Halaliga layik gorulmuyorum

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Cok kirginim olayi anlatmak istiyorum fikirleriniz cok degerli benim icin benim bir yegenim var kendisi dun 1 yasina girdi ben onlardan ayri sehirlerdeyim bu yuzden gidemedim ve instagram uzerinden hikaye ile kutladim yengem ve abim cok mutlu olduklarini dile getiren bir mesaj attilar ben de tesekkur ettim sonra bana baska bir mesaj gelmis kuzenimdendi actigimda aynen soyle yaziyodu "evet halacim ben varim kapi gibi x biraz ince kalir kapi icin" ben de ona biraz agir konustum ozur mesaji atmis ama cok kirildim ya

Kuzeniniz mi belirliyor yeğeninizle aranızdaki ilişkiyi? Ayrıca bence zayıfsanız espri yapmıştır. Uzakta olunca insan alıngan oluyor biraz anlıyorum sizi. Bence takılacak bi durum yok.
evet zayifim aslinda durum soyle o abim kuzenim aslinda o da kuzenimiz kendisinin kizi olunca ben ona dedim ki bana hala diyebilirmi o da tabi ki dedi

Halalık insanlar size tepside sunacağı bir statü değil. Siz öyle hisseder ve yaşarsınız. Boş ve talihsiz bir mesaj yazmış bana göre kuzeniniz. Bunun için de üzülmeye değmez.

Halalık insanlar size tepside sunacağı bir statü değil. Siz öyle hisseder ve yaşarsınız. Boş ve talihsiz bir mesaj yazmış bana göre kuzeniniz. Bunun için de üzülmeye değmez.
ben de ona bos yapma dedim o da ozur dilemis geri zaten ne zaman yegenimin yasadigi sehire gitsem o da orda oluyor ve cocugu bir kere bile sevdirmiyor

Asıl mesele bu bence. Sizin onun yegenini hala gibi sahiplenmenizi kıskanmış olabilir.Sizi bilmem ama bazen bu sekilde yapmacık ilişkiler de oluyor. Yani normal de hala gibi davranmaz sosyal medyada sanki ugruna ölüyor gibi davranırsanız ondan da böyle yapmıs olabilir. Bu kısmı siz daha iyi degerlendirirsiniz

Halaliga layik gorulmemekle alakali bir sey yok ki. Erkek kardesinizin cocugu olursa hala oluyorsunuz,bir baskasinin buna ne engel olma durumu var ne de olamayacaksiniz diyen var size. Kuzeniniz kendince espri yapmis siz yokken hala olarak ben varim demek istemis. Ayyy ne alingansiniz,alingan insanla yasamak cok zor ,cevrenize sabirlar diliyorum

Bence tamamen sizin zayıflığınıza takılmış espri yapmış kendi çapında. Halalıkla alakası yok bunun

Halaliga layik gorulmemekle alakali bir sey yok ki. Erkek kardesinizin cocugu olursa hala oluyorsunuz,bir baskasinin buna ne engel olma durumu var ne de olamayacaksiniz diyen var size. Kuzeniniz kendince espri yapmis siz yokken hala olarak ben varim demek istemis. Ayyy ne alingansiniz,alingan insanla yasamak cok zor ,cevrenize sabirlar diliyorum
Konu sahibi aslında hala değil.
Bahsi geçen bebek, konu sahibinin başka bir kuzeninin bebeği. Kuzeninden çocuğun kendisine hala demesini rica etmiş.

Yani aslında konu sahibi gerçekten hala değil :KK53:

Hiç bir şey anlamayan sadece ben miyim ?
Ne demiş kim ince kim kalın anlamadım

Konu sahibinin bir kuzeni var-abim diyor bu kişiye.
Bu kişinin bebeği oluyor, aslında konu sahibinin kuzeninin çocuğu.
Konu sahibi kuzeninden çocuğun kendisine hala demesini istiyor.
Yani aslında konu sahibi gerçek hala değil.

Başka bir kuzen (bu bebeğin gerçek halası mı onu henüz yazmadı) de "evet halacım ben varım kapı gibi" diye konu sahibine laf atıyor. Konu sahibi de bu lafa bozuluyor.

Bence kritik nokta laf atan kuzenin gerçek hala olup olmadığı şu an.

Back
X