Hala inanamasam da boşanıyorum!..

Size iftira atan bir adamı tedavi dahi olsa koca deyip kolunuza mı takacaksınız? yapmayın lütfen. bir de bu kadar çok iletişimde kalmayın şu anda. Sürekli arıyor size veya başkalarına ve sürekli bir huzur bozma sinir harbi yaşatıyor. ailenizden kimse açmasın bi süre telefonlarını. bi süre başka bir arkadas veya akraba yanına da gidebilirsiniz. kafanızı dinlemeniz lazım ama bu adam etraftayken olacak iş değil ki bu.
 
Haklısınız ben de aynısını söyledim. Bir aldatmasıyla o kaldı! Ben tedaviyi belki doktorun tavsiyelerine uyarsa son şans vermeyi düşündüm. Bebeğimi babasız büyütmeyeyim ona da bu son şansı vereyim dedim kendimce. Sonrasında kendimi suçlamak istemiyorum. Olaylar çığrından çıktı ben annemlerde kaldığım süre içerisinde.

Ama sevgili kelebek, gercekten kizinizin bu babaya ve boyle bir aile ortamina ihtiyaci oldugunu dusunuyor musunuz? Inanin ki yok. Kizinizin karsisinda guclu bir anne profili gormesine ihtiyaci var. Kiziniz size 15 sene sonra canim annem benim yuzumden babamin butun iskencelerine katlandin, beni siddetin, hakaretin, tehditlerin icinde ve bu kadar huzursuz bir aile ortaminda buyumemi sagladin, ozguvensiz olmami sagladin ve kafamdaki evlilik profilini bu sekilde olusturdun diye tesekkur etmeyecek. Ancak ayrilirsaniz sizi suclamak bir yana, benim annem kendine guvenen, ayaklari uzerinde duran, guclu bir kadin, evliliginde gorduklerine katlanmamis ayrilmis, beni de aslanlar gibi buyuttu diye tesekkur eder. Bu dedigimin fazlasi olur, azi olmaz inanin.

Ben size hep bunu yaziyorum ve hep reddediyorsunuz. Ama disaridan objektif gorulen siz korkuyorsunuz. Ayrilmaktan, bosanmis olmaktan, kizinizi tek basiniza buyutmekten korkuyorsunuz ve kizinizi bahane ederek bosanmiyorsunuz. Hicbir cocugun bu kadar kotu bir insanla (bakin iyi baba demeyin, iyi baba cocugunun annesine boyle davranmaz davranamaz) buyumeye hakki yok!
 
Bana kaçırdın bebeği evi terkettin demiş. Bunlara mı güveniyor acaba?
Eşlerden biri evlilik devam ederken çocuğu alıp gittiyse burada çocuk kaçırma suçu oluşmaz.
Ola ki eşinize çocuğunuzu görmesi için teslim ettiniz ve o geri getirmese bile çocuk kaçırma suçu oluşmaz. Eşinize yada ailesine güvenip de sakın bir iki saatliğine bırakmayın bebeği.
Çocuk kaçırma suçu, mahkemenin geçici de olsa velayet kararı varken oluşur. Mahkeme velayeti kime verdiyse karşı taraf çocuğu alıp gitse işte burada çocuk kaçırma suçu oluşur.
Eşiniz kusura bakmayın hem yalancı hem de psikopat.sizi baskı, şiddet,hakaret ve yalanla sindirmiş ve hala devam ediyor. Açın gözlerinizi ve kendiniz için yapmıyorsanız bile bebeğiniz için bir an önce psikolojik yardım ve hukuki yardım alın.
Sevmeyün böyle adamları, baba yapmayın üreyip de çoğalmasın bu kötü ruhlular. Çok özür dileyerek şayet bu evliliğiniz devam ederse maalesef çocuğunuzun da psikolojisi bozuk olur.
 
Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım... :KK43: Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı :KK43: Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...
Boşanmak isteyen eşini eve dönmeye ikna eden koca dehşet saçtı . İkinci sayfa haberi olursunuz başkada birşey olmaz o adamdan
 
Merhaba kelebek konularını az çok biliyorum.
en çok üzüldüğüm 6 aylık günahsız bir meleğinin olması yazık o yavruya.. hiç birşeyden haberi yok çok acı..
eşinin senden boşanmaya niyeti yok ne yapacağın şaşırmış bir durumda.. o yüzden şu an ne söylerse batıyor ne yaparsa batıyor haberi yok sonrada pişman oluyor, iyi değil bence mantıklı düşünemiyor
sana zamanında şiddet uygulaması ve eskileri dökmesi iftira atması gerçekten çok ama çok çirkin
öncelikle korkma kızını senden alamazlar.
Ailen arkandaymış çok ama çok sanslısn senin durumuda olup da ailesi arkasında olmayan sürekli ezilen dayak yiyen milyonlarca kadın var ,
kendimi senin yerine koydum bizde eşim le 2 kez boşanmanın eşiğinden döndük.
Bence eşinle son bir kez konuş ama bagırmadan çağırmadan, içindekileri dök ona ne istediğin ne beklediğini neden bu halde olduğunuzu güzel bir üslup ile anlat ona.
eğer tedavi olmayı kabul edip düzeleceğine söz verir ve bu süreç içerisinde sizi yeniden kazanmak için çabalar ise son bir şans ver derim o günahsız yavru için..
ama baktın halen aynı.. hiç durma git boşan
yavrun böyle bir ortamda büyükmektense anne babası ayrı bir şekilde büyümesi emin ol çok ama çok iyi.. lütfen güçlü ol dik dur
sakın duygularına yenilme, mantıklı düşün kendi aklın kendine yeter emin ol..
allah yardımcın olsun hakkınızda en güzeli en hayırlısı olması dileği ile..
 
Utanmaz herif hem barışalım diye ağlıyor, hem de geçmişinizi ona buna anlatıp duruyor! Böylelerinden bir halt olmaz, bu olanlarda unutulmaz! Allah kolaylık versin.
 
Oldu ki tedaviye yanaştı diyelim doktor büyük ihtimal ilaç vericek ve belli bir müddet sonra ilaç içmemeye başlıcak al sana aynı sorunlar yine yaşicaksın
Bir tanıdıktan biliyorum iyi olduğunu zannedip ilaçı içmeyi bıraktığı için bir türlü düzelemedi ve sizofren tanısı kondu
Sanada yazık evladına yazık evladının huzursuz bir ortamda büyümesini istemezsin eminin çok iyi düşün
Allah yardımcın olsun
 
Bu adam hasta değil canım. Bu adam bulmuş kendisine sessiz ve karşı çıkmayan birini, vurun kahpeye misali egosunu tatmin ediyor. İnanın hastalık bu şekilde olmuyor. Gayet de aklı başında bir insan. Evlenirken bu adamı bile bile evlenmişsiniz. Bu hatayı şimdi ona dönerek yinelemeyin.
 
Eniştem telefonda onu tehdit etmiş, küfürler etmiş. O da altında kalmaz muhtemelen de mahkemed
Merhaba kelebek konularını az çok biliyorum.
en çok üzüldüğüm 6 aylık günahsız bir meleğinin olması yazık o yavruya.. hiç birşeyden haberi yok çok acı..
eşinin senden boşanmaya niyeti yok ne yapacağın şaşırmış bir durumda.. o yüzden şu an ne söylerse batıyor ne yaparsa batıyor haberi yok sonrada pişman oluyor, iyi değil bence mantıklı düşünemiyor
sana zamanında şiddet uygulaması ve eskileri dökmesi iftira atması gerçekten çok ama çok çirkin
öncelikle korkma kızını senden alamazlar.
Ailen arkandaymış çok ama çok sanslısn senin durumuda olup da ailesi arkasında olmayan sürekli ezilen dayak yiyen milyonlarca kadın var ,
kendimi senin yerine koydum bizde eşim le 2 kez boşanmanın eşiğinden döndük.
Bence eşinle son bir kez konuş ama bagırmadan çağırmadan, içindekileri dök ona ne istediğin ne beklediğini neden bu halde olduğunuzu güzel bir üslup ile anlat ona.
eğer tedavi olmayı kabul edip düzeleceğine söz verir ve bu süreç içerisinde sizi yeniden kazanmak için çabalar ise son bir şans ver derim o günahsız yavru için..
ama baktın halen aynı.. hiç durma git boşan
yavrun böyle bir ortamda büyükmektense anne babası ayrı bir şekilde büyümesi emin ol çok ama çok iyi.. lütfen güçlü ol dik dur
sakın duygularına yenilme, mantıklı düşün kendi aklın kendine yeter emin ol..
allah yardımcın olsun hakkınızda en güzeli en hayırlısı olması dileği ile..
Dediğiniz gibi konuştum. Ailem de konuştu. Diller döktü sözler verdi bir daha böyle şeyler yaşanmayacağına. Şart koştum tedaviyi gideceğiz dedi. Saygı sevgi bekliyorum dedim tamam dedi. Ne dersem kabul etti. Yavrumun hatrına son bir şans verdim ve döndüm. Bir daha bunların daha hafifi bile olsa işin biteceği yeri biliyor. İleride kendimi suçlamamak için, acaba son şans verseydim düzelir miydi dememek için bu şansı verdim. Mantıklı davranmadı kontrolden çıktı biliyorum. Ben de daha fazla bana da etrafıma da zarar vermesin diye tedavi seçeneğini şart koştum. Şimdi bana kızanlar olacaktır, o yavruyu düşünüyorsan o zaman asıl boşanman gerekirdi diyenler olacaktır. Siz belki yerimde olsaydınız başka türlü davranırdınız ama ben aklımda ömür boyu taşıyacağım bir acaba olsun istemedim. Tedaviyi hiç denemedik sonuçta. Bunda benim de suçum var. Hasta mı değil mi bilmiyorum ama ne ise çıksın ortaya biz de ona göre bir yol izleyelim dedim. Aileme de sözler verdi her şeyin değişeceğine dair. Hiç inancım olmasa da en ufak inanç kırıntısı için son şansını iyi kullanır umarım... Yoksa huzursuz bir ortamda yavrumu büyütme niyetinde değilim ben de. Huzursuzluk çıkarırsa da artık yapabileceğim hiçbir şey kalmamış demektir...
 
