Halaliga layik gorulmuyorum

Oğlumun iki tane halası var iki aileden de çok çok uzağız hiçbir dogumgunlerine gelemediler ,ayrıca kötü bir olay yaşadım ama yinede arada oğluma halalarinin ,kuzenlerinin resmini gösteriyorum .
Hiç unursamayin bu tavrı yapan yenge-abi olsaydı belki kırıcı olurdu ama kuzeni çok unursamayin .Sanırım kendince şaka yapmaya çalışırken dusunemedi

Oğlumun iki tane halası var iki aileden de çok çok uzağız hiçbir dogumgunlerine gelemediler ,ayrıca kötü bir olay yaşadım ama yinede arada oğluma halalarinin ,kuzenlerinin resmini gösteriyorum .
Hiç unursamayin bu tavrı yapan yenge-abi olsaydı belki kırıcı olurdu ama kuzeni çok unursamayin .Sanırım kendince şaka yapmaya çalışırken dusunemedi
tesekkur ederim insan gibi yorum yapip beni onemsediginiz icin ❤

tesekkur ederim insan gibi yorum yapip beni onemsediginiz icin ❤
İçime kapanık biriyim diyorsun ya diğer konuda, sebebi biraz da bu işte. Neden kendini onemsenmeyecek biri olarak görüyorsun? Öyle ki onemseyene teşekkür edecek kadar.

Konuya ayrı güldüm,
üyelerin birbirine durumu izah etme çabasına ayrı.
İşi gücü bırakmışsınız,aslında kuzeninin çocuğuymuş diye başlayıp üşenmeden anlatmışsınız.
Alemsiniz hanımlar.
Bu kadar tuhaf ve çetrefilli bir konuyu
çözmeyi başaran ve bizleri aydınlatan arkadaşların,azmi ve zeka kapasitesi karşısında saygıyla eğiliyorum.

İçime kapanık biriyim diyorsun ya diğer konuda, sebebi biraz da bu işte. Neden kendini onemsenmeyecek biri olarak görüyorsun? Öyle ki onemseyene teşekkür edecek kadar.
insanları kiramam ki bana yorum yazmis tesekkur etmek duser kirilabilir minibuste birinin yanindan kalkamam bile uzulur

Cok kirginim olayi anlatmak istiyorum fikirleriniz cok degerli benim icin benim bir yegenim var kendisi dun 1 yasina girdi ben onlardan ayri sehirlerdeyim bu yuzden gidemedim ve instagram uzerinden hikaye ile kutladim yengem ve abim cok mutlu olduklarini dile getiren bir mesaj attilar ben de tesekkur ettim sonra bana baska bir mesaj gelmis kuzenimdendi actigimda aynen soyle yaziyodu "evet halacim ben varim kapi gibi x biraz ince kalir kapi icin" ben de ona biraz agir konustum ozur mesaji atmis ama cok kirildim ya
Kızenınızle yıldızlarınız tutmuo sanırım.Ben yerınızde olsam onemsemezdım.

Konuya ayrı güldüm,
üyelerin birbirine durumu izah etme çabasına ayrı.
İşi gücü bırakmışsınız,aslında kuzeninin çocuğuymuş diye başlayıp üşenmeden anlatmışsınız.
Alemsiniz hanımlar.
Bu kadar tuhaf ve çetrefilli bir konuyu
çözmeyi başaran ve bizleri aydınlatan arkadaşların,azmi ve zeka kapasitesi karşısında saygıyla eğiliyorum.
O çabaya rağmen insan gibi yorum yapmadığımız için küçümsendik. Hayvan gibi mi yorum yapıyoruz ki 😂

Back
X