• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halalar !!

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Arkadaşlar ya ben ve annem mi abartıyoruz yoksa babam mı haklı bilmiyorum . 2 tane halam var memleketteler. İkisininde eşi öldü. Halalarımdan birinin eşi öldüğünden beri her kış bizde kalır 6 senedir her kış 3 -4 ay Allah rızası için dedik. Bu kalan hala olsun diğeri olsun yeri geldi hakkımızda dedikodularını duyduk yeri geldi annemle babamı kaç kere birbirine düşürdüler yeri geldi babamı bize düşürdüler neler neler tiksindim ya.. hadi yine tamam neyse dedik. Yeri geldi memlekete gittiğimizde bir arayıp gelin dahi demediler ikisinin de evine gitmişliğim yoktur. Küçük halam gelecek buraya yarın oğulları iki oğluda iki üst binada oturyorlaR burada . Küçük halam yüz kere babamı arıyor işte ablanı arada oda benle gelsin valla 1 hafta kalıcaz diyor. Ha diyorsunuz ki ee yiğenlerinde kalsın yok anacım eşleri evlerine kaynanalarını bile zor kabul ediyor teyzelerinde 2 haftada 1 zor çağırırlar 1 saatlğine durur gelir geri. Küçük halamın burada oğulları olduğu halde 1 ayda en fazla 2-3 gün toplasan oğullarında kalır geri kalan zamanlarda hep bizde.Ya o kadar olay oldu ki hiç baba gelsin demek gelmiyor ki içimden geldiklerinde ya misafir sevilir çokta severim ama bıktırdılar. Bu seferde babam çok üzülüyor o benim ablam istediği zaman gelir diye benim kpss var dilik vermezler biliyorum da siz olsanız ne yapardınız babamı üzmek istemiyrum iki arada kaldım diyor çocuklarım istemiyor onlar gelmek için arıyor diyor. Bilemedim yaa :(((

Kendi çocugu varken sizde neden kalıyor ki bakıma mı muhtac ben asla kabul etmem

Asla değil babamın ablası diye burası tatlı burada rahat ediyrum der İşte anneme dder canım bamya istedi o yetmez oğullarına da gönderir . Şaşırırım ya. Öbür 6 sene kalanda bakıma muhtaç değil yalnızmışta 4 duvar arasında kalmasınmış ki Büyük halamla aynı şehirde oturur düşünün yani!! Neler ya canım annem sesini hiç çıkarmaz babamda bacılarım diyor.

Çok ilginç ya ilk defa böyle bişey duydum. Nasıl insanları böyle rahatsz etme hakkı buluyorlar bilemiyorum ilginç. Allah size sabır versin

Onlar ne olursa olsun sizin büyükleriniz,bence sakın yüze gelmeyin aranızı bozmayın.gerekirse annenizle babanız konuşurlar,aranızı bozmayın yıllar sonrada olsa pişman olursunuz.biraz geleneksel aile kızı olun karlı çıkarsınız.

Eli ayağı tutuyorsa ne diye her sene gelipte sizde kalıyor
Yazık değilmi annecigine
Suç babanizda da var kendi ablası ya hizmet ettirecek annenizi ezdiriyo

Nefret ediyorum insanları kullanan kişiliksizlerden
Oturduğu yerden emir veren insanlardan!!!

hatta anadoluda oğlu varken kızında,kardeşinde duruyor dıya ayıplarlar,kımsede el bızı ayıplamasın dıye gitmez oğlundan başka kapıya,ama bunlar enterasan tabii,

Eli ayağı tutuyorsa ne diye her sene gelipte sizde kalıyor
Yazık değilmi annecigine
Suç babanizda da var kendi ablası ya hizmet ettirecek annenizi ezdiriyo

