- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi 06kelebek_s
ironi herhalde? yani öyle olduğuna inanmak istiyorum.dön evıne canım dön lütfen. sonra oturup konusun sen eve döndukten sonra belkı herseyı kabullenır. döndukten sonra soyle oncelıkle bırlıkte doktora gıtcez de tek sorun odaymıs gıbı doktora gıtmeden gelmem dıyıp aksi davranırsan adam cıldırır dolgal olarak.inşşalah hallolur cunk uadam sızı sevıyor sadece sız oktora gıtmeden gelmem dedıgınz ıcın adam ona ofkelenıyor .sızı sevmese aldatsa zatn bası goge erer evın boslugundan faydalanır ama adamda acı cekıyor cok bellı sana davranısındanda bellı oluyor. eve donunce soyle sen benı kendı karını mıllete rezıl ettın ınsan gıbı gonlumu almıyorsunda ananam babama benı rezıl edıyortsun onlarıda duzeltırsın dıye sart kos. ama evınde bulunarak soyle bunları çokta zıt davranma bende senı sevıyorum senı ıstıyorum asla bosanmak ıstemıyorum ama duzelmenıde ıstıyorum gerekırse bırlıkte gıdelım de her tartısmamızda aılelere kadar boyle sıcrayacakmıyız gerek yok bunalra kendı aramızda cozelım tartısssak bıle sonunda barısalım bu kadar uzamasın de. öncelıkle aıleme benı nasıl kararladysan bunları duzelt daha snra bırlıkte doktora gıdelım de. adama doktora gıt kendını duzelt vs dıyosun oda kendını psıkopatmıs gıbı hıssedıp cıldırıyor hanı buna bıraz sen sebeb oluyorsun. lutfen abrısın lutfen lutfen sız co ktatlı bı cıftsınız kuslugunuz bıle bır ara okurken ne tatlılar ya adın evı terke tmıs adam halas evıyor hergun gıdıp yokluyo belkı bu adam kelebege yenıden asık oluyordur dıyodum. cunk ukusluk ınsanalrı bıraz olsun yabancılastırıyor cekınıyorsunz bırbrınızden aynı evdekı onca yasanmıslık kusunce bırden yabancı ık i insanmıs gıbı hıssettırıyor.esınızde bu surecte gıde gele esını kaybedecegını dusundu cıddı cıddı sızde gelmem gıt doktora duzelt kendını dedıkce adam tammen kaybedecegını dusunerek sızı korkutmaya calısmıs nebıleym bence sız kurtarrısınz guzel yuvanızı. tek sorun admdaymıs gıbı uzerıne gıtmeyın yeter.
"lutfen abrısın lutfen lutfen sız co ktatlı bı cıftsınız kuslugunuz bıle bır ara okurken ne tatlılar ya adın evı terke tmıs adam halas evıyor hergun gıdıp yokluyo belkı bu adam kelebege yenıden asık oluyordur dıyodum. "
ben ne okudum yahu??? bir de gözünüzü seveyim biraz dikkat ya yazım kurallarına!