz nasil iletisiminiz varmi konusabildinuzmi sorunlari
Yo size degil lafim genel olarak kim ne konu acsa herkes bilmis bilmis yaziyor diye diyoeum kmse kimsenin aile icindeki yasantisini bileemz. Belki konu sahibi buraya bir hisimla sinirle geldi kocasini abarta abarta kotuledi kendini hakli cikarmaya cslisti bizler destek olalim diye vilemeyiz ki . yuva evet kolay degil kurmak ama evli cocuklu bi kadin icin siginti gibi yasamakta kolay degil. Anne babasida olsa insan yuk olmus gibi hissediyor. Barismis diye kizanlar olmus onlar ya bekardir ya da kocasi hayt huyt dediginde kedi gibi pusan kisilerdir . evine donmus sadece elbet sorunlar uzerine konusurlar bir kadin olarak eve donmek hemen canim cicim olacak dgil ya elbet icindeki burukluklari zaman alacak duzelmesini bekleyecek . ben seyi merak ettim kayinvalidenizle falan araniz nasil allah korusun bu adama muska falan yapilmis olmasin evinizin huzursuz olmasi icin valla bizim buralarda cok yaparlar boyle seylere inanmam normalBurada herkes psikolog derken? Napayım size diploma falan mı atayım, mesleğim psikologluk evet.
Ayrıca adamı ailesi olsa bu kadar aklamaya çalışmaz, sanki ufak tefek sorunlar varmış gibi akıl vermişsiniz. Adamda şiddet, tehdit, şantaj ne ararsan var. Konu sahibi zaten umut kırıntısı arıyor siz de arkasını düşünmeden tavsiye veriyorsunuz. Bu adamın ciddi sorunları var karısına hatta çocuğuna zarar vermeyeceği ne malum? Kadını hamileyken dövmüş ya, ötesi var mı?
Allah yuvanizin huzurunu bozmasin ya bolbol dua et esin o senin elbet sinirlenirken kaybediyorux kendimkzk ama en bstan iyilikte ve KOTULUKTE diye baslayarak soz veriyoruz bizler bu yoldayolda birbirimize. Ben cocugumu huzursuz bi evde buyutmek istemiyorum diyin sounlari dosariya yansitmak istemiyorum aile baglarimin kotulesmesini istemiyorum diyinesinizde bunlara dikkat etsin . simdi birbirinie cok yabancisiniz ama insallah duzelirsinizde e yuvanizi kurtarirsiniz .Dün evime geldim ama kendimi mutlu hissetmiyorum. Soğumuş uzaklaşmış hissediyorum. İçim rahat değil. Aileme karşı da suçlu gibi hissediyorum onları üzdüğümü hissediyorum. Aslında hiç bu kadar yaklaşmamıştım boşanmaya. En kötü durumlarda bile adım atamazdım ama ilk kez ben de eşime boşanmaya dair cümleler kurabilmiştim. Korksam da mahkeme süreçlerini kafamdan geçirmiştim. Madem öyle neden boşanmadın derseniz sebebi gerçekten ileride kendimi suçlamak istemiyorum. Kendini değiştireceğine söz verdi tedavi olacağına söz verdi. Bunlara rağmen boşansaydım bu sefer de acaba denese miydim düzelir miydi diye suçlayacaktım. Kızımı huzursuz bir ortamda büyütmek istemediğim gibi babasız da büyütmek istemiyorum. Eğer huzuru kaçıracak hamleleri olursa ona göre boşanırım dedim. O da kırgın gibi haksız olsa da. Daha doğrusu durgun. 10 kilo vermiş yokluğumda. Ben bunları yazarken barıştı kocasını savunuyor demesin kimse lütfen. Olanları paylaşıyorum. Eskisi gibi şakalar yapmaya çalışıyor öpüyor falan ama ben çok iyi hissetmiyorum kendimi. Oturup ağlayasım geliyor. Sanki evcilik oynuyoruz da rolleri paylaşmışız gibi hissediyorum bazen. Bugün ev çok pisti temizlikle geçti. Yarın kv kp ziyaretinden bahsetti ben de istemedim gitmeyi. Kp de telefonda oğlunuza çeki düzen verin eniştemi aramış dediğimde bağırıp çağırmıştı, olmadık laflar etmişti, tansiyonu 17 Lere fırlamış falan sonra arayıp yarın geleceğim demişti (eşimin geldiği gün). Yani kimseyi görmek istemiyorum. Eşime de daha yeni geldim bir süre kendi halimize kalalım dedim tamam dedi. Genelde iletişimimiz kızımızı severken oldu. İnsan yeniden inanmaya korkuyor inançları yıkıla yıkıla...
