• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala inanamasam da boşanıyorum!..

dön evıne canım dön lütfen. sonra oturup konusun sen eve döndukten sonra belkı herseyı kabullenır. döndukten sonra soyle oncelıkle bırlıkte doktora gıtcez de tek sorun odaymıs gıbı doktora gıtmeden gelmem dıyıp aksi davranırsan adam cıldırır dolgal olarak.inşşalah hallolur cunk uadam sızı sevıyor sadece sız oktora gıtmeden gelmem dedıgınz ıcın adam ona ofkelenıyor .sızı sevmese aldatsa zatn bası goge erer evın boslugundan faydalanır ama adamda acı cekıyor cok bellı sana davranısındanda bellı oluyor. eve donunce soyle sen benı kendı karını mıllete rezıl ettın ınsan gıbı gonlumu almıyorsunda ananam babama benı rezıl edıyortsun onlarıda duzeltırsın dıye sart kos. ama evınde bulunarak soyle bunları çokta zıt davranma bende senı sevıyorum senı ıstıyorum asla bosanmak ıstemıyorum ama duzelmenıde ıstıyorum gerekırse bırlıkte gıdelım de her tartısmamızda aılelere kadar boyle sıcrayacakmıyız gerek yok bunalra kendı aramızda cozelım tartısssak bıle sonunda barısalım bu kadar uzamasın de. öncelıkle aıleme benı nasıl kararladysan bunları duzelt daha snra bırlıkte doktora gıdelım de. adama doktora gıt kendını duzelt vs dıyosun oda kendını psıkopatmıs gıbı hıssedıp cıldırıyor hanı buna bıraz sen sebeb oluyorsun. lutfen abrısın lutfen lutfen sız co ktatlı bı cıftsınız kuslugunuz bıle bır ara okurken ne tatlılar ya adın evı terke tmıs adam halas evıyor hergun gıdıp yokluyo belkı bu adam kelebege yenıden asık oluyordur dıyodum. cunk ukusluk ınsanalrı bıraz olsun yabancılastırıyor cekınıyorsunz bırbrınızden aynı evdekı onca yasanmıslık kusunce bırden yabancı ık i insanmıs gıbı hıssettırıyor.esınızde bu surecte gıde gele esını kaybedecegını dusundu cıddı cıddı sızde gelmem gıt doktora duzelt kendını dedıkce adam tammen kaybedecegını dusunerek sızı korkutmaya calısmıs nebıleym bence sız kurtarrısınz guzel yuvanızı. tek sorun admdaymıs gıbı uzerıne gıtmeyın yeter.
ironi herhalde? yani öyle olduğuna inanmak istiyorum.
"lutfen abrısın lutfen lutfen sız co ktatlı bı cıftsınız kuslugunuz bıle bır ara okurken ne tatlılar ya adın evı terke tmıs adam halas evıyor hergun gıdıp yokluyo belkı bu adam kelebege yenıden asık oluyordur dıyodum. "
ben ne okudum yahu??? bir de gözünüzü seveyim biraz dikkat ya yazım kurallarına!

y

yoo gayette buyuk konusuyorum benim eavladima gozum bebegime bunca laf edicek vallahi alirimbi sopa döverim yinede o manyagin eline vermem kusura bakma saygi falan da duymam ha illada giderse kapiyi kapatirim ne hali varsa gorsun derim sen simdi kocani aklamak icin elimden geleni yapıyorsun ama bilki yanlis yoldasin pisman olucaksin bilmem annenin kapisina nasil gidersin ha birde asagida yazmisin ya her sinirlendiginde kocasi kaltak vs diyen bosaniyor mimu diye evet 7 senelik evliyim agzimizdan bir tek kotu laf cikmadi ama cikarsa esim bilir ki koyarim kapinin onune aninda cunku benim kendime sonrada evlatlarima saygim var bunu da boyle bil sana bol sans ama yine diyorum senin kocandan bi cacik olmaz pisman olucaksin
Siz yine de büyük konuşmasanız iyi ederdiniz, evladınız sonuçta. Size saygı duyuyorum, belki haklısınız bir cacık olmaz ama olma umuduyla hareket ettim. Ne diyeyim Allah pişman etmez inşallah... Bakarsınız mucize olur bizden de bi cacık olur. Yoksa ben eşimi de savunmuyorum yaptıklarını da... Öyle bir hakarette bitirebilen kadınlar da vardır, ben sadece herkes aynı değil demek istedim. Sizi tebrik ederim gerçekten. Sizin gibi olsaydım zaten bu noktalara gelmezdim. Hatanın en büyüğü bende sürekli affettiğim için...