Bu adam hasta değil canım. Bu adam bulmuş kendisine sessiz ve karşı çıkmayan birini, vurun kahpeye misali egosunu tatmin ediyor. İnanın hastalık bu şekilde olmuyor. Gayet de aklı başında bir insan. Evlenirken bu adamı bile bile evlenmişsiniz. Bu hatayı şimdi ona dönerek yinelemeyin.
O zaman bundan sonra sessiz ve ona karşı çıkmayan birini bulamayacak karşısında. Ne kadar isterse bunu...
 
affetseniz yapacaklarından emin değilseniz o iş yanlıştır sizin için doğru emin olduklarınızdır... eski sevgiliniz ile görüşmediğinizi söylüyorsunuz bunu ispat etmek durumunda eğer edemezse birde iftiradan şikayetçi olabilirsiniz... çocuğu sizden almaları çok zor... şiddet, istismar, yüz kızartıcı bir suç, kötü alışkanlıklar olmadıktan sonra çocuk annede kalır... öyle kolay mı anneden çocuğu almak koparmak... hem çocukla tehtit var ortada bırakın sevilecek bir tarafı yok bu adamın. aklı başında bir adam olsa sen düzenini bozma çocuğumuzla birlikte bu evde yaşamaya devam et ben eve gelmem ihtiyaçlarınızı karşılarım gerekirse demesi gerekirdi. sizinki kalkmış çocukla tehtit ediyor... nefret ediyorum böyle adamlardan...
 
