Halaliga layik gorulmuyorum

o 28 mi ne evli 2 cocugu var bir de dedigi lafa bakarmisiniz cocuk gibi
Muhtemelen sizin kendinize hala dedirtmeniz hoşuna gitmemiş, o da bu şekilde size laf atmış.

Bence onun bu şekilde size takılması ne kadar gereksizse, sizin de kuzen çocuğuna hala dedirtip buna laf çakılmasına sinirlenmeniz o kadar gereksiz.

Hani "19 yaşında gencecik kız halayım diyorsa ben ondan daha hala olurum" modu gibi. Gereksiz aktiviteler.

Muhtemelen sizin kendinize hala dedirtmeniz hoşuna gitmemiş, o da bu şekilde size laf atmış.

Bence onun bu şekilde size takılması ne kadar gereksizse, sizin de kuzen çocuğuna hala dedirtip buna laf çakılmasına sinirlenmeniz o kadar gereksiz.

Hani "19 yaşında gencecik kız halayım diyorsa ben ondan daha hala olurum" modu gibi. Gereksiz aktiviteler.
bencede ama ben hala olmaya devam etmek istiyorum kendisi oz abim gibi o kadini da engelledim

Ben de bi tek ben anlamadım sandım :) hiç bir şey anlamadım yahu
İq umdan şüphe ettim
simdi ozet gecicem benim bir abim var kendisi kuzenim bunun kizi var ve kizi bana hala diyor bu kisi benim oz abim kadar yakin ben bu cocugun dogum gununu instagram uzerinden kutluyorum sonra bir kuzenim bana mesaj atiyor ve olaylar boyle gelisiyor

simdi ozet gecicem benim bir abim var kendisi kuzenim bunun kizi var ve kizi bana hala diyor bu kisi benim oz abim kadar yakin ben bu cocugun dogum gununu instagram uzerinden kutluyorum sonra bir kuzenim bana mesaj atiyor ve olaylar boyle gelisiyor
.sana msj atan başka bi kuzenin yani
Aklınca espri yapmış
Ya da o kuzen bebeğin gerçek halası ise biraz rahatsız olmuş bebeğin sana hala demesinden

Cok kirginim olayi anlatmak istiyorum fikirleriniz cok degerli benim icin benim bir yegenim var kendisi dun 1 yasina girdi ben onlardan ayri sehirlerdeyim bu yuzden gidemedim ve instagram uzerinden hikaye ile kutladim yengem ve abim cok mutlu olduklarini dile getiren bir mesaj attilar ben de tesekkur ettim sonra bana baska bir mesaj gelmis kuzenimdendi actigimda aynen soyle yaziyodu "evet halacim ben varim kapi gibi x biraz ince kalir kapi icin" ben de ona biraz agir konustum ozur mesaji atmis ama cok kirildim ya

Kusura bakma da bunu mu dert ettin?

Dün bir yaşına giren bebeğin size hala dediğinden emin misiniz

Ben şimdi bu mesajı neden dert ettiğinizi anladım

Siz bunu bir statü olarak görmüşsünüz ve o kuzen de bu nedenle size laf atmış

Takmayın ama çocuğun X ablası olun sahte hala olmaktan çok daha samimi

Direk cevabim dış kapının dış mandalları kendilerini benim yerime koymayı ne çok istiyor, demekki o kadar ki kiskaniliyorum. Ama hiç uğraşmayın tırnağım dahi olamazsınız olur. Fazla muhatap olma,banada fazla özenme kendin ol de geç

Birinin layık görülmesiyle hala olunmaz , biri layık görmüyor diye de halaliktan olunmaz. Espiri yapmıştır herşeye bu kadar alınmaya gerek yok

Alınmaya değer mi?
Sen kapıysan, ben de sapıyım de geç. Kapının başka türlü açılmayacağını bilmiyor herhalde. Boşver aldırış etme, ne takacaksın kafana beeee.... he he de geçiştir.

Kuzeninizin cocugu sanırım degil mi. Yeğen olarak goruyosunuz. Mesaji yazan da biyolojik halası mi oluyor 🤔

hiçbi şey anlamadım. kuzen ne alaka? söylediği laf ne alaka? halalığa layık görülmemek ne alaka?
Konu sahibi halası değilmiş. Kuzenine abım yazımız çocuğuna da yeğenim diyor. Ama asıl bomba o yazıyı yazan ve konu sahibinin kızdığı kişi bebeğin gerçek halasıymış. Haliyle demiş ki ben dururken sana ne oluyor. Konu sahibi de ona kızıyor

Konu sahibinin bir kuzeni var-abim diyor bu kişiye.
Bu kişinin bebeği oluyor, aslında konu sahibinin kuzeninin çocuğu.
Konu sahibi kuzeninden çocuğun kendisine hala demesini istiyor.
Yani aslında konu sahibi gerçek hala değil.

Başka bir kuzen (bu bebeğin gerçek halası mı onu henüz yazmadı) de "evet halacım ben varım kapı gibi" diye konu sahibine laf atıyor. Konu sahibi de bu lafa bozuluyor.

Bence kritik nokta laf atan kuzenin gerçek hala olup olmadığı şu an.
Bence gerçek hala laf atan kuzen. Konu sahibi de ban yemiş. Nasıl çıkacak ortaya. 😬😬

Back
X