bu adamı hangi doktor düzeltebilir? aklım almıyor doğrusu. terapide doktoru da manipule edebilen tipler oluyor, bu konuşur konuşur gelir. ayrılmanız en doğrusu, çocuğu alamazlar çok küçük.

Adamda gerçekten kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum ben de. Psikolog olarak söylüyorum kişilik bozuklukları tedavi edilemiyor, en fazla azıcık düzelme gözlenebilir ki bu adam için bu da imkansız bence.

Konu sahibi yanıldığını anladığında pişman olacak ama yaşayıp kendisi görsün.
Kişilik bozukluğu olduğunu psikolog anlar değil mi? Anlattıklarımızdan yola çıkarak bunu anlaması sizce ne kadar sürer?

şiddet, küfür ve iftira... boşanmak istemiyorsa adam ne derse ha hı ha evet diyip eski kadınlar gibi oturacaksın. bunu yapabilir misin? benim babannem yaptı dedem öldüğünde ölüsü kefenlendi eve geldi "bunu ne zaman götürecekler?" dedi. ağızdan kaçan tek cümle ömürlük hayat dersi.

şiddet, küfür ve iftira... boşanmak istemiyorsa adam ne derse ha hı ha evet diyip eski kadınlar gibi oturacaksın. bunu yapabilir misin? benim babannem yaptı dedem öldüğünde ölüsü kefenlendi eve geldi "bunu ne zaman götürecekler?" dedi. ağızdan kaçan tek cümle ömürlük hayat dersi.
Yok yapamam yapamayacağımı da gördü. Eşim de biliyor ki biz sona geldik. Ya ona göre davranır ya da biter.

Kızın böyle bir adamlamı büyüsün sırf sen seviyorsun diye?? Benım babamda böyleydı berbat bır hayatım oldu keşke annem boşanabılseydı keşke huzurlu büyüseydik. İnanın çocukluğu huzulu mutlu geçmeyince o hasar hep kalıyor
Kızımın huzursuz mutsuz bir ortamda büyümemesi için gerekli şeyleri söyledim kabul etti. Bozduğu an zaten öyle bir ortam olmayacak. İnşallah aklını başına alır ne diyetim..

Bu adam ilerki tartismada, seni asagilama asamasinda onca kufuru yedin de geldin hatalisin o yuzden kabullendin derse lutfen hic sasirma. O bebegide seni kendine baglamak icin yapmadiysa (senden habersiz korunmayi biraktiysa) bana knowthyself demesinler..

eski yazdıklarını konularını okudum inan 6 ay içinde bulutların üstünde gibi olacaksın. şiddet whastup engellemek kızla 15 dk konusmalar evlılık nedır bunun farkında değil.. öteki konu insan eski konuları dökermi ortaya sen nasıl erkeksin?? böyle erkek olmaz olsun sınırle konustugu seyler sonradan laf söz olarak dönmeyecekmı ?? o varya evının duzenı bozuluyor çamasırdı yemektı ondan sinirli .. Ya kızın için vicdan azabı yaşama kızına verebileceğin ennn büyük annelik huzurlu ortamda büyümesi inan kendimden biliyorum.. Hafta sonları daha güzel babalık yapar inanki

Sen saniyorsun ki adamin piskopatligi ortaya cikacak. Cikmaz. Beraber terapiye gitseniz seni suclu duruma dusurur. Seni hatali cikarir.
O potansiyel var esinde. Hala anlamadin herhalde..

