Halaliga layik gorulmuyorum

Çocuğun babasının kardeşi kim

Çocuğun halası bu kişidir

Kuzen vs karıştırıp çocukların kafasını da karıştırmayın

Bu arada zayıfsınız diye takılmış kendince
cocugun oz halasi var ama bu kisi olayin icinde degil bunu bana yazan tamamen kuzenimiz

Hiç bişey anlamadım bu kadar anlaşılmayan bir durumdan alınılacak lafı nasıl çıkarttınız
simdi ben bu cocugun oz halasi degilim ama onu sahiplendim babasi da buna izin verdi obur kuzenimiz ustune vazife olmayarak olaya burnuna soktu

simdi ben bu cocugun oz halasi degilim ama onu sahiplendim babasi da buna izin verdi obur kuzenimiz ustune vazife olmayarak olaya burnuna soktu

Ona da izin vermiştir belki

Yani ikiniz de aynı uzaklıktasınız akraba olarak

Çocuğun gerçek halası da varmış olmasa neyse

X abla ya da X teyze olmak daha makul değil mi neden hala olacağım diye zorluyorsunuz

Kimsenin halası değilim olmayacağım da kuzenimin çocuğunun da hiçbir şeyiyim neden zorla halası olayım ki

Ona da izin vermiştir belki

Yani ikiniz de aynı uzaklıktasınız akraba olarak

Çocuğun gerçek halası da varmış olmasa neyse

X abla ya da X teyze olmak daha makul değil mi neden hala olacağım diye zorluyorsunuz

Kimsenin halası değilim olmayacağım da kuzenimin çocuğunun da hiçbir şeyiyim neden zorla halası olayım ki
zorla degil cocugun babasi benim oz abimden daha yakin beni ailemden sonra o buyuttu gibi bir sey her animda onunlaydim beni kizkardesi olarak goruyor

Konu sahibinin bir kuzeni var-abim diyor bu kişiye.
Bu kişinin bebeği oluyor, aslında konu sahibinin kuzeninin çocuğu.
Konu sahibi kuzeninden çocuğun kendisine hala demesini istiyor.
Yani aslında konu sahibi gerçek hala değil.

Başka bir kuzen (bu bebeğin gerçek halası mı onu henüz yazmadı) de "evet halacım ben varım kapı gibi" diye konu sahibine laf atıyor. Konu sahibi de bu lafa bozuluyor.

Bence kritik nokta laf atan kuzenin gerçek hala olup olmadığı şu an.
Şimdi anladım. Teşekkür ederim🤗

Konu sahibi aslında hala değil.
Bahsi geçen bebek, konu sahibinin başka bir kuzeninin bebeği. Kuzeninden çocuğun kendisine hala demesini rica etmiş.

Yani aslında konu sahibi gerçekten hala değil :KK53:
Aciver camlari sevabina
Bayilacam 😁
Ben de saf saf erkek kardesten girdiydim

19 sanırım.

Diğer kuzen kaç yaşında?

Hani gençler arası bir çekişme, laf yarışı mı yoksa size karşı ağırlık koymaya çalışan büyük bir kuzen mi onu anlamaya çalışıyorum.
o 28 mi ne evli 2 cocugu var bir de dedigi lafa bakarmisiniz cocuk gibi

Back
X