Sona geldik galiba... Şu an stres içinde yazıyorum bunları. Mideme resmen kramplar giriyor! Galiba diyorum çünkü hala inanamıyorum bittiğine.. 2 yıllık evliyim, 6 aylık kızım var, son 1 aydır annemlerdeyim. Eşim demeye utandığım adam annemle konuştu geçmişimde yaptığım hatta yapmadığım ne varsa anlattı. Ondan önceki erkek arkadaşlarımı onlarla birlikte olmalarımı vs vs ne varsa abarta abarta anlattı. Annem şok oldu ama benim yanımda olduğunu söyledi. Boşan git hiçbir şey istemiyoruz dedi. Madem benim kızım bu kadar kötü yeter bitti artık dedi. Sonra eşim yalvardı yakardı bana ve ayrılmak istemediğini her şeyin istediğim gibi olacağını söyledi. Akşama toparlan gidelim dedi. Ben de doktora gidip kendini düzeltmeden dönmeyeceğimi söyledim.
Annesi babası gelmek istedi bir gün eşim bana omların geleceği gün telefonda bağırdı çağırdı akşama kızımı da alacağım seni de vs deyince olay çıkaracak en iyisi gelmeyin dedim. Bir iki gün sonra da ablama İstanbul’a gittik ailece. Annesi ve babasıyla konuştum eşimi aramadım yine kavga ederiz diye onlar oğullarına haber verdiler. Üç gün kalıp döndük. Geldikten sonra anneme evine getirin kelebeği diye baskı yaptı ama annem de ben nasıl getireyim doktoruna git düzelt kendini dedi. Ailesi de gelmedi aramadı sonra. İki gün önce abisi aradı inatlaşmayın falan dedi ben de inatlaşmadığımı ama böyle de yürümeyeceğini, doktora gidip terapi alması gerektiğini anlattım. O gün akşam ben evde yokken annemi aramış eşim. Yine eski konuları açmış biri bin yapa yapa anlatmış. Hatta anlattıklarının içinde yalan yanlış şeyler de mevcut! Yeni evliyken eski sevgilimle mesajlarımı yakalamış. Külliyen yalan!!! Her neyse... Bugün de eltimle konuştuk bitti artık istemiyorum dedim. O da eşine söylemiş (benim bilgim vardı söyleyebilirsin demiştim) eşi de abisi olacak eşime. Az önce eşimden mesaj geldi bana ve anneme. Gerçekleri ayan beyan ortaya dökeceğim çevrenizde kimse kalmayacak herkes iyi kötü kim anlayaca falan demiş.
Annemler tazminat ödeyecekmiş vs. Hızını alamamış ablamın eşini aramış birbirlerine küfürler etmişler. Babasını aradım boşanmanın adını duymayım vs dedi konu yarım kaldı kapattık. Kendisi sonra beni aradı ağladı geri dön evine diyor. Gel de alayım seni, kimse tanımıyor ama sen beni tanıyorsun kızımızı da vermezler sana mahkemede diyor. Yargıtay’da tanıdıkları vs var sormuş öğrenmiş herkes zararlı olur diyor. Seni seviyorum diyor. Herkesle barışırım geçer sen yeterki dön diyor. Ya da yarın gidip davayı açarsın ama lütfen dön diyor. Hem öyle hem böyle... Hiç iyi değil zaten bir ağlıyor sinirleniyor. Lütfen birşey söyleyin tıkandım resmen! Korkuyorum hem yuvam yıkılmasın istiyorum hem bu adam düzelsin doktorla terapiyle. İşin en kötü tarafı nasıl olur diye yargılamayın ama seviyorum da. Ya ne yapacağımı şaşırdım kaldım resmen. İleride pişman olmaktan da korkuyorum. Sanki dört duvar arasında sıkışıp kaldım... :KK43: Avukat olan arkadaşlar da ilgilenirse konuyla çok sevinirim. Kızımsız yapamam ben. Evlilikte darp raporum yok ama şiddette olmuştu. Ancak şahitlerim olabilir. Ya bunları düşünmek bile ağır geliyor bir yandan. Evime dönmezsem ne olur onu da bilmiyorum iyice çıldırır mı beni rezil eder mi eşime dostuma herkese... Ya da sakinleşip herkesin gönlünü mü alır iş ciddiye binince. Hiç bilmiyorum ben ne yapacağımı :KK43: Kusura bakmayın düşüncelerim kadar karışık oldu...





Önceki konularınızı bilmiyorum, psikologda değilim ama bu adamın net şekilde psikolojik rahatsızlığı var. Okurken ben üzüldüm, evliliği devam ettirerek kendinize ve evladınıza eziyet çektirmeyin. Özür dilerken tehdit eden, gelip alayım seni barışalım derken dava aç diyen biri. Hangi verdiği söze inanılır ki.
Bebeğinizin velayetini size verirler merak etmeyin. Ayrılmak istemeyen ruh hastası erkeklerin kadınları velayetle korkutma taktiğidir bu. Çocuğunu elinden alırım yalanı. Hiç bir şey yapamaz. Bilmem nerde ki tanıdıkları da hikayedir. Siz yeter ki kararlı olun, ama sizde o kararlılığı ben göremedim :KK43:
 
Bu ne yahu manyak adam:KK57:

Anneye helal yazmaya geldim tehdit şantaj hakaret hiçbirine pabuç bırakmayıp kapı gibi durmuş üstüne lafını da koymuş

Rica ediyoruz yıkın artık şu yuvanızı!
 
Böyle adam töbe düzelmez asla iyileşmez normale dönmez yine tekrar tekrar bu durumu yaşayacaksın üzgünüm bunu söylerken. Hayatın böyle bana evine gidip gelmekle geçer eğer barışırsan. Boşanmakta kolay değil seni çok iyi anlıyorum bi bebekle hele ki. Ama inan bu adam asla düzelmeyecek
 
Back
X