Kişilik bozukluğu olduğunu psikolog anlar değil mi? Anlattıklarımızdan yola çıkarak bunu anlaması sizce ne kadar sürer?
yok canım ya burda herkes psıkolog. ha bırde bilmişler. nerdeyse esinizi sızden daha iyi tanıyolar :) suda gercek yanı eslerımızle sevgılılerımızle kavga edınce buraya onu kotuler kendımızı haklı gosterırırz onla barısma arefesınde olunca hemen esımızı aklamaya savunmaya gecıyoruz.ben sızde sızı haklı gordum konualrınızn hepsınde sızı haklı gordum tek haksız gordugum kısmı esınızede hak verın adam sızsızlıkten cıldırmıs artık aılenıze sarmıs aılenıze sızı soyleyınce korkup gerı donecegınızı dusundu sanırım. sızde adama sureklı doktora gıt duzel yoksa gelmem dıye baskı yapıyorsunuz adam kendını ıster ıstemez ben delı mıyım sorunlu muyum psıkopatmıyım dıye sorguluyor dahada olay cıkıyor.oyle demek yerıne eve donsem ne degısecek sen duzelecegıne soz verıormusun bırlıkte gıdıp terapı hız. alalım vs dıye yaklasın. adam sorunluymus gıbı doktora gıt vs demeyın

Bel altı vurması ne kadar ayıp.. Kendi kabahatını kapatmak için saldırıyor.Eğer gerçekten şiddet varsa geri dönmeyin.Çocuğunuza yazık..

Aslinda artik size yazmayacaktim cunku hayatinizda bir seylerin duzelecegine inanmiyorum. Ama son yasadigim olayi anlatip geleceginizi gostermek istedim. Daha onceki konularinizda en yakin arkadaslarimdan birinin annesinin sizin gibi oldugunu, asla bosanmadigini ve arkadasimin annesi ile gorusmedigini yazmistim. Biz kiz kardesim ve arkadasim ayni sehirde, ailelerimiz bizden ayri ama onlar da ayni sehirde yasiyor. Biz anneler gununde kiz kardesimle annemize surpriz yapacaktik arkadasimi aradim arabada yer var sen de gel dedim. Cevabini hic degistirmeden yaziyorum 'Yok canim anneme kocasi yeni bir cesit kavgayla anneler gunu kutlamasi yapar ben hic huzurumu bozamam ikisinin suradini gorup'. Boyle devam ederseniz kizinizi kaybedeceksiniz bu degismez bir gercek. Arkadasim son 10 senedir baba bile demedi, annesine hep kocan bize de o adam diye bahseder. Doktor terapi diyorsunuz ya bu arkadasimin anne babasi hekim zaten. Butun hayatlari doktor ve terapilerle gecti. Arkadasim hala bireysel terapi goruyor ve terapisti ailesi ile gorusmeme kararini destekliyor. Cok ayrinti vermek istemiyorum arkadasimin hayati diye ama bu kiz benim yasadigim sehre ilk geldiginde bir donem bende kaldi her gece ciglik cigliga aglayarak uyandi yapmayin. Gerekirse cocugu anneanneye verin kendiniz evde kocanizdan istediginiz kadar iskence gorun. Simdi bana cevap olarak son sans verdim yazacaginizi biliyorum. Butun konularinizda son sans diyorsunuz. O son sanslar hic bitmeyecek, esiniz asla duzelmeyecek.

Madem seviyor herseyi duzeltecegine inanıyor sizin istediğiniz şekilde tedavi olmasi çok mu zor kendinizi kandirmayı n iki söze kanmayin çocuğunuz daha çok küçük kavga gürültü şimdi anlamaz ama ona şiddet dolu bi ortamda buyutmektense gerekirse aç susuz bakarak büyütün nolur.

Back
X