Yok kv evime döndüğüm için çok sevinmiş, eltime uzun zaman sonra uyuduğunu söylemiş. Boşanmamızı ailesi hiç istemiyor ondan eminim. Söylediklerinizde de haklısınız. İnsanlar iyiliğim için söylüyor anlıyorum ama ben bunu yapmazsam da ömür boyu acaba denese miydim diye düşünecektim. Belki onlar haklıdır bilemem ama ortada bebek varken insan her şeyi denetim diyor. Bilemiyorum. Allah kimsenin yuvasını yıkmasın, geçim versin inşallah..Yo size degil lafim genel olarak kim ne konu acsa herkes bilmis bilmis yaziyor diye diyoeum kmse kimsenin aile icindeki yasantisini bileemz. Belki konu sahibi buraya bir hisimla sinirle geldi kocasini abarta abarta kotuledi kendini hakli cikarmaya cslisti bizler destek olalim diye vilemeyiz ki . yuva evet kolay degil kurmak ama evli cocuklu bi kadin icin siginti gibi yasamakta kolay degil. Anne babasida olsa insan yuk olmus gibi hissediyor. Barismis diye kizanlar olmus onlar ya bekardir ya da kocasi hayt huyt dediginde kedi gibi pusan kisilerdir . evine donmus sadece elbet sorunlar uzerine konusurlar bir kadin olarak eve donmek hemen canim cicim olacak dgil ya elbet icindeki burukluklari zaman alacak duzelmesini bekleyecek . ben seyi merak ettim kayinvalidenizle falan araniz nasil allah korusun bu adama muska falan yapilmis olmasin evinizin huzursuz olmasi icin valla bizim buralarda cok yaparlar boyle seylere inanmam normal
Sağolun iyi dilekleriniz için. İnşallah... Bana burada bu sözlerimden dolayı kızanlar olacaktır ama dün eve geldiğimdeki sevincini görünce, ara ara gözlerinin dalmasını görünce yine de üzüldüm haline. Hem kendine yapıyor hem bana hem de çevremize dedim. İnşallah düzelir yazık etmez daha fazla...Allah yuvanizin huzurunu bozmasin ya bolbol dua et esin o senin elbet sinirlenirken kaybediyorux kendimkzk ama en bstan iyilikte ve KOTULUKTE diye baslayarak soz veriyoruz bizler bu yoldayolda birbirimize. Ben cocugumu huzursuz bi evde buyutmek istemiyorum diyin sounlari dosariya yansitmak istemiyorum aile baglarimin kotulesmesini istemiyorum diyinesinizde bunlara dikkat etsin . simdi birbirinie cok yabancisiniz ama insallah duzelirsinizde e yuvanizi kurtarirsiniz .
Dün evime geldim ama kendimi mutlu hissetmiyorum. Soğumuş uzaklaşmış hissediyorum. İçim rahat değil. Aileme karşı da suçlu gibi hissediyorum onları üzdüğümü hissediyorum. Aslında hiç bu kadar yaklaşmamıştım boşanmaya. En kötü durumlarda bile adım atamazdım ama ilk kez ben de eşime boşanmaya dair cümleler kurabilmiştim. Korksam da mahkeme süreçlerini kafamdan geçirmiştim. Madem öyle neden boşanmadın derseniz sebebi gerçekten ileride kendimi suçlamak istemiyorum. Kendini değiştireceğine söz verdi tedavi olacağına söz verdi. Bunlara rağmen boşansaydım bu sefer de acaba denese miydim düzelir miydi diye suçlayacaktım. Kızımı huzursuz bir ortamda büyütmek istemediğim gibi babasız da büyütmek istemiyorum. Eğer huzuru kaçıracak hamleleri olursa ona göre boşanırım dedim. O da kırgın gibi haksız olsa da. Daha doğrusu durgun. 10 kilo vermiş yokluğumda. Ben bunları yazarken barıştı kocasını savunuyor demesin kimse lütfen. Olanları paylaşıyorum. Eskisi gibi şakalar yapmaya çalışıyor öpüyor falan ama ben çok iyi hissetmiyorum kendimi. Oturup ağlayasım geliyor. Sanki evcilik oynuyoruz da rolleri paylaşmışız gibi hissediyorum bazen. Bugün ev çok pisti temizlikle geçti. Yarın kv kp ziyaretinden bahsetti ben de istemedim gitmeyi. Kp de telefonda oğlunuza çeki düzen verin eniştemi aramış dediğimde bağırıp çağırmıştı, olmadık laflar etmişti, tansiyonu 17 Lere fırlamış falan sonra arayıp yarın geleceğim demişti (eşimin geldiği gün). Yani kimseyi görmek istemiyorum. Eşime de daha yeni geldim bir süre kendi halimize kalalım dedim tamam dedi. Genelde iletişimimiz kızımızı severken oldu. İnsan yeniden inanmaya korkuyor inançları yıkıla yıkıla...
Konuyu uzaktan ara ara takip ediyordum. Siz yine de çok inanmayın. Yani çok umutlanmayın. Tedavi olsun. Sonuç alın ondan sonrasında birşeyler bekleyin. Ve lütfen yaptığı hatalardan birini dahi yaparsa boşanacağınızın garantisini verin ki nasılsa eve döndü yine yaparım yine döner diye düşünmesin.
Koca sizin kocanız aile sizin aileniz kendiniz için düşündüğünüz en iyi kararı siz verirsiniz. Umarım herşey daha güzel olur sizler için...
Sağolun. Ortada bebek varken evlilik varken kapıyı çarpıp çıkmak her zaman kolay olmuyor. Kolaylaşması için çok şey yaptı eşim, boşanmam için bir sürü sebep vardı ama sırf dediğiniz gibi bunu da denemedim demeyeyim dedim. Vicdanım rahat olsun. Doktora gitse düzelir miydi tedaviyle diye ömür boyu kendimi suçlamak istemedim. Dediğiniz gibi hayırlısı olsun inşallah...Bence de bir kere daha denemeliydin.ileride olmazsa en azından denemiş olursun.hakkında hayırlısı
İşte her insan evladına okuma yazmadan önce kendine değer verip sevmesi öğretilmeli, bu konu bunun özeti. Kadınların sahip olduğu biyoloji hormonlar, kültürün zorla yüklediği anaçlık yüzünden patolojik bir merhamet oluşabiliyor. Hatta zaman zaman mazoşizme varan bir kendinden ödün vermek, diğergamlık...Eski cinsel hayatınızı annenize anlatan bi adama kıyamadığınızı, eve geldiğinizdeki sevincini gördüğünüzde haline üzüldüğünüzü yazmışsınız
Üstelik bu adam dövmüş de sizi
Böyle manyak bi ortamda çocuk büyüteceksiniz sırf babasız büyümesin diye
Bi de adam sarılıp öpüyormuş
Nasıl içini alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?