Nefret ediyorum insanları kullanan kişiliksizlerden
Oturduğu yerden emir veren insanlardan!!!
nıye nefret edıyorsun?kulladırtmasın kımse,akıllı olsun,kişi kendını kullandırıyorsa diğeri bılmezki,ohh sefam var der

nıye nefret edıyorsun?kulladırtmasın kımse,akıllı olsun,kişi kendını kullandırıyorsa diğeri bılmezki,ohh sefam var der
Ne yapabilmis ki şimdiye kadar senelerdir gelip kalıyormuş
Eşi hanımının tarafında degil ki evin hanımı ne yapsın gücü yetmiyo demekki eşine
Çaresiz hersene misafir ediyo

Eşi hanımının tarafında degil ki evin hanımı ne yapsın gücü yetmiyo demekki eşine
cinnet geçir,bildir haddini,bak bakalım ne oluyor,isterse kocan çocuğun olsun,deli deliyi görünce saklar çomağını

Çok ilginç ya ilk defa böyle bişey duydum. Nasıl insanları böyle rahatsz etme hakkı buluyorlar bilemiyorum ilginç. Allah size sabır versin

Ben babama dedim baba bunlar değer kıymet bilmez insanlar ben bu sene ders çalışıyrum yatacak yer yok istemiyrum dedim. Babam üzüldü ve sen evlenince nasıl geçincen dedi düşünün yani . Babam onalrııı çok seviyor yaa 6 snedir istinasız kaldı her kış . Ola ki memelkete annemle biz gidelim teyzemlerde kalır döneriz onlar kimseyi evine misafır etmez sevmezler

Kusura bakmasinlar da cocugu olan cocugunda kalmali bence. Cok istiyorlarsa sizde 1 gece kalabilirler o kadar yani. Oglunun evi varken kardesinde kalmak ne alaka? Babaniz annenizi ezdiriyor gibime geldi

Canım annem napsınn bunlar 6 kız kardesş olmalarına ragmen annelerine bakmadılar benim canım annem baktı. Yetmiyor babam hemen ya hasta oluyr yada huzursuzluk oluyor. Annemde napsın mecbur. Çok kızıyrum ama bu seferde babam çağırmadı bu seferde buyuk halam yüz kez aradı ablanı da ara gelsin valla 1 hafta kalcaz başımda dursun vs vs adamda iki arada kaldı kendide bıktı da diyemiyr bir sey

cinnet geçir,bildir haddini,bak bakalım ne oluyor,isterse kocan çocuğun olsun,deli deliyi görünce saklar çomağını
Konu sahibinin anlattığına göre anne öyle cingar çıkaracak bi tip değil

Babayı sucladim ama baba ne yapsın ablam diyo
Geliyorum deyince yok abla gelme diyemezki
Hala oğlunda rahat edemiyorum diye gitmiyormus oğluna

Suç hala da ve oğlunda insanların üstüne kimsenin yük olmasına gerek yok

Bence eli ayağı tutuyorsa otursun oturduğu yerde

Kusura bakmasinlar da cocugu olan cocugunda kalmali bence. Cok istiyorlarsa sizde 1 gece kalabilirler o kadar yani. Oglunun evi varken kardesinde kalmak ne alaka? Babaniz annenizi ezdiriyor gibime geldi

Babam onları haklı görür zaten. Bu aralar diyor sizde haklısınız ama ne yaapayım bunlarında huyu bu diyor.. Kendi gelinleri öğretmen giderler 3 ay yazın halamlarda kalırlar halam buraya gelir onlarda toplasan 2-3-4 gün kalır gerisi hep bizde kalır burası tatlı rahat ederyrum der.

Ben babama dedim baba bunlar değer kıymet bilmez insanlar ben bu sene ders çalışıyrum yatacak yer yok istemiyrum dedim. Babam üzüldü ve sen evlenince nasıl geçincen dedi düşünün yani . Babam onalrııı çok seviyor yaa 6 snedir istinasız kaldı her kış . Ola ki memelkete annemle biz gidelim teyzemlerde kalır döneriz onlar kimseyi evine misafır etmez sevmezler
Bence kabul etmeyin. Yada kabul edin Allah katında kazanan siz olun

Back
X